Ochelariste sunt ?!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

in clubul ochelaristelor!Sunt NEW ENTRY,port ochelari doar de cateva luni, si inca nu m-am obisnuit cu ei.In primele zile era cumplit, cel putin cand am iesit pe strada mi se parea ca ma fac mica de tot.Acum e mai bine, ii port in special la calculator , tv.Am zile cand nu ii dau jos de pe nas si zile cand nici nu vreau sa-i vad.
Ma bate gandul si pt. niste lentile de contact, dar unii zic ca e dificil, ca nu prea te poti farda, ca trebuie sa ai mai mare grija, desi am vazut ca unele fete sunt super ok cu ele.Poate incerc intr-o buna zi.

Va doresc un an in care sa vedem mai clar si limpede totul , poate in roz, sau portocaliu!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Eu port ochelari din clasa a treia, si nu m-as descurca fara ei. am -2.5 la amandoi ochii, asa ca trebuie sa-i port tot timpul,altfel sunt in ceata rau de tot. n-am complexe in legatura cu ochelarii, dar trebuie sa recunosc ca de multe ori mi-ar fi placut sa n-am nevoie de ei. imi era cel mai greu in liceu, la orele de sport,cand mai luam cate o minge de baschet in ei, iar daca ii scoteam era si mai rau. sper sa nu aibe si copiii mei asemenea probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

La multi ani!
Vin si eu in club. Am ochelari din clasa a IX-a.
Sunt mioapa si am mostenit calitatea asta. Cu lentilele de contact nu ma impac, iar din cite perechi am port numai una, cu restul nu ma simt confortabil. In casa nu-i suport, iar noaptea sunt un pericol public daca sunt la volan, vad din 2 in doi si aproape de loc.
Inainte de a iesi din casa sunt intr-o febrila cautare a ochelarilor si cheilor.

E cald si bine, brutarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

bine ati venit in clubul!!!!
miopia este ereditara, asa ca... s-ar putea ca si copii nostri sa poarte!!!
sanatate si o vedere cat mai buna!!!
pupici pentru ochelarici!!!

cgaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rovki spune:

Sa va spun povestea mea de ochelarista.
Am inceput sa port ochelari in clasa a2-a dar drept
sa spun nu m-au complexat niciodata practic am crescut
cu ei.Ani de zile am facut sky cu ei si nu m-au deranjat.
Pe urma am trecut pe lentile de contact dar asta n-a mers
ma deranjau infiorator.Anul trecut am facut o operatie
cu laser la ambii ochi si miracol!nu mai am nevoie
de ochelari.Vad perfect.Ceea ce-i caraghios ca mi-au
ramas ticurile,vreau sa- ridic,sa-i ating stiti
voi!Acuma sint "o fosta"ochelarista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Rovki mai da-ne detalii referitor la operatia la ochi! Unde ai facut-o, cand, cat a durat si cat a costat???Te rog mult, ca si pe mine ma tenteaza de ceva vreme o atfel de interventie!!Plz!

alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pnt_loredana spune:

Da, da, Rovki da-ne mai multe detalii???? Exista riscuri in aceasta situatie??????

lory

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SORINUSHU spune:

In primul rand noilor venite :)
Va pupicesc, si imi cer scuze ca nu mai pot scrie asa de des...intru o data pe saptamina de acasa, adica azi :)
Si eu sunt curioasa sa vad ce raspunsuri primim in legatura cu operratia la ochi...cit costa, ce dioptrii\probleme avea Rovki la ochi, ca poate nu e posibil pt orice caz..mie oricum mi-ar fi frica sa fac o operatie la ochi , plus ca nu cred ca mi-as permite; dar cred ca e importatnt sa stim ca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Rovki, pe unde esti, ca ne_ai lasat in suspans!

alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Wow, subiectul asta fara mine? Eu port din clasa 1, am ditamai miopia, -6 !
dar nu ma imaginez fara ochelari, sunt parte din mine! Chiar mi se pare ca-mi sta oribil fara ochelari! am avut si eu multe complexe, dar din fericire au trecut!
Sofia nu pare sa ma mosteneasca, sper din toata inima.
va pup!

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput