Mamici de ianuarie - februarie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Ce vesti aud: Ana Maria, felicitari pentru baietel! Sa fie sanatos si voinic, si tie refacere grabnica.

Oana, Crinuta si Ingerasu va tinem pumnii, si asteptam vesti tot asa de bucuratoare.

Alina Maria, mersi pentru grija. De obicei, eu ma trezesc numai o data sa fac pipi pe la ora 4, si adorm iar fara probleme. Dar ieri cand m-am trezit imi era foame, si n-am putut sa adorm. Deci m-am sculat, si am mancat. Cu stomacul plin a venit somnul si am dormit ca de obicei pana la 7. Numai ca, ieri ma prinsa oboseala dupa aventura nocturna. Azi, la noi a plouat, si este gheata, deci e cam periculos de mers pe jos.

Viktoria, si Alina, va felicit pentru incuscrare. hehehe

pe burtici,

io si un baiatel (intr-un burtic de 34+ saptamani)

"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Anda, eu nu am cumparat cadita, dar am pus o intrebare si aici si la mamici nov-dec.
Parerile sunt impartite!
Cred ca pina la urma o sa-mi iau una normala si o sa cumpar un suport detasabil!

Cea cu forme in interior este cam 575000 la Carrefour (asta orientativ) si scrie ca se poate folosi pina la 1 an.

Iti doresc bafta!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Fetele, uite am gasit niste linkuri interesante:
http://www.rund-ums-baby.de/40_wochen/ssl.htm
http://www.rund-ums-baby.de/40_wochen/fetal_biometry.htm

io si un baiatel (intr-un burtic de 34+ saptamani)

"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Fetele, acum trebuie sa plec, dar o sa incerc sa intru si de acasa in we. Oana si noi facem galerie!!!!

Alina si pe mine m-a durut un pic burtica aseara, dar azi a fost OK. Miine implinesti si tu 35s.

Va doresc WE placut!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

quote:
Originally posted by amary19

Anda, eu nu am cumparat cadita, dar am pus o intrebare si aici si la mamici nov-dec.
Parerile sunt impartite!
Cred ca pina la urma o sa-mi iau una normala si o sa cumpar un suport detasabil!

Cea cu forme in interior este cam 575000 la Carrefour (asta orientativ) si scrie ca se poate folosi pina la 1 an.

Iti doresc bafta!

Amary, suporturile alea sunt extrem de scumpe... la babycomfort cam 700.000 la bebelusultau 1.300.000

De-aia am intrebat aici poate stie cineva o solutie mai putin exorbitanta. merci de raspuns oricum.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Anda, 34+ saptamani, dr. Radoi, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

Ana Maria, sa va traiasca copilasul, sa fie sanatos si sa va bucurati de el asa cum va doriti!!!!!!!!!!!felicitari proaspetilor parinti!!!!!!!!

Tuturor celor care mi-ati raspuns va multumesc frumos, asa am sa fac, am sa spal tot,inclusiv lenjeria cu aparatorile.

Oana, ce dar mai frumos poti sa ai de la Mosu'? asa ma i zic si eu !!!!!!!!!!!!!!!!!nu imi vine sa cred ca inca putin si il vai avea pe Seb in brate, pt. ca din cate se pare el de-abia asteapta!!!!!!!!!!Bucura-te din plin, esti o norocoasa!!!!!!!!!Vom fi mamici cu toate, ce frumos!!!!!

Avem aici un program educativ special pt. gravidute, mamici si bebelusi si si arata mai mereu povestioare despre nasteri cu imagini si nu va inchipuiti cate emotii am cand ii vad nascuti si ce micuti si dulci sunt, curg siroaie de lacrimi in jurul meu

Sara si David ,DPN 13-18 feb 2005
www.geocities.com/sara_semida/bebe" target="_blank">poze cu bebe David Levy si primele hainute
www.geocities.com/sara_semida/sara.html" target="_blank">poze cu Sara graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

, Ana-Maria, multa sanatate tie si micutului! Felicitari! La tine Mosul a venit cu cel mai frumos dar!
Chiar ieri ma gandeam la tine...Iar azi cand eram la spital imi pusesem in cap sa fac, cumva, rost de nr. tau de mobil sa te sun...
Pupicuri multe iti trimite si Irina (Tomasa)!

Oana, poti face tu o modificare la mine? DPN: 28 dec dr. Dan Tutunaru, Elias. Multumesc!
Ce face Seb?

Andreea, azi am aflat ca sunt saloane cu 4 paturi, 3 paturi si un pat. Bebelusi stau pe timp de zi cu mamicile... Deocamdata doar atat... Probabil ca de miercuri voi afla mai multe... O sa-l rog pe Dragos sa aduca restul de informatii...

Shobo, ce face gingia ta?

De miercuri (cel tarziu) noi ne cazam la Elias... Am fost la dr. Iosup azi iar moaca are decat 1900gr (+/_ 275). In doua sapt a luat doar 200 de grame. Ir-urile sunt crescute, placenta a ajuns la gradul III de maturitate...Dupa Um azi am implinit 35 sapt, dupa eco avem o intarziere de 2 sapt si o zi... Sa speram ca mai sta cumintica si luptatoare macar pana pe 28...oricum sper sa fie scoasa la timp... Cel mai rau imi pare ca nu l-am cunoscut pe dr. in sapt. a 9-a de sarcina...Asta e!

pupici

simona, 34 + sapt.
CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Simona, e stabilita cezariana pentru 28 dec? Deci miercuri te internezi?
Musai tre sa vorbim astazi.

Oana mama, da-mi si mie una, doua bucati contractii, ca vad ca Rayan nu da nici un semn ca ar iesi si eu speram sa nasc inainte de declansare, adica inainte de luni.

Crinuta si bb din burtica 38+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Fetelor dar pe unde sunte-ti , nu mai spune nimeni nimic .
In seara asta am mancat bine si sper sa raman bine , sper sa dorm bine si in noaptea asta .
Maine fac cumparaturile finale. Bb are deja un pachet sub brad de la si cred ca or sa ma fie !

Alina ,Wichard si bb. 34 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Oana, ma bucur mult pt voi ca vine bebe in curand, dar incep sa intru in panica. si eu simt copilul foarte jos, dupa 20 de pasi nu mai pot sa merg ca ma apasa rau de tot in jos, de nu mai pot sa pasesc. si cand apasa asa ma si inteapa ceva jos, nu-mi dau seama exact unde, probabil colul. la inceputul saptamanii viitoare mai merg la un control si mi-e frica sa nu-mi spuna ca nasc acum. as vrea sa nasc mai repede, dar nu inainte de Craciun

Mergi la inceput