O cezariana si zilele de spitalizare (Filantropia)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Am revenit pentru a-mi cere scuze!...

Dna doctor pediatru s-a purtat asa cum am descris deoarece sotul meu i-a cerut sa nu-mi zica nimic. Abia aseara mi-a zis sotul. Avea dreptate sa se poarte asa. Sotul mi-a zis abia aseara deoarece a asteptat rezultatul la o analiza care sa confirme diagnosticul de la spital. Ieri a luat rezultatul si aseara mi-a zis.
Deci inca o data imi cer scuze pt cele ce am scris de dna doctor. Intr-adevar copilul meu e bolnav. F bolnav. Si nu se poate face nimic.

Va doresc multa sanatate la toate si copiilor vostri!... Si nimeni sa nu treaca prin ce trec eu si sotul.

Pt ca aici se deschide link-ul din mesajul lui Gandacelu, m-am gandit sa aduc cateva lamuriri: bb meu are SD si o gaura de 9 mm in inima.

Pt cine vrea sa stie ce am facut la unn doctor la care am fost poate citi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40946&whichpage=6" target="_blank">aici undeva in josul paginii, si ce am facut la dr cardiolog, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40946&whichpage=8" target="_blank">aici
Va multumesc!

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38908" target="_blank">Povestea nasterii si zilelor de spitalizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dixie spune:

Felis,
imi pare foarte rau sa aud asta...

Am tot trecut pe aici si ma gandeam la tine... ma gandeam daca oare aceeasi experienta o putem percepe atat de diferit, aceeasi oameni care sunt in jurul nostru ii percepem diferit si asa mai departe...

Nu vreau sa zic acum ca in spital e lux, Doamne-fereste!, dar parca totusi oamenii aia sunt pusi acolo sa ne ajute si zic eu ca fac asta, cu zilele lor bune si proaste, cu salariile lor mizerabile si spaga de rigoare.

Ce vreau sa spun ca eu n-am intalnit rea-vointa din partea celor din spital... lipsuri de medicamente si altea alea, da, dar rautate nuuu...

Felis, spune-ne mai bine ce e cu bebe si daca mai aflam si noi cate ceva poate te mai ajutam macar cu un sfat.

Iti doresc sanatate multa si tot binele din lume pt. voi!

Dixie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ma voi ruga din toata inima pentru puiul tau scump si pentru voi doi.
Dumnezeu sa va aiba in paza Lui !

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Sunt si eu cu gandul alaturi de voi si ma rog la bunul Dumnezeu sa il faca bine pe puiut. Nu va pierdeti speranta si rugati-va la Dumnezeu. Face minuni atunci cand te astepti mai putin.

Sanatate multa puiului mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Felis, daca mai citesti sa stii ca sunt din toata inima langa tine.Am aflat din profilul tau ca stam destul de aproape una de alta, te rog din suflet sa nu eziti sa-mi ceri ajutorul daca ai nevoie de ceva, orice.
Va iubim enorm pe tine, pe Mihaita si pe Cornel.
Ne rugam pentru voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia0606 spune:

Dumnezeu sa va ajute Felis! Suntem cu tot sufletul alaturi de voi.

Felicia si Alex

http://www.babiesonline.com/babies/a/alex2003
http://community.webshots.com/user/felicia0606

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Felis suntem aproape de tine si de sotu tau dumnezeu sa il pazeasca pe scumpetea mica

Laureta si Inisa mica(10 iunie 2004)

Galusca mea Inisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Felis si Cornel , Dumnezeu sa va ajute,sa va dea putere.

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Felis si Cornel si eu ma alatur rugaciunilor celorlalti membri si sa va dea dumnezeu putere sa treceti peste toate.Si multa sanatate micului print.

MArilena si mapet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Felis, suntem cu sufletul alaturi de voi!!! D-zeu sa va ajute si sa va dea putere!!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput