Inot pentru gravidutze

Inot pentru gravidutze | Autor: Carmen-Emiliana

Link direct la acest mesaj

Medicul meu mi-a recomandat sa incep gimnastica, iar cel mai potrivit mod de exersare a musculaturii si respiratiei i se pare inotul. Cunoaste cineva o locatie in Bucuresti unde exista un bazin in care sunt primite si gravidutze? Sau exista un astfel de loc special pentru ele? Apa caldutza...igiena exemplara...eventual personal specializat?

Carmen 19 sapatamani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Buna,

eu merg la IDM Welness Club vizavi de Regie, e cam scpumput, insa acolo eu mergeam inainte de afi insarcinata la fitness+aerobica, au si sauna/baie de aburi, solar, masaj, bar, etc...
abonamentul la toate astea este de 125 E/6 luni, dupa care platesti sedintele. la fitness+aerobica e 1E/ora < 15:00 si 1.5E/ora > 15:00.
la piscina+jacuzzi (sint in aceasi sala piscina+3 ligheane jacuzzi) e 2E /ora anytime! taxarea se face la secunda. adica daca stai doar 5 min atit platesti, caci accesul este permis numai cu card electronic pe care ti-l fac cind faci abonamentul si este nominal. daca mai gasesti sa vii cu inca o pers. care doreste sa se inscrie, se face reducere si in loc de 125E platesti doar 90E/6 luni. sint vestiare personale, adica ai oglinda, bancuta, cuiere si dus propriu, odata ce ai ocupat unul. exista uscatoare par; eu merg de la lansarea acestei sali de acum 3 ani si sint ff incintata, este super curat si personal profesionist. piscina nu e prea aglomerata, eu merg gravida cu burta mare fara pb... nu ma deranjeasza nimeni si am loc sa ma desfasor. exista 2 cabine de dus inainte de a intra in piscina si toata lumea e obligata sa faca dus acolo in sala piscinei in acele cabine pt ca altfel domnisoara care supravegheaza iti atrgae atentia. de asta zic ca totul este SUPER, fff curat! exista sezlonguri pt. intins si TV-uri suspendate pe pereti ca sa nu te plictisesti, lumina difuza sa nu deranjeze, si multe multe oglinzi. este de clasa!
poti veni sa vizitezi doar ca sa-ti faci o idee. spui la receptie ca vrei sa vizitezi inainte de a te inscrie in club si o domnisoara insotitoare te va conduce prin toate salile si vezi totul!

pupici

Eu si bibisor sapt. 32
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen-Emiliana spune:

Multumesc frumos Shobo...am sa ma duc sa vizitez. Pretul este OK in raport cu facilitatile pe care le-ai relatat. Poate ne vom intalni la piscina!

Carmen 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

Cum nu sunt deloc sportiva si am inteles ca treaba cu bazinul e buna deoarece miscarile sunt mult mai lejere in apa si un pic de miscare te mentine in forma ptr ziua N, am hotarat sa dau si eu pe acolo. Sunt in 19 sapt si am fost prima oara sambata trecuta la un curs organizat ptr burticoase de toate “varstele” intr-un bazin micut cu apa la 37 de grade. Cursul dureaza 2 ore si taticii pot participa si ei. se incepe in bazinul normal cu cateva exercitii simple si se continua in bazinul incalzit cu cateva exercitii de respiratie si alte exercitii usoare care ar trebui sa diminueze durata travaliului cu aprox 2 ore. Se pune accent pe tonifierea muschilor abdominali in apa, care permite efortul si burticilor inaintate. Cea mai inaintata mai avea 2 sapt pana la nastere, deci data viitoare sigur nu o mai intalnesc!!!

You're unique. Just like anyone else.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen-Emiliana spune:

Pisik 4ever...nu am inteles foarte bine...ai fost la IDM Welness Club vizavi de Regie sau in alta parte? As dori sa stiu exact unde si cat costa...Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

locuiesc in franta si povesteam despre ce se intampla pe aici

You're unique. Just like anyone else.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

fetelor, si ieri am fost la piscina si m-am simtit SUPER! eram alt om cind am iesit de acolo, serios! si apoi m-a relaxat total si m-am bucurat urmarind jocul de biliard al sotului meu (acolo au si bar
-biliard, tenis de masa, bowlling, snooker) cu niste colegi. Mi-a placut tare mult! si fiind mai dimineata nici nu era aglomerat si nic fum!

Eu si bibisor sapt. 33
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput