Cancer nemilos!

Cancer nemilos! | Autor: adoliana

Link direct la acest mesaj

Buna ziua!Stiu ca mereu cand am avut o problema cu maruntelul meu si am apelat la voi am primit numeroase raspunsuri , sfaturi si am simtit ca mai era cineva alaturi de mine.!Problama cu care ma confrunt acum este foarte grava pentru mine si am momente cand nu mai stiu incotro sa merg. Avand o tumoare pe ovar mamei mele i s-a facut histerectomie totala si acum , dupa 3 saptamani de la operatie se simte bine. Rezultatele anatomo patologice insa , pentru noi, au fost groaznice. Ni s-a spus ca are ADENOCARCINOM SEROS OVARIAN BILATERAL stadiul IIIB si ca va trebui sa inceapa imediat sedinte de chimioterapie. Suntem foarte speriati cu atat mai mult cu cat mama nu banuie ce boala devastatoare a pus stapanire pe ea! Am cautat date pe internet si am inteles ca nu este deloc bine si incurajator ca diagnosticul este Bilateral, ca este stadiulIIIb, ca desi ecografic nu s-a vazut lichid in abdomen, pe foaia de rezultat scrie lichid de ascita cu celele tumorale, si mai ales ne-a speriat medicul ginecolog care a operat-o spunandu-ne ca a vazut cand a deschis-o si formatiuni diverse pe ficat, iar din cele aflate nu pot sa nu ma gandesc ca daca au inceput sa se formeze metastaze pe ficat este si mai greu de tratat. Cancerul la ficat am inteles ca este cel mai nimicitor. despre toate Acestea eu le- am citit pe internet si nu stiu cat sunt ele de veridice. Tot aici am citit si despre numeroase tratamente naturiste si as vrea sa le pun in practica alaturi de chimioterapie , dar medicul chimioterapeut la intrebarea mea despre un regim sau cum putem sa ajutam noi, familia mi-a raspuns :"Cu absolut nimic!" Nu mi se pare normal sa stau si sa astept ! In speranta ca ma puteti sfatuia si ajuta va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra.