Meniu de Craciun
Dragele mele dragi, anul trecut de revelion m-ati ajutat si a ieshit curcanu' excelent, multzam frumos!
aku vine craciunul si odata cu craciunul, ghiciti cine vine??? soaaacra, uraaa ce frumos, atmosfera de familie, cu bradutz impodobit, cu noi toti imbracati de gala cantand fericiti sub pom, cadouri aduse de mos craciun, pupaturile de rigoare, ce mai, raiu'! aku baiul meu e altul: CE GATESC? cand ma gandesc la asta, imi scade entuziasmul exact ca temperatura de afara, ma apuca tremuratul, batzaitul si ma gandesc sa fug de-acasa. Sau poate totusi nu? poate ma ajutati voi sa raman cu ai mei, da fara sa-mi pierd renumele (drept sa spun nemeritat) de gospodina in fatza soacrei. Imaginati-va ce tragedie!
Aku, din meniul obligatoriu face parte salata böef- Malina fiica-mea ar manca de 3 ori pe zi din asta, apoi oua umplute (ashijderea). In rest??? ma gandesc ca ajung astea 2 feluri de mancare romaneasca, in rest m-ash gandi la ceva mai international si sanatos (soacra-mea e cu vitaminele alea-alea, bio, stitzi si voi). A! soacra-mea e la origine nemtzoaica si traieste de o eternitate in elvetia.
buuuun, am stabilit de comun acord ca ea sa faca prajiturile (cateodata imi vin si mie idei bune, cum a fost de data asta cu sinceritatea), asha ca buna si scumpa mea socrishoara, s-a oferit sa faca ea tortul si o prajitura (manca-i-ash okishorii de fata disteapta ce e!). In plus a spus ca a luat un kil de carne de vita bio, of corse, pe care s-o gatesc cuuuum vrea muskiul meu. Problema e ca muskiul meu nu prea le are cu gatitul, asha ca am nevoie de meniuri ushoaaaare (probabil mai curand de o bagheta fermecata). Ce spuneti dragelor? imi comand pe ascuns biletul ca sa fug de-acasa, sau ma ajutati voi????
O disperata!
Sarbatori fericite si incarcate de lumina si pace sufleteasca!