Fantome !!!

Fantome !!! | Autor: Elenalove27

Link direct la acest mesaj

Sora mea vede umbre cu chip de OM .
Are un baietel de 7 anisori si cand pune copilul sa doarma ea pur si simplu vede niste umbre si se aud tot felul de sunete prin casa.

Imi povestea ca acum cateva luni era treaza si deodata a simtit cum ceva o tine de cap si incearca sa o sufoce (parca inlemnise).A inceput sa se zbata ca sa scape(a spus Tatal Nostru in gand si isi facea cruce cu limba) si pana la urma a disparut aceea umbra.(Fantome zice ea)

Eu i-am spus ca maine la prima ora sa se duca la Preot si sa ii spuna ce se intampla cu ea si sa aduca PREOTUL acasa sa sfinteasca casa.

Voi ce credeti ca poate fi ? farmece -vraji sau chiar FANTOME?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A trecut 1 ANISORBolnavic dar sunt voinic

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

nu stiu daca exista cineva care sa iti dea un raspuns exact la intrebarea ta, mai ales ca exista o sumedenie de variante si teorii;

eu personal cred in existenta unui camp energetic si a unor forte care se gasesc in acesta si mai cred ca exista persoane care pot percepe mult mai mult decat marea majoritate a oamenilor; termenul de "fantome" insa nu ma multumeste si nu-mi place.

astfel de experiente am trait si eu;

Mama Raluca, baiat Alex si copilita Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

craluca ,
cum adica "astfel de experiente am trait si eu;" cum ai reusit sa nu mai ai astfel de experiente.
Te rog sa imi spui ca sa stiu cum sa imi ajut surioara.

Multumesc mult

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A trecut 1 ANISORBolnavic dar sunt voinic

Mergi la inceput

marea majoritate a acestor "trairi" nu au fost neplacute, asa ca nici macar nu am incercat sa scap de ele;
cu mult timp in urma insa, pe vremea cand eram eleva la liceu, m-a obsedat zile in sir imaginea unei umbre ghemuite pe biroul din camera mea; crede-ma, au fost nopti in sir nedormite si pline de teama, mai ales ca nimeni din casa nu vroia sa ma creada (si pe buna dreptate); am fost si sunt si acum convinsa ca acea umbra era ceva rau, malefic; nu stiu insa exact cum am scapat de ea, stiu ca ma rugam in gand incontinuu, poate asta a ajutat;
cre ca o sfestanie ar fi binevenita, mai ales daca sora ta crede ca asta ar putea-o ajuta; cred ca mare parte din puterea de a scapa de astfel de ganduri si imagini sta in noi si in ceea ce credem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Multumesc mult craluca

Mergi la inceput

cu placere
sper ca lucrurile sa se rezolve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Brrrr ce chestie....intai sa cheme preotul in casa si daca tot mai vede umbre poate ar trebui sa se duca si la doctor..poate trece printr-o perioada dificila, etse stresata si isi imagineaza tot felul de lucruri...e si asta o varianta. Dar intai preotul, este important, insa nu cu orice preot, sa caute oameni deosebiti sau care s-au mai confrunat cu astfel de intamplari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Da, asa cred ca e cel mai bine sa procedeze sora ta. Sa aduca preotul acasa, sa faca o sfestanie, sa se spovedeasca si sa impartaseasca si ea, si copilul.
Preotul poate sa-i dea explicatia, dar mai intai sa caute un preot bun, in care sa aiba incredere.
Sanatate surorii tale si sarbatori feicite si linistite.

