Penibil: Nastase se agata de putere

Penibil: Nastase se agata de putere | Autor: iarina

Link direct la acest mesaj

Ba chiar se proclama... adevaratul presedinte al Romaniei, iar despre Basescu spune ca ar fi... presedintele bucurestenilor

Ca sa impiedice transmiterea in direct de catre Curtea Constitutionala a validarii lui Basescu, Adrian Nastase a aranjat, ieri, sa i se transmita in direct propria conferinta de presa, convocata special pentru a-l boicota pe Basescu. Asa se face ca Realitatea TV l-a dat in direct pe Nastase, cu o fereastra in ecran infatisandu-l pe Basescu, fereastra care a disparut rapid in momentul in care Basescu a inceput sa-si tina discursul de validare, transmitandu-se - corect si firesc - de la Curtea Constitutionala. Pro TV a avut o interventie in direct de la PSD in cadrul emisiunii de stiri, la fel ca si Antena 1, in timp ce postul public de televiziune, impartial la modul absolut, a preferat sa difuzeze in reluare o piesa de teatru.
In vreme ce Traian Basescu tocmai era validat de Curtea Constitutionala, Nastase declara, in direct la TV, foarte taraganat si chiar balbait, ca sa acopere cat mai mult spatiu de emisie, ca "Traian Basescu este doar presedintele bucurestenilor" si separa Romania in doua: Romania al carei presedinte este el, Adrian Nastase, si Romania lui Traian Basescu, cuprinsa in granitele Capitalei. "Am venit aici sa va prezint niste cifre exacte. Se tot vorbeste zilele acestea de cifre. Este inadmisibil sa se spuna ca numai votul pentru turul al doilea reprezinta vointa populara. In realitate, s-a votat clar pentru continuitatea guvernului. Este pentru prima data cand un partid obtine rezultatele cele mai bune dupa o guvernare eroziva. UN PSD+PUR a obtinut peste 600.000 de voturi mai mult decat Alianta PNL-PD. Aceasta a fost vointa populara. Daca adaugam si voturile pentru UDMR, pentru ca si UDMR a sustinut guvernul PSD in acesti patru ani, avem peste 400 de mandate impreuna", a explicat Nastase cum a castigat PSD aproape toate mandatele parlamentare! Mai mult decat atat, Nastase a explicat si cum a castigat el, de fapt, si alegerile prezidentiale. Nu Basescu este presedinte, ci Adrian Nastase: "In primul tur eu am castigat cu 700.000 de voturi mai mult decat Traian Basescu. In turul al doilea, eu am pierdut 245.000 de voturi in Bucuresti, de unde rezulta ca am castigat, la nivelul tarii, cu 30.000 de voturi mai mult decat Basescu. Daca in Bucuresti nu s-ar fi votat, eu as fi castigat alegerile! Aceste 245.000 de voturi reunite de la electoratul lui Vadim pentru Basescu nu pot sa schimbe realitatea! Eu am castigat 40 de judete, iar Basescu a castigat Bucurestiul! S-ar putea spune ca Basescu este presedintele Bucurestiului!". In numele acestei victorii "la nivelul tarii", Nastase a declarat ca "ne vom bate pentru drepturile alegatorilor nostri" si i-a cerut lui Basescu sa accepte o intrevedere cu liderii PSD pentru ca acestia sa-i propuna numele unui prim-ministru in vederea alcatuirii unui guvern. "Cer respectul cuvenit pentru partidul pe care-l conduc si pentru milioanele de alegatori care ne-au votat. Ne vom bate sa fim la guvernare", a spus Nastase, acuzandu-l pe Traian Basescu ca "risca sa arunce tara in criza".

Eu ma intreb pana unde pot merge? Pt. ca in momentul de fata EI sunt cei care stirbesc imaginea Romaniei. Nastase este un looser jalnic, patetic si totusi periculor...eu in viata mea n-am sa votez un asemenea om..chiar daca Basescu nu face nimic 5 ani eu nu mai votez in viata mea vreun candidat de la PSD.