Echo 4D

Echo 4D | Autor: Delia

Link direct la acest mesaj

As dori sa stiu si eu daca a facut cineva o astfel de echo in Bucuresti.
Cat este de diferita ca detalii, claritate etc.
Va multumesc!

Delia si Codrin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

eu nu am facut 4D , dar vreau sa fac,insa mai incolo,cu cat e mai mare bebe cu atat vezi mai multe si mai bine, cica e super, dar nu stiu mai multe, stiu ca se face la Sanador dar nu stiu cat costa, oricum am auzit ca e destul de scumpa, daca afli ceva sa ma anunti si pe mine, am gasit niste poze pe net cu eco 4D ,uita-te sa ai idee

http://www.layyous.com/ultasound/ultrasound_video.htm

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuti spune:

Buna fetelor.
cel mai bine este intre 23 - 26 saptamani, cand bb-ul este format in totalitate, inclusiv organele. Eu am facut in saptamana 24. {e langa faptul ca se poate masura si vedea in amanuntime, este un adevarat spectacol. Este ca un film (nu este alb-negru, este roz, culoare lui normala, reala), bb-ului i se vad toate trasaturile, mimica, miscarile. Il vezi cum inghite, cum se intinde, cum se freaca la ochi si ce-o mai face el in timpul asta.
Eu zic ca merita, mai ales ca poti inregistra pe caseta si te poti uita acasa de cate ori vrei.
Eu am facu echo 4D la Sanador (dr. Herghelegiu)si a costat 2.400.000 lei, dar programare se face cu 3 luni inainte.

Bafta multa,
Tuti si bb 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Va multumesc mult fetelor!
Pentru Tuti: se poate cumva un nr de telefon sau adresa centrului Sanador?
Pentru Adriana: tu ai putut vedea si clipurile?
Eu am asteptat o groza de timp sa mi se incarce si ... pauza totala sau sunt in ale calculatorului.

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Dupa ce se deschide pagina aleasa de tine, in josul ecranului Windows Media Player, scrie Right click to save, dai click dreapta din mouse,selectezi Save Target As..., il copiezi pe calculator si apoi il poti viziona, daca ai instalat pe calculator un program care sa citeasca filme, ca de ex. Windows Media Player.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu am facut la Mediplus la dr Poiana. Mi-a dat CD. Cu cat mergeti mai tarziu cu atat se vede mai bine. Eu am fost la 25 de saptamani, si fata s-a vazut bine.

Crinuta si bb din burtica 37+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

quote:
Originally posted by Danna

Dupa ce se deschide pagina aleasa de tine, in josul ecranului Windows Media Player, scrie Right click to save, dai click dreapta din mouse,selectezi Save Target As..., il copiezi pe calculator si apoi il poti viziona, daca ai instalat pe calculator un program care sa citeasca filme, ca de ex. Windows Media Player.

Multumesc mult Dana , dar am incercat si nu merge cu Media Player (nu suporta formatul).
O sa astept sa vina sotu' ca sa-i dea de cap deorece sunt taaare curioasa cum arata "live".

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuti spune:

Delia,

Telefon Sanador: 9699; 322.2742; 322.4674;

bd DECEBAL NR. 1, sector 3
Este chiar la p-ta Alba Iulia, pe Decebal, imediat pe partea stanga, la parterul unui bloc.

Bafta multa,
Tuti si bb 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_cechi spune:

fetelor, eu am facut programare la Sanador pt 21 ianuarie... bebe o sa aiba atunci 25 de saptamani... am si eu o nelamurire... eco 4D e ca si o morfologie fetala? il masoara? poate vedea cat de bine este, sau 4D se face "just for fun"?

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

cristina_cechi la ce doctor te-au programat? si cand ai facut programarea? eu as vrea pe la inceputul lui februarie , atunci as avea 28 de saptamani, trebuie oare sa dau telefon de acum sa fac programarea?

si eu as vrea sa stiu daca este ca o eco morfo fetala, ca daca e doar ca sa-l vad pe bebe ....atunci e cam scumputz...dar daca-l vad pe bebe si il si masoara si se mai uita sa vada daca e bine atunci eu zica ca ar merita toti banutii

Adriana si Bebelinul 22+

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu am facut eco 4D la Sanador pe 21.12 la 19 saptamani. Morfologia fetala o face tot la 2D, adica masoara exact ca la celelalte ecografii si apoi, la sfarsit, iti arata cum arata bebe la 4D. Eu i-am vazut fata, dar deocamdata arata cam ca un monstrulet, asa ca nu stiu daca merita cele 900,000 lei in plus just for fun, cum zicea cineva ma sus. Mai ales ca linistea ta sufleteasca, ca sa zic asa, vine de la celelalte masuratori (2D), nu de la faptul ca vezi cum arata. Acum ce sa zic, poate am avut eu alte asteptari.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput