Ce apreciati cel mai mult la sot/prieten?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

Ca ma iubeste nebuneste....chiar si eu ma intreb ce a gasit la mine...

"Imi place munca, ma fascineaza. Pot sta ore in sir si sa ma uit la ea." Jerome K Jerome

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Cu mana pe inima va spun ca io apreciez cel mai mult la omul asta ale meu RABDAREA!!!

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ca are simtul umorului si ma face sa rad in cele mai "nervoase momente" ale mele. L-am ales pentru ca am conversat timp de un an si am descoperit un om care mi-era mai mult decat prieten, un ajutor de nadejde. Abia apoi am devenit iubiti si apoi soti.
Si pentru ca ne completam reciproc. Si pentru ca pot discuta cu el orice problema.
Pentru ca imi iubeste copilul ca pe propriul sau copil. Pentru ca in fiecare zi simt cat de mult ma iubeste.
Si nu in ultimul rand pentru ca e inalt si brunet si are ochi caprui.

Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
poze1 ; poze2 ; poze3
proaspete cu Silvia
bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

quote:
Originally posted by Kehleyr

Cipcipcip, nu mai esti la Polul Nord?

=============================================================
"Ori traiesc sa fac parale, ori fac parale ca sa pot sa mai traiesc?" - Pavel Stratan

Sarbatori fericite!

Nope, m-am intors acasa la sot, am lasat Polu Nord si bine am facut Iar acu is burtoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

quote:
Originally posted by ralucah

Cu mana pe inima va spun ca io apreciez cel mai mult la omul asta ale meu RABDAREA!!!

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

raluca si io la felll, si gatesteeeee mmmmmmm asa de bunnnnnnnn si bine.
este un tatic bun si imi inghite o gramada de nebunii:))

SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!

Cu dragoste

Andreea mami lui Theo & Florin poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by cipcipcip
Nope, m-am intors acasa la sot, am lasat Polu Nord si bine am facut Iar acu is burtoasa

Felicitari . Ai vazut ca s-au rezolvat toate daca sunteti mai aproape? . Te-am citit pe la mamici de iulie-august (parca ), sarcina usoara si sa fiti fericiti.

"Ori traiesc sa fac parale, ori fac parale ca sa pot sa mai traiesc?" - Pavel Stratan

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Bine ca mi-ai adus aminte..stiam io ca mai e un motiv pentru care l-am luat de barbat.....face niste clatite cu ciocolata........

quote:
Originally posted by mamicaluitheo

quote:
Originally posted by ralucah

raluca si io la felll, si gatesteeeee mmmmmmm asa de bunnnnnnnn si bine.
este un tatic bun si imi inghite o gramada de nebunii:))

SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!

Cu dragoste

Andreea mami lui Theo & Florin poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

e bun ca painea lui Dumnezeu, iubeste cainii, are simtzul umorului foarte dezvoltat si e un barbat de casa, harnic si onest. Pentru o persoana cu un IQ peste limita de sus, asa ca al meu, e cel mai potrivit barbat. N-o fi el Brad Pitt, dar nici nu-mi trebuie.

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
http://community.webshots.com/user/energy1602

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

quote:
Originally posted by Kehleyr

quote:
Originally posted by cipcipcip

Felicitari . Ai vazut ca s-au rezolvat toate daca sunteti mai aproape? . Te-am citit pe la mamici de iulie-august (parca ), sarcina usoara si sa fiti fericiti.

Sarbatori fericite!

Mersi mult Da, la mamici de iulie-august sint, ai vazut bine. Si tu tot pe la viitoare mamici esti cumva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Are un suflet mare,e rabdator,crede in mine,ma face sa ma simt speciala,e sincer,are simtul umorului,ma face sa rad,e inteligent..Imi place sa ma pot baza pe el oricand,ca ma iubeste enorm si-ar face orice pt mine,ne completam reciproc..
Ma ajuta prin casa,la cumparaturi,ma sprijina in tot ce vreau sa fac..
L-am ales pt felul lui de-a fi,pt ca ma facea sa ma simt bine,sa ma simt speciala,pt ca ma facea sa rad,pt ca puteam vb ore-n sir cu el fara sa ne plictisim,pt ca-i copilaros ca mine..de fapt de cand e cu mine s-a facut mai "zapacit"cum zic eu..ca-l alint eu si-l rasfat..
Il iubesc cu bune si rele..si-l accept asa cum e..chiar daca mai comentez eu la unele obiceiuri de-ale lui care ma seaca pe mine(de ex.lasatul hainelor pe scaun..si io nu suport!)
Insa e un dulce si-un scumpic si-l ador..si are niste ochisori albastrii superbi si pt mine e cel mai frumos si cel mai dulce.
Va pup si va doresc Sarbatori Fericite alaturi de puii vostrii mai mari si mai mici.

Mergi la inceput