Neveste de Admin/It/IS (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Sorinushuuuuuuuu...si eu am terminat Eminescu, dar in '99!!!!...ca sa vezi ce mica e lumea...pe cine ai avut dirig(a)? ce profi ai avut?
O duminica placuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SORINUSHU spune:

bunaaaa!!! am reusit sa intru si extra hihihi
sa stiti ca am pus poze noi de la sarbatori le gasiti linga cele vechi...daca vreti a-mi vedeti si bradutzul
acum o sa ma "car" ca am multe de facut la servici

Mergi la inceput

ah ce aiurita sunt; am uitat sa-ti raspund Alina...
of,of
pai ca diriga am avut-o pe Dm.Nicolescu de mate , chiar tu ce profil ai fost?
pe urma pe toti profii cei mai buni de romana, in fiecare an altul :),la istorie eleganta Dm.Marinescu, am prins-o pe Clontz, spaima logicii :)), in rest..a! la chimie Dra....nu-mi vine dar era domnisoara la 50 ani :)).Vad ca nu sunt instare sa-mi mai amintesc numele unor profi care chiar ii am la suflet..ufa
pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbell spune:

salut fetelor, nu prea am mai avut timp de forum in ultima vreme...
sorinushu, alina, eu am terminat hasdeul in 97, de atunci tot prin bucuresti...
cat despre poze, pozele mele sunt pe calculatorul de acasa toate toate, iar eu intru de la birou pe net, ca acasa mi-e prea lene sa leg laptopul in retea cu magaoaia cea mare :))))) ocupata de consort :)))) ca sa am net. stiu, sunt jalnica :)))))
poate ma mobilizez si eu la un moment dat.

Mergi la inceput

Snowbellda poti sa-ti pui poze pe un cd, dc nu ai deja, si sa le duci la ala de la servici,cit sa le pui pe site

Mergi la inceput

buna dimineatza !
bancu' :
Un sofer de tir intra intr-un bordel de pe traseu, pune 500 de dolari pe masa patroanei si spune: - Ai aici 500 de parai, da-mi cea mai grasa si nasoala femeie pe care o ai si trimite-mi in camera. Si o portie din cea mai arsa, lipita si fara gust mincare de la bucatarie.
Patroana: - Iubi..dar de banii astia iti dau cea mai tare femeie de pe aici, plus ca te hranesc 3 zile cu cele mai fine mincaruri.
Soferul: - Honey, n-am chef de sex. Mi-e dor de casa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Sorinushu, super bancul!
Nu prea am avut vreme sa scriu pe aici.
Copilasul meu a facut o viroza urata, cu febra, care s-alasat cu o bronsita. M-am molipsit si eu de la el, asa pot sa imi dau sema mai bine prin ce trece saracul.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

gabitzica, insanatosire grabnica la amandoi!!!
pupicei
cornelia[red][/red]trebuie sa nasca sa stiti !!! zilele astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Iete ce am descoperit azi....

Buna fetelor, si eu sunt sotie de IT-ist...ma primiti si pe mine in clubul vostru?
Mare noroc cu internetu' asta si cu"DC" ca altfel muream in casa ...fara nici o informatie.Nu ca nu as avea ce face...caci am o ghemotoace care-mi ocupa mai tot timpul...o cheama Andreea...dar in momentele de liniste e placut sa te mai delectezi cu un "DC".

Felicia si Andreea (17.07)

http://community.webshots.com/album/225204808Mzceef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Welcome Paco!
Sori, eu am avut-o profa de engleza din a 9-a pana in a 11-a pe dna. Chira la engleza, care acum e directoarea liceului.
Am avut 3 diriginte...nu cred ca le stii...ca au plecat din liceu, si pe dna Coman am avut-o la engleza...nu mai stiu...ni s-au schimbat multi profi, pe dna Dorina Stanescu la psihologie...o s-o tin minte mereu, la franceza pe Mihaela Cosma...imi mai aduc aminte si iti spun!
Va pup, o seara frumoasa!

Mergi la inceput