Vreau sa va intreb daca pana acum au fost indexate aceste noi indemnizatii de 6 milioane, cand si cu cat? Eu am intat in prenatal la 1 mai, am nascut pe 17 iulie, iar din 6 septembrie sunt in CIC.
Va multumesc.
Chiar nu stie nimeni? Am citit undeva ca s-ar aplica ultima indexare din decembrie 2003, dar nu sunt sigura ca am inteles bine. Si din ianuarie 2005, noi o sa ramanem cu aceeasi indemnizatie? Ca tot acolo citisem ca o sa beneficiem si noi de indemnizatia marita, in functie de noul salariu mediu pe economie.Asa este? Toate acestea le-am citit la Casa de pensii Valcea.
Multumesc.
Indemnizatiile CIC pentru concediile solicitate in 2004 nu s-au indexat deloc in cursul anului 2004.
Asta ar fi un argument in sprijinul ideii ca o indemniz stabilita in 2004 ar trebui marita in 2005, odata cu noul salariu mediu brut, tocmai pt ca celelalte indemnizatii s-au indexat, iar acestea nu. Asa mi s-ar parea corect.
Victoras (24.08.2004)
Si eu credeam la fel ca tine, Rozi, dar se pare ca nu e asa. Ceva mai jos e un alt subiect care citeaza un articol din Liberatea in care cineva de la pensii spune contrariul si anume ca cele carora li s-a stabilit acest drept in 2004 raman cu cei 6500000, iar noul cuantum se aplica doar celor care fac solicitarea dupa 1 ian.2005. Asa ca ma felicit pentru inspiratia de a nu ma grabi cu cererea pentru ca pierdeam.
Alexandra
Cristina, mamica de ghemotoc mic-mic
Draga Aissa, am folosit gresit un cuvant . Inlocuieste te rog in mesajul meu cuvantul "corect" cu cuvantul "echitabil" sau "fair play".
Stiu despre aceste neclaritati, stiu ca e discutabil, de aceea nu m-am lansat in discutii.
Ce am scris mai sus reprezinta fix parerea mea despre cum ar trebui sa fie. Sa vedem ce mai urmeaza.
Victoras (24.08.2004)