nu-mi place cadoul
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Elenalove27 spune:
... am primit si eu de la sotul meu un parfum aiurea de tot de am crezut ca ii dau cu el in cap.
Daaa gata mi-am amintit a fost de craciun acum 2 ani.
Eram la cumparaturi de Craciun iar el intra la parfumarie si iese afara cu o pungaeu care aveam deja 3 parfumuri ...iubitul ce ai acolo ...El: SURPRIZA ..ok ii zic .
Ajungem acasa eu plina de draci ca mi-a cumparat parfum .cand am deschid parfumul si am inceput sa plang de nervi.El ca vai ce emotionata sunt...Nu m-am putut abtine sa nu ii spun ca nu imi place iar cand i-am spus el a fost ranit.Dar de atunci nu mai imi cumpara ceva fara sa ma intrebe daca imi place
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A trecut 1 ANISOR
Bolnavic dar sunt voinic
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Nadia1976 spune:
parerea mea: zii saru-mana ca macar iti ia cadouase, asa pe gustul lui, chiar daca a dat-o in bara. Daca ar fi ca al meu nu numai ca nu-ti ia cadou, da nici La multi ani de ziua ta sa nu-ti spuna? Efectiv sa uite de ziua ta? EEEEEEi, atunci cum ti-ar place???
aissa spune:
Am patit-o si eu! Nu cu parfumuri ca nu imi cumpara decat daca ii spun pe nume ce, pentru ca lui ii plac cele fresh-amarui, iar mie cele dulci gen cocota. Dar cu un inel. De cand eram copil imi doream un inel cu piatra rosie. Mi-a cumparat saracul unul, dar modelul e jale...de cooperativa zic eu. Si i-am spus ca nu imi place si l-am vazut ca sufera. Si imi pare rau ca mi l-a cumparat cu drag, asa ca il port desi nu mi-a placut, langa verigheta. Anul trecut in schimb, pentru aniversarea mea de 30 de ani, mi-a luat un inel si o bratara de toata frumusetea! Asa ca un pic de critica este constructiva!
Alexandra
Cristina, mamica de ghemotoc mic-mic
serenity spune:
Eu sant pentru sinceritate , dar nu intr-un mod brutal , adeca : nu-mi place ce ai cumparat si pac! trage-i una cu parfumul la cap ! Pur si simplu imi poti spune ca de data asta nu l-a nimerit si basta ! Se poate intampla oricui si stiu de la al meu sot , ca atunci cand cumpara un parfum nu sta sa foloseasca testerul ci o intreaba pe vanzatoare ce ii recomanda !
Alexandra , mamica lui Mihaita
http://photo.yahoo.com/Mihaita
Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
Al meu de obicei ma intreaba ce mi-ar placea. Eu mai degraba ii spun ce nu mi-ar placea. Il batea un gand sa-mi ia parfum, dar i-am zis ca nu vreau. I-am spus sa aleaga intre o bluza, un set de machiaj, o camashuta faina de noapte, o geanta, carti si altele. Mi-a luat de ziua mea o camashuta faina sexoasa toata. Deh… ce era si in avatajul lui, nu?
Ramonika si pisica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Claudi@/Claudi@.jpg)
Claudi@ spune:
Al meu sot nu face asa surprize decat daca este 100% sigur.
Anul asta de ziua indragostitilor mi-a cumparat un parfum, dar dupa ce avusesem eu o proba acasa si m-am aratat incantata de el.
A facut o sg prosie pana acum, dar l-am iertat. De Craciun si de ziua mea (dati diferite) mi-a cumparat sutien si bichinei (super misto) cu toate ca stia ca-mi doresc bratara. Atunci a avut scandal, hai ca prima oara merge, dar si a doua oara acelasi cadou?
Vreau sa-l vad anul asta cu ce vine, ca de 2 luni ma bazaie, ca ce sa-mi cumpere,si eu tot ii dau de inteles.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu77/lulu77.jpg)
lulu77 spune:
La mine a cam invatat ce imi place ,si tot timpul nimereste exact ce imi place.
Oricum eu ii bat apropouri ,sau ii spun mai direct mai indirect ce imi place.
Nu a gresit niciodata.
Mai degraba am "dat-o in bara" eu!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali/Lali.jpg)
Lali spune:
Eu in materie de cadouri in familie fac cam asa: iau pentru sotiorul meu surprize doar cand sunt foarte sigura ca e ceva ce isi doreste (adica am fost cu el la magazin si mi-a spus clar ca ii place cutare lucru). Si el face cam la fel. Daca nu cand mergem impreuna prin magazine in preajma unei aniversari si daca vreau sa ii fac o surpriza am bani la mine si fara sa fie programat in magazinele care ii plac lui ii spun : "Iti place cutare lucru, hai probeaza-l, sau studiaza-l, hai sa il luam ca e aniversare peste 2 zile si ti-l fac cadou". Asa face si el si ramine astfel si o mica surpriza si placerea de a cumpara ceva potrivit si ce ne dorim...
Despre parfumuri, el mi-a luat la prima mea aniversare sarbatorita impreuna unul, si surpriza a fost ca m-a nimerit perfect ! Asta da noroc din cate vad la voi...
mamamariana spune:
Hop si eu cu parfumul meu... si v-ati prins ca era nashpa taaaaare. Insa eu am avut un noroc fantastic. Ioana era mica si mi l-a dat jos de pe dulap in baie pe gresie si a spart bunatate de sticla. Mirosul a persistat vreo luna de zile... era groaznic. de cate ori veneam acasa ma duceam tinta la geam sa il deschid.
Acu, ultimul cadou (surpriza) a fost un portmoneu ROSU aprins pe care l-am purtat din lipsa de altceva. Nici ala nu mi-a placut... dar ce sa fac? Daca ii spun ceva, chiar ca nu imi mai cumpara nimci niciodata. Si eu sper totusi ca intr-un final sa nimereasca surpriza.
Cadouri cu stirea si aprobarea mea, mi-a luat o gramada. Dar nu au acelasi farmec.
Tu stii mai bine daca l-ai supara spunandu-i. Eu sunt sigura ca l-as dezamagi puternic si i-as inhiba orice dorinta de a-mi mai face vreodata o surpriza.
Numai bine,
Mamamariana
Bic spune:
Salutare fetelor,
va multumesc pentru toate raspunsurile.
Le-am bagat la cap pe toate si o sa ma descurc. Cred ca optiunea cea mai buna in general este sa vada ca avem bunavointa si apreciem gestul de care ne bucuram, dar ca nu este exact ceea ce voiam...