Vinovatul sa plateasca!

Vinovatul sa plateasca! | Autor: dianapatrik

Link direct la acest mesaj

In primul rand vreau sa spun ca daca nu postez bine subiectul ,sau daca a mai aparut va rog sa-l mutati in alta parte.
Multi l-au cunoscut pe TEO PETER,membrul formatiei Compact.Dumnezeu sa-l odihneasca,pt ca sarmanul a incetat din viata acum aproximativ doua saptamani,in urma un unui grav accident de masina,produs de soferul ambasodorului american.De fapt ce vreau eu sa spun este ca DE CE nu se face o data dreptate,si vinovatul sa plateasca,DE CE a refuzat acest puscas marin sa i se ia unele probe dupa producerea accidentului,(pt ca din cate am inteles de la TV,era sub influenta alcoolului in momentul carambolului) ci i s-au luat a doua sau a treia zi,dupa ce a fost scos urgent din tara,daca,vorba vine,nu a fost vinovat?!
Culmea este ca au incercat sa-l faca vinovat de accident pe soferul taxi-ului in care se afla TEO PETER.DE CE,numai pt ca vinovatul e sofer de ambasador si nu "arata bine"?!Eu sunt de parere ca ar trebui readus in tara vinovatul si judecat dupa legile romanilor,si nu lasat acolo si protejat de ai sai!
Si inca ceva:mai stie cineva noutati in legatura cu desfasurarea anchetei?La posturile internationale nu am mai aflat nimic.

DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE SI FIE-I TARANA USOARA!

diana&patrick