A avut cineva problema asta? Ralu a racit de ieri si tot timpul ma roaga s-o pun pe olita, si cand o iau...vad ca de fapt a facut f.f. putin. Poate fi o infectie urinara? Ma gandesc ca ar ustura-o, nu?
Multam.
Alina&Raluca
Probabil ii este frig la picioare; da-i sosete si fa-i o baita calda, eventual in ceai de musetel sau galbenele, apoi la caldura in plapuma. Pare a fi un inceput de infectie urinara sau o cistita? Ai gija sa nu-ti faca in pat la noapte. Eu o rezolvam cu baita calda la baietelul meu, dar cred ca cel mai bine e sa consulti medicul; eventual o proba de urina dusa la analiza.
Gabriela si baietii
raluca,
poate este bine sa ii i-ei o proba de urina si sa o duci la laborator.
problemele pe care le descrii tu le-am avut eu (), initial nu am dat o mare importanta si am amanat sa merg la doctor, cand am fost sa dovedit a fi onfectie urinara.
sanatate fetitei!
Draga mea,nu stiu cum se manifesta la copii,dar eu am aceasta problema destul de frecvent si pot sa-ti spun ca e nasol.Prima data m-am capatat c-o inFectie urinara in timpul sarcinii(probabil era imunitatea scazuta) si de atunci tot apare la 1-2 luni,cel mai frecvent in anotimpul rece cind imi este frig la picioare sau pur si simplu fara motiv.Mie nu-mi trece decit cu antibiotic(norfloxacin) si chiar daca nu am usturimi,dar senzatia aia de pipi permanenta ma termina...si pe sotul meu odata cu mine,caci sunt foarte irascibila!
Problema e destul destul de serioasa si netratata poate conduce a infectii ale rinichilor,deci fugi repede cu bebele si fa-i o proba de urina.Daca fetita bea ceai da-i de coada calului sau cozi de cirese si insista sa bea mute lichide ca sa curete tractul urinar.Daca crezi ca vrea,pune-o sa stea cu funduletul cit de mult rabda in ceai de musetel la temperatura cit de mare suporta ea;asta inainte de culcare si dupa aia o bagi in pat la caldurica. si sanatate multa!
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)
Da, Veve si eu am problema asta destul de frecvent, insa nu stiam ca pot face asa ceva si copiii mici...De 2 zile vad ca nu-mi mai cere s-o pun pe olita asa des, sper sa-i fi trecut.
Oricum, o sa-i fac o analiza la urina, si o a-i dau cat mai multe lichide.
Multam pentru sfaturi!
Alina&Raluca