Alternative telefonie fixa

Alternative telefonie fixa | Autor: rilbuc1

Link direct la acest mesaj

Ma bate gandul sa renunt la serviciile romtelecom, in viitorul apropiat. Am auzit ca vor sa scumpeasca si mi "s-a pus pata".

Primul gand: Astralul - de la ei am eu internetul, deci cum se zice, aproape am telefon in casa. Buun. Sun la ei, intreb una-alta si cand aude ca vreau pe persoana fizica imi spun ca nu fac contracte cu pers. fizice. Pai normal, aistia alearga dupa tunuri. Un abonament la net pe firma e 110 $. N-am innebunit sa iau pe firma cand pe PF platesc doar 12$.

Al 2-lea gand: concurenta - RDS. Aistia imi zic de vreo 2-3 ani ca in maxim 6 luni vor ajunge si la mine. Si stiu ca au cablurile (fibra optica) la 50 de metri de blocul meu... Sa vedeti ce comportament au avuti domnii de la tehnic RDS. Eram la o cunostinta care tocmai isi instalase internet de la ei. Am sunat la un moment dat la ei. Sun o data - cica nu ma aude si imi zice f. repede "la revedere".
Sun acasa la mine dupa acelas telefon - nevasta ma auzea, deci telefonul de unde sunam era bun. Mai sun o data la ei, tot asa-la revedere, nu ma aude. Sun la numarul de mobil din contract, ii spun domnului ca aia de la tehnic fac misto de mine ca se fac ca nu ma aud.
Sun iar la tehnic - bingo, se aude.

A trecut atata timp de la eliminarea monopolului romtelecom si nu a venit domne nici un operator serios...