Mamici de mai-iunie 2005 (16)
Continuare de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38460" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (15)
1. Nelia ....................... UM 26.07......... DPN 2.05
2. At Andreea .................. UM 26.07 ........ DPN 2.05
EMMA
3. Babylino .................... UM 27.07 ........ DPN 3.05 
4. Cristinel ................... UM 31.07
5. Loreen ........................................ DPN 5.05
DELIA
6. Anky .......................................... DPN 8.05 
7. Mios .............................. ???- .05 
8. Mikka ......................................... DPN 9.05 
9. Mstroie ..................... UM 4.08 ......... DPN 14.05
10. Nefertari ................... UM 4.08 ......... DPN 12.05 
11. Ada 74 ..................... UM 4.08 ......... DPN 11.05 
12. Micorint ................... UM 5.08 ......... DPN 12.05 
13. Cornelia ................... UM 6.08 ......... DPN 12.05 
14. Sirod ........................................ DPN 12.05
15. Simonaeus .................. UM 8.08
16. Carolinah .................. UM 9.08 ......... DPN 14.05
17. Ile2003 .................... UM 9.08 ......... DPN 15.05
18. Androix .................... UM 11.08 ........ DPN 18.05 
19. Mygirl ..................... UM 11.08
ALEXANDRA
20. Corail ..................... UM 13.08
21. Mariamunteanu .............. UM 13.08
22. Carmen-Emiliana ............ UM 14.08 ........ DPN 21.05 
23. FlorentinaG ................ UM 15.08 ........ DPN 22.05
24. Andutzy .................... UM 18.08 
25. Pisik 4ever ................ UM 18.08 ........ DPN 22.05
26. Mamaruta ................... UM 19.08
27. Gusta ...................... UM 19.08
28. Cloreta .................... UM 19.08 ........ DPN 29.05
29. Koko Nicol ................. UM 20.08
30. Roisin ..................... UM 21.08 ........ DPN 27.05
31. Matilda ...................................... DPN 29.05
32. Red Rose ................... UM 22.08 ........ DPN 28.05
33. Ade_x ...................... UM 23.08 ........ DPN 3.06
34. Mercedes ................... UM 30.08
35. Gabitzam ................... UM 30.08 ........ DPN 6.06
ANDREI STEFAN
36. NewMami .................... UM 1.09
37. Babygirl ................... UM 2.09
38. Aurasa ..................... UM 3.09 ......... DPN 10.06 
39. Tora97 ..................... UM 3.09
40. Crissi ..................... UM 3.09
41. Monu ....................... UM 6.09 ......... DPN 13.06
ALEXIA IOANA
42. Mickyyy .................... UM 6.09
43. Pengunica .................................... DPN 15.06
44. Iuliana .................... UM 8.09 ......... DPN 18.06
45. Danelutza .................. UM 8.09
46. Ruxel ...................... UM 10.09 ........ DPN 16.06
47. Crissu ..................... UM 10.09 
48. Speranta nu moare .......... UM 16.09 ........ DPN 26.06
49. Andreea.a .................. UM 24.09 ........ DPN 1.07
50. Nicodoh
51. Karmen
52. Gabimovi
9 
9 
egalitate din nou ![]()
Raspunsuri
gusta spune:
Buna
Da Cloreta eu inca mai vomit dar nu stiu ce sa fac .Sper azi cand merg la medic sa imi dea ceva sa ma bucur si eu de sarbatori ca nu stiu altceva ce am sa fac.
marilena
Cloreta spune:
Din fricire eu nu am vomitat decat de cateva ori foarte putin dealtfel. Greata o taiam nu cu mancare ci cu Tic Tac sau guma mentolata. Chestia cu ranotaitul de stikcs-uri sau alte mizilicuri la mine tinea numai cat le papam si pe urma iar mi-era greata si mai luam si kg aiurea:)) Eu si acum umblu cu guma de mestecat pe care nu o foloesc totusi in exces si mai cumpar mentos, yum, yum.
Multumesc lui D-zeu totusi ca am trecut repede de perioada aia, care nu a fost ata de grea ca la alte burtici - am citit despre altele cum se simt - si acum ma simt grozav, nici nu zici ca sunt gravidutza.
Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/baiat_mare.jpg
crissu spune:
Avem o burtica care azi merge la eco ...multa bafta.
