mamici de ianuarie-februarie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Nu am "livrat" azi, din pacate. Si Seb si-a batut original joc si de noi si de dr, moase...Contractiile care le-am avut in seara cand am fugit la spital au aparut din cauza ca mersesem cu masina mult, dupa trei ore incepand sa se rareasca, sa ajunga la 6-7 minute, iar azi mi-au dat drumul acasa, pentru ca erau deja la 10 minute, desi ieri am mers pe jos vreo 3 km.. Am zis ca data viitoare nici nu mai fug la spital, daca e pe asa, sa innebunesc degeaba in spital...SI colul a ramas deschis la 2...Mi-au mai luat si sange si ateatea, ca au zis ca nasc in noaptea aia, si de unde, Seb este neastamparat tare, cum au zis si cei de la spital! O semana cu mine?:)) Si m-am mai ales si cu o raceala buna de la George, de ma ustura gatul de mor... Daca ati sti ce nervi am...prima noapte mi-au facut o injectie cu somnifer, ca sa ma linistesc...
Ma duc sa-mi fac ciorba de burta si curatenie in casa.

Crinuta si ingerasa, astept vesti de la voi cu sufletul la gura! Nu o poate suna cineva pe Crinuta?

oana si bebitza din burtica (38s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Sa-mi spuna si mie cineva plizzzzzzzzz concediul asta de 126 de zile e obligatoriu in totalitate sau sunt obligatorii numai cele 42 de zile dupa nastere???? Ca dr.mea m-a bagat in ceata definitiv: a zis ca stie numai de cele 42 de dupa ca fiind obligatorii , restul nu!! Mie imi e ca daca nu le iau acum mi le da dupa nastere obligat fortat! Siparca m-as mai duce la serviciu macar pana pe 15ianuarie!!
Pupicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Draga Alina te rog sa nu faci multa treaba in casa mai ales daca te simti prost. ca se naste nora mea mai repede si te iau la bataie. Shobo de ingerasu stiam ca va naste miine asa ca poti sa o suni linistita.Draga Lali sa folosesti sanatoasa masina si distractie placuta cu parintii tai.
Cornelia eu am un aparat de epilat si ras pe care il folosesc si in timpul verii.
Am fost azi la plimbare deoarece era soare.
La noi nu este zapada si nici nu cred ca vom avea de Craciun. Legat de intrebarea ta Alina cu cartile de Craciun, eu cred ca aproximativ toata lumea are internet si trimite mesaje prin e-mail. Ajung mai repede si sigur. Noi primim si trimitem in fiecare an in Romania. Legat de felicitarile dupa nastere, eu am facut singura citeva atunci cind sa nascut Doris. Si acuma de Craciun a facut Doris citeva cu pom si le-a desenat. La David probabil voi cumpara deoarece sint gata si trebuie sa lipesti numai poza in ea si sa scrii citeva rinduri.
Miine merg la medic la control, miercuri are Doris slujba la biserica cu clasa si dupa-masa serbarea cu clasa ei. Pe urma trebuie sa impachetez cadourile si sa facem pomul.
Adita cum a fost la serbarea copilului tau? Imi pare rau ca te simti prost, ai fost la medic sa vezi ce e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Oana, imi pare rau ca te-ai intors acasa tot cu burta mare si bratele goale...

Dar, oricum, esti foarte aproape de nastere, cred ca e o chestiune de
zile. Daca nu Craciunul, Revelionul sigur il faceti in gasca

Leta 35+
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Bestutza si de ce e rau daca iti iei toate 126 de zile dupa ce nasti? Alea sunt platite cu 85 la suta din salariul tau normal. Eu stiu ca nu te poate obliga nimeni sa intri in prenatal doar in postnatal trebuie sa stai un minim de 46 de zile parca.

Anda, 34+ saptamani, dr. Radoi, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Bestutza, numai cele 42 de zile de postnatal sunt obligatorii si apoi poti intra in CIC sau sa te intorci la munca, dupa preferinta , nu te poate obliga nimeni sa-ti iei si restul din cele 126 de zile...

Oana si comoara 31+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Bestutza, obligatorii sunt doar cele 42 de zile dupa nastere. Daca nu vrei sa-ti iei inainte nici o zi poti sa nu-ti iei.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Andreea, 42 de zile obligatorii. ATAT! Din a 43-a zi poti cere "concediul pentru cresterea copilului". Vezi ca desi se spune ca iei 85% din salariul (la prenatal si postanal) tu iei de fapt 85% din salariul brut si cateodata depaseste "indemnizatia de 6.500.000"(parca mi-aduc aminte ca tu este prof., uita-te pe un fluturas sa vezi care-i brutul tau).

Crinuta, este in sala de nasteri, are contractii destul de dese dar nu are dilatatie. Se pare ca Rayan nu vrea azi in Bucuresti! Am vb acum 1 min cu mama ei... Astept sa-mi dea Crinuta un semnal...

pupici

simona, 35 + sapt.
CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Oana, lasa ca data viitoare te intorci cu Seb de la spital. Se mai intimpla. Ii place mult la tine in burtica! Nu te supara pe el, ca e mic si nu stie ce face!

Simona, ai vreo veste de la Crinuta.

Eu am vorbit cu Ingerasa si e pregatita pentru intilnirea de miine. Are ceva emotii, dar cu psihicul e super OK.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Doamne Oana acuma am vazut ca ai reaparut si noi ne gindeam ca ai nascut. Lasa ca oricum esti pe ultima suta de metri si Seb va vrea si el sa iasa afara. Nu mai fi suparata ca noi sintem aiceea cu tine. Fa-ti un ceai si stai cuminte in patut sa nu faci si febra. De Crinuta nu stim nimic deoacamdata insa asteptam. Poate o suna careva dintre fete.

Mergi la inceput