Mamici de mai-iunie 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 11
simonaeus spune:
Prezent !
Eram ocupata cu numaratul orelor pana la plecarea acasa ![]()
Si mie si foaaaaame...
Abia astept sa ajung acasa 
Simona
mstroie spune:
Eu bantui pe aici pe forum si mi se inchid ochii de somn si inca n-am baut nimic
, deja nu mai am chef de servici si am program pana la 18.00
Mari
19+ saptamani
sirod spune:
La beut bere...hic!![]()
Si azi am uitat sa-mi fac programare la medic...
va pup
DORIS cu bb la purtator
crissu spune:
Daaaaaaaaa la bautura sigur sunt burticile...........Hello ati plecat la terasa ai?
Va las burtici ca mi-e rau rau rau.......tocmai cand ziceam ce excelent ma simt na beleaua.

Va pupa Criss si
14 saptamani+
gabitzam spune:
Observ la toata lumea un entuziasm general, insotit de chef de munca 
Afara parca sta sa ninga, cel putin la peticul meu de geam asa se vede. Parca, parca mi-ar place si un pic de zapada...Dar cind ma gindesc la frig, gheata, alunecus...parca m-as lipsi.
Doris, esti de groaza, pune-ti biletele peste tot "programare la doctor, programare la doctor,etc" ![]()
Gabitza
at andreea spune:
Ce zi de r...t!
Cred ca ma racesc, mor de foame si mai am o multime de lucru!!!
Andreea si Emma de 18 saptamani (20 de la UM)
Cloreta spune:
Eu sunt tot pe aici dar mai am treburi :( Fetelor alcool in sensul de tarie nu beau nici eu desi asa as bea un lichior de ciocolata.......si am si niste sticlute cu niste coktail-uri, cu 5% alcool, dar ma abtin.
Bere am baut, fara alcool e adevarat, un pahara ca de apa cu bere nu iti face rau si nici un paharel cu vin.
Eu beau si cafea pentru ca am tesniunea mica defel.
Cand mi-a luat asistenta tensiunea prima data a zis ca se bucura ca am tensiunea asa ca sa pot sa beau si eu cafea si sa pot manca sarat, oricum tensiunea creste in timpul sarcinii.
Crissu, sunt scumpe analizele alea, asa e, eu toxo am facut pt ca am motan si triplu test pt ca am peste 35 de ani. Dar am vazut mamici care au facut si mai multe analize.......Eu am facut tot ce mi-a recomandat pentru linistea mea, trebuie sa ma asigur ca bb e sanatos.
Ah, hainute de gravide sunt si in Sir intr-o pravalie la parter dar sunt destul de scumpe si acolo. Eu mi-am luat salopeta din Sir dar nu de la magazinul pt gravidutze pt ca era mai scumpa. Dar parca as mai vrea si niste pantaloni de schimb. In plus la pantaloni poti sa pui pulovere peste, asa sunt nevoita sa pun pe mine doar o parte din ele, cele care intra pe sub salopeta si tau mulate.
Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/baiat_mare.jpg
Cloreta spune:
Babygirl, astia pe site au hainute marimea 50?!!!! si unele sunt purtate? Da' ce d-zeu e acclo, second-hand? M-am zburlit toata![]()
Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/baiat_mare.jpg
crissu spune:
Ia-uite cum au aparut burticile harnice.
Gabitzam asa e si eu am observat sa stii acest entuziasm si mai ales cheful si elanul de munca............se vede ca vine Craciunul.
Ce n-as da sa ninga!!!!!!
Gata v-am pupat pe ziua de azi si va doresc pofta buna si o seara placuta!!
Criss si
14 saptamani+