mamici de ianuarie-februarie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 13
Alina Maria spune:
Buna dimineta , ce supriza frumoasa , a nascut Crinuta , sa-i de-a D-zeu sanatate si ei si lui Rayen !
Eu una am inceput aceasta zii minunata prin nasterea unui ingeras.
Din nefericire ieri seara s-a stins din viata bunicul sotului, asa este in viata unii pleaca unii vin . Am sa stau acasa nu iau riscul de a merge cu masina ore , insa sa-l las si pe sotul singur ? e destul de sensibil.
Dar astazi nu e cazul sa ma intristez !
Alina ,Wichard si bb. 35 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
PatriciaArdeleanu spune:
Fetelor, si eu sint foarte racita dar am luat paracetamol si fervex. Nu mult, doar cite unul pe zi, si sint permise. Altfel, faceam o raceala urita de tot, si este mult mai riscant. eu sint predispusa la bronsite si viroze din astea si doar cu ceai si lamaie nu rezolv nimic. Asa ca, eu zic sa va consultati si cu dr vostri.
Patricia
si o
foarte jucausa!
saptamina 33
oana cretu spune:
FELICITARI CRINUTA! SA ITI TRAIASCA PUIUL, MA BUCUR CA A DECURS BINE SI SPER SA AVEM POZE SI VESTI DE LA VOI CAT MAI CURAND!
oana si bebitza din burtica
(38s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
oana cretu spune:
Patricia, de ieri am inceput sa iau si eu paracetamol. Acum il voi lua. Multumim pentru vestea despre Crinuta!
oana si bebitza din burtica
(38s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
amary19 spune:
Crinuta Felicitari!!!!![/red]
Acum chiar se incinge distractia!!!

[red]Rayan sa fi sanatos, mincacios, sa te bucuri de viata si sa-ti bucuri parintii!!!!!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Anuc spune:
FELICITARI SI PENTRU CRINUTA SI PUIUL EI!!! SA FIE SANATOSI AMANDOI, IAR BEBE SA CREASCA MARE SI VOINICUT!!
Bai, dar ce de bebelini, sa ne traiasca!
Alina Maria, condoleante! Asa e viata intr-adevar...
Oana, lasa ca te faci bine pana vine Seb, o sa vezi ca le aranjeaza Dumnezeu pe toate si-o sa-ti fie bine.
Anuc si BB-lica iubita (32S)
PatriciaArdeleanu spune:
Oana, multa sanatate, ai grija de tine.
Eu din cite stiu, nu ai voie sa alaptezi daca ai febra foarte mare si iei antibiotice.
una peste alta, azi este ultima zi de lucru pentru mine, din pacate pentru o vreme nu voi mai afla vesti de la voi, dar sper ca foarte curind sa am si eu acces de acasa. Mosul asta va veni cu calculatorul sigur, dar nu stiu cit se va lasa asteptata echipa de montare de internet, cert este ca macar in ianuarie si tot voi aparea si eu din nou.
Inca nu va urez nimic, mai am timp pina la sf. zilei :-)
Patricia
si o
foarte jucausa!
saptamina 33
amary19 spune:
Cornelia, scuze ca nu ti-am scris mai devreme, dar am fost pina la medicul de familie sa-mi de-a hirtia de concediu prenatal!
Noi suntem bine! Sper ca dupa ce voi ramine acasa sa ma mai cumintesc si eu. Si asa poate se intoarce si bblu' meu.
Oana sanatate multa. Hai ca o sa te faci bine pina apare Seb. O sa vezi!
Patricia multumim pentru veste!
Alina condoleante pentru pierderea suferita!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
galaxy spune:
Crinuta, felicitari! Sa traiasca puiul tau! 

Alina Maria, of ce rau imi pare sa aud despre bunica. Dar va agatati de lucrurile frumoase si treceti peste toate problemele.
Oana, eu tratez raceala cu mult ceai de musetel si lamaie cu miere. Incearca si tu, poate iti ajuta si tie.
Viktoria, cum e vremea pe la voi? La noi e senin si un soare de imi vine sa stau afara. Cred ca am facut ieri mult efort, si azi sunt cam obosita, si ma doare burta jos. Acuma stau cumintica acasa. Ce mai face Doris?
Va pup,
io si un baiatel (intr-un burtic de 35+ saptamani)
"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury
Lali spune:
Tocmai mi-a scris si mie Crinuta, e inca la reanimare, sunt bine amandoi !
Doamne, doi bebelusi la o zi diferenta, sa fie sanatosi si mancaciosi !
Eu vin de la eco, am lichid amniotic mai putin decat saptamana trecuta, colul s-a mai scurtat , bebele e tot in pelviana, si ramane asa, cezariana intre Craciun si Anul Nou, deseara mai vorbesc cu doctorul sa stabilim.
Pupici,
Lali