M-am gandit de multe ori cum as putea face sa-mi gasesc pisicuta......
Dar sa va spun povestea ei.
In urma cu 6,5 ani am primit o pisica mica si draguta, o birmaneza,iar stapana mamei ei ne-a rugat sa o numim Shari...si asa am facut.
Am crescut-o ca pe un copil timp de doi ani si chiar atunci cand eram insarcinata a dormit tot langa mine, langa burtica mea, langa bebe pana cand am ajuns cu sarcina in luna a 8-a.
Si pt. ca noi locuiam atunci intr-o garsoniera,cu chirie, am luat hotararea sa o ducem la socrii mei la Ploiesti pana va mai creste copilul si o vom putea lua inapoi.
Numai ca soacra mea a luat hotararea(de una singura!) ca nu ne mai foloseste si a dat-o unei doamne care avea copii in Bucuresti.
Eu am aflat cand aproape eram sa nasc si nu va spun cat am putut sa plang si sa sufar dupa ea,era atat de blanda, de curata, de sufletista...de multe ori cand ma vedea suparata sau cand plangeam venea cu boticul langa mine si ma mangaia.
Si acum ma gandesc la ea, de multe ori plang, ma intristez,sufar...cine are un animalut stie ce simt eu...
Nu vreau decat sa stiu ca e bine, sunt convinsa ca acolo unde este acum , la noii stapani ii e bine, dar as vrea sa stiu cate ceva despre ea, as vrea sa o mai vad odata!Sunt convinsa ca nici nu ma mai recunoaste, pisicile se adapteaza usor!
Cine stie poate exista o persoana care a auzit despre ea, poate chiar"mama" ei de acum citeste mesajul si-mi da un semn.
Am uitat sa va spun ca am trimis-o pe soacra mea la doamna aceea la care a dat-o sa intrebe de ea si mi-a spus ca ce o sa zica lumea ca ea o femeie batrana intreaba de o pisica.....
Ma puteti ajuta?
Eu am acum o alta pisica, care de fapt e motan si care nu se compara in nici o privinta cu Shari a mea.......