Abia astept sa ajungem acasa ca ne e un dor de tati..!!!!!!!!!
Criss si 
at andreea spune:
Tuturor carora li s-a facut pofta de papica pregatita de mine-clarificari: avand in cedere ca programul de Craciun este :
24 dec-acasa la noi
25-la socrii
26 si 27-la parintii mei
Multe dintre produsele mentionate se vor plimba si catre socrii, pentru masa de Craciun, iar alta parte si la parintii mei.
In alta ordine de idei, imi place la nebunie sa gatesc, gatitul pt. mine este o activitate relaxanta (cu exceptia zilelor in care vin seara umflata de la serviciu) si creativa.
Reteta simpla de prajitura: pai, ar fi tarta de fructe. Nu o stiu pe dinafara, o sa o scriu maine, dar e super easy, cred ca exista in toate cartile de bucate. Smecheria e sa pui deasupra, si peste feliile de fructe, din plin ou batut cu zahar, dar din plin si sa ai rabdare sa se intareasca in cuptor ca o crusta.
Andreea si Emma de 19 saptamani (21 de la UM)
crissu spune:
Mickyy pe unde umbli????? ca am nevoie de sfatul si de cunostintele tale. Zi-mi si mie ca m-am programat la eco morfologica pe 25 ianuarie la Iosup. Despre ecograful de acolo nu stii nimic.............ma intereseaza daca este 3D. Si te mai stresez cu inca o intrebare: mi-a dat dr. Radoi un set de analize baban (de genul toxoplasma,chalmydia.listeria,papanicolau,HIV,VDRL,sumar urina,culturi col,secretii vaginale si inca cateva)si as vrea sa te intreb daca nu ar fi bine sa merg sa le fac in spitalul Universitar........adica sa-l rog pe el sa ma ajute fiindca tot e seful de la Ambulatoriu.Pentru asta as avea nevoie de internare? O fi mai ieftin asa sau sa ma lipsesc........... Cand ai tu timp sau cine are cunostinta despre ce am intrebat va rog sa ma sfatuiti si pe mine.
Criss si 
at andreea spune:
Revin asupra subiectului cu papa.
Toata lumea este invitata la mine, dar cate 4 deodata sa avem loc la masa.
Andreea si Emma de 19 saptamani (21 de la UM)
crissu spune:
Andreea astept cu nerebdare reteta de tarta. Sau mai bine sa vin la tine? glumesc
Criss si 
Cloreta spune:
Crissu, am discutat ieri despre preturi puiule.
Astea speciale toxo, lysteria, chlamydia sunt cu banutzi
alea generale sunt gratuite dar sa iti dea trimitere doctorul. Mie mi-a dat dna doctor trimitere chiar acolo in policlinica sa le fac, HIV si VDRL le-am platit (80 de mii) pt ca le trimiteau la Sanepid in rest gratis (calciu, glicemie, alte alea, RH, grupa sanguina, sumar urina etc)
Crissu tu ai animalutz de casa?
Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/baiat_mare.jpg
sperantza nu moare spune:
[quote]
Sperantza citesc ce scrii tu si pot sa zic ca ti se intampla exact ceea ce mi se intampla mie plus ca avem si aceeasi varsta a sarcinii..........Si eu m-am lasat de fumat si pana acum m-am ingrasat 4 kg. dar fara sa iau nici o vitamina ca nu mi s-a recomandat. Si eu ma intreb cum de nu se vad kg astea mai rau.........iti dai seama cat o sa ne facem .......hahahaha.......grase si frumoase.
Ia zi cate saptamani avem acum? Pai mie de ce mi-a zis ca voi avea DPN tot pe 26 iunie ca si la tine.......aaaaaaaaa gata stiu cica am avut o ovulatie tarzie.Unde o sa nasti? Poate ne intalnim ?
[quote]
cred ca suntem apropiate si de varsta biologica, in plus cred ca stai aproape de mine, tu ai spus candva ceva de titan? de nascut cred ca la cantacuzino, daca nu ma razgandesc pana atunci, in privinta spitalului of course, nu a nascutului.
DPN 26 iunie, dar sincer sper sa iasa mai devreme ca sa nu fie rac, o superstitie! dupa calculele cand vine barza DPN 23 iunie. da' cum ne-o fi norocul. cu saptamanile.... eu in 14 tu in 15
![]()
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005