pentru Marius sau cineva care stie

pentru Marius sau cineva care stie | Autor: danamatcas

Link direct la acest mesaj

Revin cu subiectul reincadrarii in munca a temporarilor.Sunt in CIC din ianuarie 2004. Locul meu de munca este(sau a fost-inca nu stiu exact)intr-o institutie de stat, mai exact un spital. Astazi am citit cu atentie contractul de munca si am observat ca figrez ca temporar in locul unui analist prog. care tocmai s-a intors din CIC. Am discutat la biroul personal si mi s-a adus la cunostinta ca, din moment ce am intrat in CIC iar contractul de munca a fost astfel suspendat, eu nu mai figurez ca angajata a spitalului si deci, nu ma mai pot intoarce la vechiul loc de munca. Eu stiam ca exista o lege care ar obliga orice instiutie sa reincadreze in munca pers. care se reintorc din CIC. Stiam, acum nu mai stiu daca este in vigoare o astfel de lege sau, pur si simplu mi-am pirdut locul de munca. Va rog mult daca sunteti la curent cu aceasta problema edificati-ma si pe mine sa stiu exact ce am de facut si care-i situatia mea.
Va multumesc
DanaM

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

danamatcas- in loc de temporar nu scrie cumva angajat pe perioada determinata pana la revenirea persoanei din CIC?
1. Orice persoana care e in CIC are contractul de munca suspendat
2. In cazul tau daca ai fost angajata pe perioada determinata inseamna ca din pacate va trebui sa ti cauti un alt loc de munca dupa terminarea cic*ului deoarece ai fost angajata pana la revenirea titularului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamatcas spune:

Mercedes, din pacate pentru mine, ai dreptate. Intr-adevar in contractul de munca sunt pe perioada determinata pana la intoarcerea titularului.
Multumesc pentru raspuns.
DM

Mergi la inceput