Adriana mamica lui www.earpower.com/bebe" target="_blank">Codrin(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebe/olguta" target="_blank">Olgutei(6 decembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Elena tare mila imi e de sora ta ca se chinuie asa.. Eu una nu cred in asa ceva, sau orice ar fi cunt convinsa ca noi OAMENII suntem mult mai puternici si putem domina, controla totul. Ma gindesc ca poate trece/ a trecut o perioada stresanta si undeva in sufletul ei e o stare adinca de TEAMA SI FRICA de ceva anume si se materializeaza in frica asta fata de fantome sau aparitii.Eu cred ca in astfel de situatii mintea si creierul nostru creeaza astfel de aparitii si amplifica starile astea de frica. Daca tot timpul stai sa cauti umbre atunci le vei gasi si chiar le atribui chipuri si tot ce trebuie.Sa mearga la un preot e bine, dar poate gaseste un duhovnic care sa o ajute sa se impace cu ea insasi, sa scape de frica sa aiba sentimentul ca e puternica si poate trece orice, nu un preot care sa-i bage in cap alte nebunii de diavol si etc. Ma gindesc si eu asa ca nu ar ajuta-o ba din contra. Sau de ce nu un psiholog bun, sa vorbeasca sa vada de unde i se trage starea de frica, de unde e atit de mult stres acumulat. Si mai e o vorba ca daca crezi in vraji si in puterea lor, pai atunci chiar se prind de tine! In traducerea mea ar fi ca daca tot te gindesti la lucruri si energii negative sigur le vei atrage!Sa se gindeasca la ce are pozitiv in viata, ca e sanatoasa, frumoasa, ca are un copil superb, sa realizeze cit de multumita si fericita ar trebui sa fie cu viata ei, sa spere in lucruri bune, sa aiba dorinte pozitive si sa nu mai dea atita importanta la astfel de umbre.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

100% de acord cu vikinga draga Elena. S-ar putea sa fie totusi stres acumulat

quote:
Originally posted by vikinga

Elena tare mila imi e de sora ta ca se chinuie asa.. Eu una nu cred in asa ceva, sau orice ar fi cunt convinsa ca noi OAMENII suntem mult mai puternici si putem domina, controla totul. Ma gindesc ca poate trece/ a trecut o perioada stresanta si undeva in sufletul ei e o stare adinca de TEAMA SI FRICA de ceva anume si se materializeaza in frica asta fata de fantome sau aparitii.
Eu cred ca in astfel de situatii mintea si creierul nostru creeaza astfel de aparitii si amplifica starile astea de frica. Daca tot timpul stai sa cauti umbre atunci le vei gasi si chiar le atribui chipuri si tot ce trebuie.
Sa mearga la un preot e bine, dar poate gaseste un duhovnic care sa o ajute sa se impace cu ea insasi, sa scape de frica sa aiba sentimentul ca e puternica si poate trece orice, nu un preot care sa-i bage in cap alte nebunii de diavol si etc. Ma gindesc si eu asa ca nu ar ajuta-o ba din contra. Sau de ce nu un psiholog bun, sa vorbeasca sa vada de unde i se trage starea de frica, de unde e atit de mult stres acumulat.
Si mai e o vorba ca daca crezi in vraji si in puterea lor, pai atunci chiar se prind de tine! In traducerea mea ar fi ca daca tot te gindesti la lucruri si energii negative sigur le vei atrage!
Sa se gindeasca la ce are pozitiv in viata, ca e sanatoasa, frumoasa, ca are un copil superb, sa realizeze cit de multumita si fericita ar trebui sa fie cu viata ei, sa spere in lucruri bune, sa aiba dorinte pozitive si sa nu mai dea atita importanta la astfel de umbre.
Acum nu stiu cit de grava e problema ei, de cind vede ea astfel de lucruri, dar eu sunt convinsa de ceea ce spun, tot din experienta!

Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
poze cu noi

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Elena,

Kestia asta, cu fantoma, se intimpla demult?

Aparitia ei este corelata cu vreun alt eveniment din casa/familie - conflicte, decese, ceva care sa o fi afectat pe sora ta?

Nu apare decit cind isi duce copilul la culcare, sau si in alte momente ale zilei?

Elise

Mergi la inceput