reincadrare in munca-temporar

reincadrare in munca-temporar | Autor: danamatcas

Link direct la acest mesaj

Sunt in CIC din ianuarie 2004. Locul meu de munca este(sau a fost-inca nu stiu exact)intr-o institutie de stat, mai exact un spital. Sunt incadrata ca analist programator dar pe perioada determinata. Nu stiu exact care este aceasta perioada, in contract nu am vazut sa fie specificata dar, ideea este ca eu am intrat in CIC in timp ce aceasta perioada inca nu ajunsese la sfarsit. Am discutat la biroul personal si mi s-a adus la cunostinta ca, din moment ce am intrat in CIC iar contractul de munca a fost astfel suspendat, eu nu mai figurez ca angajata a spitalului si deci, nu ma mai pot intoarce la vechiul loc de munca. Eu stiam ca exista o lege care ar obliga orice instiutie sa reincadreze in munca pers. care se reintorc din CIC. Stiam, acum nu mai stiu daca este in vigoare o astfel de lege sau, pur si simplu mi-am pirdut locul de munca. Va rog mult daca sunteti la curent cu aceasta problema edificati-ma si pe mine sa stiu exact ce am de facut si care-i situatia mea.
Va multumesc
DanaM

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Este ceva suspect in ceea ce spui tu...din cate stiu eu CIC nu se acorda persoanelor angajate cu contact pe perioada determinata.

Oricum, daca te afli legal in CIC, contractul tau este suspendat pe perioada acestuia, dar angajatorul nu poate da postul tau altcuiva, pana nu te intorci tu. Cu alte cuvinte, postul tau este blocat.
Este interzisa concedierea salariatului aflat in CIC (art.60, alin.1, lit.e din Codul muncii). Exceptie face cazul in care concedierea intervine ca urmare a reorganizarii judiciare sau a falimentului - ceea ce probabil nu este cazul angajatorului tau.

Fiind initial angajata pe o perioada determinata, care nu s-a scurs pana la intrarea ta in CIC legal, dupa revenirea din CIC, urmeaza sa-ti continui serviciul pana la expirarea contractului, daca aceasta nu a avut loc in timpul cat te aflai in CIC.

Verifica daca este specificat in contractul tau de munca data expirarii lui, sau doar durata de timp (de exemplu "...de la 03.12.2002 pana la 02,12.2004" sau "...pe perioada de 2 ani").

Mergi la inceput