basescu , din nou, scuze.

basescu , din nou, scuze. | Autor: corina iulia

Link direct la acest mesaj

dragile mele,
il aduc din nou pe basescu in fata voastra asa cum si altii au facut-o inaintea mea:)
eu sunt o convinsa aparatoare a lui basescu si cei ce ma cunosc stiu bine cum "am suferit" si cum am militat pentru mobilizarea la vot si pt ca votul sa vina pt basescu si ca daca e posibil sa ne ducem si copilasii la vot:)
gata, gata:) am inteles.
ceea ce doresc sa spun e faptul ca dragul nostru drag nou presedinte ales al Romaniei trebuie sa se conformeze cu noul lui statut, adica cel de presedinte. da, de acord, el este un om carismatic, este iubit si apreciat si atunci cand vorbeste parca vorbeste din sufletul meu. e un luptator, ostim cu totii dar ii lipseste ceva... stilul.
nu stiu cine citeste site-ul sau nu dar sper ca vorbele mele sa ajunga cumva, cumva la urechile directorului de imagine a d-lui basescu. e frumos ca-l avem la fruntea tari, mi-am dorit-o nespus sa terminam cu mafioti si comunisti. ne-a placut de base, chiar ia zis asa pt ca-l simtim aproape dar... de acum e cel mai tare din stat si trebuie sa aiba eleganta. trebuie sa lucreze la imagine mult, pt ca de acum ne reprezinta pe noi toti, tara noastra si noua noastra cale spre democratie si EU.
de ce spun toate astea, am inteles de la stirile de la antena 1 ca la brux. d-nul basescu, presedintele nostru s-a afisat doar putin timp si acela in compania lui ilici &comp. de acord, erau o delegatie, dar a plecat dupa 10 minute, trebuia sa mai stea si el acolo, sa se fitaie putin cu ceialti din EU ca doar de aceea amers, sa fie cunoscut, sau nu? trebuia sa fie tare ca de obicei si sa arate " da ilici e aici, dar asta doar pt ca n-am avut cum sa va scap de aceasta imagine. eu sunt cel dorit de tara, nu aceste balbaieli de pro-democtrtie spuse de ilic si nastase" cam asa ceva, poate mai subtil, dar cu acest mesaj. era o problema de atitudine.
eu la un moment dat chiar ma intrebam" totusi base e acolo, ca nu-l vad" era, dar incadrat de frumosii nostri mincinosi...ii stiti voi.
mai mult, cand a plecat din sala si a asteptat ca sa i se aduca un taxi. pe covorul rosu, presedintele nostru fuma o tigara. direct pe covorul rosu.
dupa mine ar trebui sa-si rezerve timpul pentru cateva ore in care sa invete cum sa mearga ,farasase legene intr-una. si sa aiba grija ca haina sa-i fie incheiata cand merge si cravata la locul ei si costumul nu prea mare sa atarne pe de laturi. si sa nu mai ridice din umeri si sa gesticuleze din mana cand e nervos asa cum facea ceausescu. eu , cateodata nu ma pot concentra sa-l ascult pt ca ma gandesc la cum gesticula ceausu, doamne , l-am vazut de atatea ori! of!
ce mai critic:) asa-i?
voi ce spuneti?

"Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu
cu drag de forum, corina