Caut un ginecolog bun in Timisoara

Caut un ginecolog bun in Timisoara | Autor: Mica

Link direct la acest mesaj

Buna!
As vrea foarte mult sa imi ajut o prietena care locuieste in Timisoara.Mi-a cerut sfatul in legatura cu inscrierea la un medic ginecolog atat pentru rezolvarea unei probleme curente (scurgere vaginala care nu s-a tratat in urma multor tratamente)precum si pentru supravegherea pe timpul sarcinii.
Ati putea sa-mi recomandati pe cineva?
Multumesc mult.

Mary

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Iti recomand pe dr.Budau,despre care se spune ca este cel mai bun ecografist din zona asta...Are tarife destul de mari,dar pentru siguranta sarcinii,eu zic ca merita.
Sanatate maxima,Maria

Rabdarea este cheia fericirii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana maria spune:

Eu ti-l recomand pe Dr. Vasile. Eu am nascut cu el si e foarte bun si serios atit pt. nastere normala cit si pt. cezariana. Are cabinetul pe str. Siret linga liceul de muzica.
Iti doresc numai bine si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

constantin olaru. nota 10.
tel. 197070

anda & bb edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mutti spune:

Si eu am fost pe toata durata sarcinii la Dr. Budau. Nu am nimic sa-i reprosez. Atat doar ca a plecat in concediu exact pe cand se apropia termenul. Asa ca a trebuit sa-mi gasesc un alt medic cu care sa nasc. Acum merg la dr. Hrubaru si e perfect. Ti-l recomand (daca mai e actuala).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Si eu ti-l recomand pe Dr-ul Hrubaru, el ma urmareste acum si sunt tare multumita de el.(am 12saptamani) de 2 ori la el dar pot sa-ti spun ca-si iubeste meseria nu banii!
Mi-a fost recomandat cu caldura de 3 persoane!
L-am abandonat pe Olaru pentru ca le cam fusereste in ultimul timp si pe bani grei.
Am sa-ti trimit nr de telefon deoarece trebuie sa se programeze din timp, el nu ia pacienti mai multi decat poate sa rezolve intr-o zi si are program doar luni, miercuri si sambata!
Sarcina usoara prietenei tale!
Mihi mami lui Lori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiVa spune:

Pot sa-l recomand si eu pr dr. Hrubaru , este un medic foarte bun, poate fi deranjat la orice ora si nu se supara, nu munceste numai pt. bani, te consulta cu atentie, dar ar fi totusi un inconvenient pt. urmarirea sarcinii: ecograful lui (cel putin cel pe care-l avea anul trecut) este putin cam vechi, si nu ofera posibilitatea de a observa eventualele probleme din timp. Sa zicem ca eu am fost un caz nefericit, dar pt. mine ar fi fost f. important daca ecograful era mai performant si s-ar fi observat din timp problema de placenta....In concluzie e ok, dar mai tre' sa mergi si la un specialist in eco, de ex. Budau, pe care-l recomanda cu caldura Mariaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Am o verisoara in Tm, care il recomanda calduros pe dr. Furdeanu. Are si cabinet particular, undeva pe la Piata Parvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nalamus spune:

Noi iti recomandam doctorul Cioata Ionel.Are cabinetul in incinta fabricii de paine Bega.Este un bun ecograf, Violeta sotia mea a nascut cu cezariana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Dupa cum am citit celelalte mesaje vad ca multa lume il recomanda pe dr. Hrubaru. Si eu am fost la el si am nascut cu el. Este f. de treaba. Eu am nascut in seara de ajun,iar cand l-am sunat a venit imediat la spital si apoi a venit sa ma vada in fiecare zi. Eu sunt f. multumita de el si acum sunt iarasi insarcinata si voi merge tot la el. Cabinetul este pe str. G-he Lazar, chiar la strada.
Miha & Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica spune:

Salut! si multumesc mult pentru recomandari! Unde as putea sa il gasesc pe dr. Hrubaru?

Multumesc inca odata!


Mary

Mergi la inceput