Ochelariste sunt ?!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SORINUSHU spune:

mmm bine spus "obiect vestimentar"; nu m-am gindit la termenul asta, dar le acord aceeasi atentzie.
Si cred ca un "ochelarist adevarat" exprima prin ramele alese personalitatea si stilul sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu ,fiind inginer ,sint multumita ca port ochelari de lectura, ca-mi dau un aer "intelectual".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miezure spune:

Super draguta esti cu ochelari SORINUSHU!
Si imi place tare cum arati in poza cu parul lung si ochelari.
Ce mult schimba tunsoarea! Cu parul scurt si ochelari arati exact ca o business woman. si tot frumos iti sta, dar altfel.

miez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Ma primiti si pe mine?

Tot si eu... tot din clasa a II-a

Trecuta si eu prin toate "chinurile" poreclelor; dar nu m-am lasat (si am fost o schiloada toata viata). Am fost tratata si de intelectuala... dar nu ma incalzea deloc aprecierea

Am miopie avansata si fara "ochi" sunt moarta.

Sotul e si el in breasla dar nu-i poarta decat la TV sau cand conduce si nu l-a deranjat ca si eu port.

Baietelului meu deja ii plac ochelarii ca se mai agata de ei cand si cand

Poze vedeti in semnatura (cu toate ca evit sa fac poze cu ochelari- ca bate blitzul cica).

Va pup.

si Miron Radu (DN 06/10)
Poze la: http://community.webshots.com/user/anrian

Mergi la inceput

lorena_andreianu, am vazut poza in care esti cu iti sta chiar f bine; esti tu mie mi se pare ciudat cnd nu am ochelarii prin poze, dar si la mine lumineaza "ecranu",mai ales dc nu e lumina naturala...
pupicei, si multzamesc de hapreciere miez; stii acolo, unde eram gen "bussnes woman" eram la serviciu, "rezolvam" ceva si prietena mea isi "incerca" digitala pe minepoate deasta arat altfel...ca eram serioasaio de obicei pozez cu toti dintzii

Mergi la inceput

'netza'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Dar eu nu ma simt bine daca nu-mi pun lentile de dimineata!Este intr-adevar cam complicat, ca daca cumva iti intra putin praf in ochi, e jale, dar deja sunt obisnuita si ma feresc imediat.
Ce dioptrii aveti? La mine sunt -4,5 la ambii ochi.

Sarbatori Fericite!
alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

io sunt chioara rau!!! am -5,25 la dreptu' si -6,25 la stangu'.
fetelor, unde sunteti??? ca nu va vad!!
pupici si la multi ani!!!!

cgaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miezure spune:

Alinkav, cat rezisti cu lentilele la ochi?
Eu nu mai mult de 10 ore. ma ia durerea de cap dupa aia.
Dar altfel si eu ma impac bine cu ele.
Eu am -2.50. Dar se pare ca mi-a mai crescut. Din pacate.

miez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Neata (la pranz ca la ora asta se scoala si copilul si profit si eu).

Alina, te-am batut: am -5,5 la ambii

Ce sa va spun, ca de ieri de cand am postat ma tot gandesc la toate fazele nasoale (la momentul respectiv, ca acum a trecut) de cand cu ... Concluzia e ca mai mult m-am stresat eu decat ceilalti. Aprecieri diverse cred ca erau mult mai multe decat am auzit eu, dar sa trecem si peste asta...

Vi s-a intamplat ca din cauza "accesoriului" sa fiti evitate? Zic asta ca-mi amintesc o faza haioasa (tot la momentul asta, ca atunci am cam suferit): am cunoscut in cercul de prieteni de la liceu un baiat de care m-am facut fleasca, ce mai! El parea si nu parea interesat. Am cam suferit, dar mi-a trecut repede (cred). Peste ani, m-am intalnit cu el intr-o alta ipostaza si mi-a marturisit ca datorita nu a incercat nimic; ca cica paream asa serioasa si intelectuala... Ce sa-i mai explici unui astfel de personaj? faptul ca faceam parte din acelasi cerc parca nu era evident...

Na, ca am dat in melancolisme

Va pup si o zi buna.

si Miron Radu (DN 06/10)
Poze la: http://community.webshots.com/user/anrian

Mergi la inceput