Cred ca tuturor vi s-a intamplat ca, cel putin o data pe zi (probabil si mai des bucurestenilor, fiindca eu am inca (,) credintza ca "provincialii" au mai mult bun simt!) sa va enervati de sa va sara ochii din cap din cauza nesimtirii si indolentei celor din jur
.
Sunt multe exemple (mie mi se intampla foarte multe la volan):
- masina oprita pe banda 1, fiindca asa a avut chef respectivul si nu putea sa o miste 10 m mai inainte unde ar fi gasit loc la bordura, ca deh, magazinul unde vroia el sa ajunga era taman unde a oprit (nu conteaza cei din jur, sa ma ocoleasca!)
- merge unul in fatza ta cu 30 km/ h de blocheaza ditai cirdul de masini numai fiindca el are ceva de discutat la telefonul mobil (chit ca legea - ce-o fi aia?!?!? - interzice acest lucru)
- altul opreste jeep-ul pe banda 1, fix in dreptul masinii tale parcate regulamentar la bordura, astfel incat sa nu mai poti sa te misti de acolo pina nu binevoieste 'mnealui sa se intoarca sa-si miste masina. Daca ai facut greseala de a-i arata obrazul ( nu mai indraznesc gesturi mai semnificative!) moaaama ce-ti aud urechile in urmatoarele minute 
- ma intorc de la servici si vreau sa urc masina pe trotuar, acolo unde o parcheaza toti cei ce locuiesc in blocul respectiv (stiti si voi cum se parcheaza in Bucuresti si care-i marea problema a locurilor de parcare). Nu pot sa urc pt ca vreo 3 "colegi" de trafic au binevoit sa parcheze fix pe coltul trotuarului, astfel incat nimeni nu mai poate urca sau cobori cu masina pe acolo. Ce conteaza ca mai exista si altii pe lume? Important e sa-ti vezi interesul...
Si exemplele pot continua. Acum mi-au venit numai din domeniul auto, si am simtit nevoia sa ma "racoresc", adica am simtit subiectul ca un fel de "loc de dat cu capul"
. Daca aveti si voi motive zilnice de enervare, va invit sa va racoriti si voi aici. Poate ajuta! 
Dana - mama lu' Radu Stefan
Poze la: http://community.webshots.com/user/danateu