Aseara am aflat cine era EA.
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
Fetelor ,eu zilele aceste o sa fiu plecata din tara la sora mamei mele, o sa petrec acolo(in Elvetia) Craciunul si sper sa ma si reculeg intre timp si sa ma gandesc la mine si la copil.O sa plec doar eu cu copilul.Dar peste cateva zile ma intorc la birou, v-am spus ca eu lucrez la stat , intr-un minister, nu conteaza care....si doar de aici pot scrie.
Va doresc Craciun fericit si multe bucurii.
Violeta
Violeta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
vikinga spune:
Vacanta frumoasa! Chiar ca meriti un respiro! Ai grija de tine si de fetita si enjoy the time! Sa pui la spate totul si sa petreci tihnit macar zilele astea!Craciun fericit si fie ca Anul Nou ce vine sa fie unul mai bun si cu mai multe impliniri pt tineVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
poze cu noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
Si daca nu apuc sa va mai scriu anul acesta, caci s-ar putea ca dl.ministru....sa ne dea liber zilele de dupa Craciun, va doresc si La multi ani! si sper sa revin cu vesti mai bune si cu forte proaspete.
O sa petrecem revelionul la bunicii mei(de fapt mai traieste doar bunicul!) undeva in nordul Moldovei.....
Sper ca aerul de acolo, zapada, bucuria revederii locului unde a copilarit mama mea sa-mi lumineza mintea si sa nu mai fiu atat de suparata.....caci umblu plangand pe coridoarele institutiei si toata lumea ma intreaba ce mi s-a mai intamplat.Noroc ca sefa mea e o femeie cu un suflet minunat si ma intelege, ea stie ce probleme am...
Va trimit multi pupici,
Violeta
Violeta
![](images/user_woman.png)
Aprilie spune:
Draga Violeta,du-te in vacanta si incearca sa te bucuri din plin de tot ce vei vedea, Elvetia e minunata !
Intoarce-ti fata catre Dumnezeu si multumeste-i din inima,cu sinceritate.
Viata ta putea fi mult mai dificila ( cu toate ca problema pe care o ai cu sotul tau e una majora,care te macina serios....).
Un motiv de bucurie-ai un copil sanatos si tu esti sanatoasa (chiar daca sotul tau ti-a imbolnavit sufletul).Nimic nu e mai valoros decit sanatatea.
Vad ca nu ai curaj sa renunti la familia pe care ai construit-o impreuna cu el....nu inca.
Totata povestea ta e dureroasa(cu atit mai mult cu cit ai un copil si nu te-ai gindit niciodata la alternativa de a-l creste fara tatal lui natural) dar in afara de sanatate mai avem nevoie si de un alt mic "amanunt" : respectul de sine.
Orice ti-ar oferi de acum inainte exista ceva ce nu poate sa-ti dea si care ti-a fost serios "subrezit" : respectul de sine.
Inselatul si felul in care te-a inselat (nu a fost o aventura de o noapte cu o cocota)a fost mizerabil !
Daca vrei sa-l ierti cu tot dinadinsul ( mai ales pt. copil, banuiesc) poti s-o faci dar ...vei ramine depresata si cu sufletul bolnav pentru multa vreme de aici inainte...
Problema va fi tot nerezolvata pt. ca tu ai pierdut increderea in el ... aceasta fisura se va adinci doar de acum inainte si in opinia mea nu prea mai e cale de intoarcere.
Nu pot sfatui pe nimeni sa divorteze dar pot sa spun ca eu una as divorta daca as fi in situatia ta de acum...si avind o experienta de peste 20 de ani de casatorie pot sa spun sincer ca ar fi decizia corecta !
Pina si Biblia admite divortul, intr-o singura conditie : adulter .
Nu a fost vina ta, tu doar esti cu suferinta si umilinta si cu durerea in suflet...
Craciun fericit iti doresc si du-te la un preot bun, despre care ai auzit lucruri bune ( mai ales ca pleci curind in nordul Moldovei) sa te sfatuiasca si el.
Eu pot doar sa te incurajez si sa-ti spun ca mi s-a strins sufletul citind povestea ta dar sint sigura ca soarele va rasari si va straluci cald si pe strada ta....
Aprilie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crini/crini.jpg)
crini spune:
In afara de faptul ca te-a inselat, ce fel de om e? Cum se poarta cu tine? Acum te ajuta la treaba? Se implica in educatia copilului? Cred ca atunci cand cineva greseste fata de noi cel mai bine e sa-l judecam in ansamblu, dupa tot ce a facut, nu dupa un fapt izolat.
Si in afara de asta fiecare are limitele lui, lucruri peste care nu ar trece in nici o situatie si lucruri peste care doar crede ca nu ar trece pentru ca nu a fost pus in fata faptului.
N-are rost sa te gandesti la ce ar face altii in locul tau. Urmeaza calea ta!
lorelei_19 spune:
Nu stiu, Violeta, e dureros, si eu am patit-o mai demult cu exul, si stiu cat de tare doare sa te insele, dar totusi i-as mai da o sansa. Il iubesti, te iubeste si aveti un copil. Dupa cate citeam in chiar zilele astea, cel putin 70% din barbati ishi inseala sotziile. Mai gandeste-te putin si nu lua hotarari pripite. E drept ca e dureros acum, dar daca nu ar fi terminat-o cu ea, nu ti-ar fi spus totul, nu? ma repet, eu in locul tau i-ash mai da o ultima shansa. Dumnezeu sa te ajute si sa-ti dea judecata cea buna
Anuc spune:
Violeta si dragelor care mai suferiti ca ea, n-am vrut sa ma bag in subiectul asta pentru ca de obicei adevarul e undeva la mijloc si nu poti judeca din afara ce si cum e mai bine, DAR, nu ma mai pot abtine si intru in vorba. Fetelor, Violeta draga mea! de ce stai mama draga cu un asa barbat care te inseala, minte si te mai si intreaba ce-a fost in capul tau cand ai facut copilul???!!! Nu va mai legati de barbati dintr-astia ca viata e scurta si te trezesti la a doua tinerete fara o amintire frumoasa, fara o speranta in viitor, numai amaraciune. Lumea asta e plina de barbati buni care va pot face viata frumoasa. Nu e pacat?? Lasati-i la primele semne si vedeti-va de fericirea voastra. Cred cu tarie ca exista barbati buni (pe unul am pus eu mana) si ca viata e frumoasa, totul depinde de tine si de el, dar trebuie sa stii sa-l alegi!
Scuze, daca m-am lasat dusa de val, dar nu suport sa vad femei care sufera sau accepta orice de la barbati josnici. Repet, exista barbati buni, nu e obligatoriu ca un mascul sa insele, sa-ti vorbeasca urat sau sa te bata ca sa zici "lasa-l, asa-s barbatii". Barbatii adevarati nu sunt asa!
Fa-ti viata frumoasa!
Anuc si BB-lica iubita (32S)
Roxy Trixy spune:
Subscriu! Exista si barbati buni!
Nu numai lichele care inseala, mint, jignesc sau beau
http://community.webshots.com/user/roxytrixy
Roxana & Bianca micuta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
kawaichan spune:
Si eu subscriuexista barbati tandri si iubitori si responsabili care te pot face fericita...daca te uiti un pic mai bine ai sa-i observi...curaj! Un An Nou mai bun si plin de impliniri !
sora2001 spune:
din punct de vedere genetic , barbatul trei' sa imprastie saminta..
Ema's si Richard-Sora