Raceala cu senzatie de pipi des si putin
A avut cineva problema asta? Ralu a racit de ieri si tot timpul ma roaga s-o pun pe olita, si cand o iau...vad ca de fapt a facut f.f. putin. Poate fi o infectie urinara? Ma gandesc ca ar ustura-o, nu?
Multam.
Alina&Raluca
Raspunsuri
GabrielaG spune:
Probabil ii este frig la picioare; da-i sosete si fa-i o baita calda, eventual in ceai de musetel sau galbenele, apoi la caldura in plapuma. Pare a fi un inceput de infectie urinara sau o cistita? Ai gija sa nu-ti faca in pat la noapte. Eu o rezolvam cu baita calda la baietelul meu, dar cred ca cel mai bine e sa consulti medicul; eventual o proba de urina dusa la analiza.
Gabriela si baietii
ariadne spune:
raluca,
poate este bine sa ii i-ei o proba de urina si sa o duci la laborator.
problemele pe care le descrii tu le-am avut eu (), initial nu am dat o mare importanta si am amanat sa merg la doctor, cand am fost sa dovedit a fi onfectie urinara.
sanatate fetitei!
Veve spune:
Draga mea,nu stiu cum se manifesta la copii,dar eu am aceasta problema destul de frecvent si pot sa-ti spun ca e nasol.Prima data m-am capatat c-o inFectie urinara in timpul sarcinii(probabil era imunitatea scazuta) si de atunci tot apare la 1-2 luni,cel mai frecvent in anotimpul rece cind imi este frig la picioare sau pur si simplu fara motiv.Mie nu-mi trece decit cu antibiotic(norfloxacin) si chiar daca nu am usturimi,dar senzatia aia de pipi permanenta ma termina...si pe sotul meu odata cu mine,caci sunt foarte irascibila!
Problema e destul destul de serioasa si netratata poate conduce a infectii ale rinichilor,deci fugi repede cu bebele si fa-i o proba de urina.Daca fetita bea ceai da-i de coada calului sau cozi de cirese si insista sa bea mute lichide ca sa curete tractul urinar.Daca crezi ca vrea,pune-o sa stea cu funduletul cit de mult rabda in ceai de musetel la temperatura cit de mare suporta ea;asta inainte de culcare si dupa aia o bagi in pat la caldurica.
si sanatate multa!
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)
ralucab spune:
Da, Veve si eu am problema asta destul de frecvent, insa nu stiam ca pot face asa ceva si copiii mici...De 2 zile vad ca nu-mi mai cere s-o pun pe olita asa des, sper sa-i fi trecut.
Oricum, o sa-i fac o analiza la urina, si o a-i dau cat mai multe lichide.
Multam pentru sfaturi!
Alina&Raluca