nu-mi place cadoul

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

... am primit si eu de la sotul meu un parfum aiurea de tot de am crezut ca ii dau cu el in cap.
Daaa gata mi-am amintit a fost de craciun acum 2 ani.
Eram la cumparaturi de Craciun iar el intra la parfumarie si iese afara cu o pungaeu care aveam deja 3 parfumuri ...iubitul ce ai acolo ...El: SURPRIZA ..ok ii zic .
Ajungem acasa eu plina de draci ca mi-a cumparat parfum .cand am deschid parfumul si am inceput sa plang de nervi.El ca vai ce emotionata sunt...Nu m-am putut abtine sa nu ii spun ca nu imi place iar cand i-am spus el a fost ranit.Dar de atunci nu mai imi cumpara ceva fara sa ma intrebe daca imi place

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A trecut 1 ANISORBolnavic dar sunt voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

parerea mea: zii saru-mana ca macar iti ia cadouase, asa pe gustul lui, chiar daca a dat-o in bara. Daca ar fi ca al meu nu numai ca nu-ti ia cadou, da nici La multi ani de ziua ta sa nu-ti spuna? Efectiv sa uite de ziua ta? EEEEEEi, atunci cum ti-ar place???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am patit-o si eu! Nu cu parfumuri ca nu imi cumpara decat daca ii spun pe nume ce, pentru ca lui ii plac cele fresh-amarui, iar mie cele dulci gen cocota. Dar cu un inel. De cand eram copil imi doream un inel cu piatra rosie. Mi-a cumparat saracul unul, dar modelul e jale...de cooperativa zic eu. Si i-am spus ca nu imi place si l-am vazut ca sufera. Si imi pare rau ca mi l-a cumparat cu drag, asa ca il port desi nu mi-a placut, langa verigheta. Anul trecut in schimb, pentru aniversarea mea de 30 de ani, mi-a luat un inel si o bratara de toata frumusetea! Asa ca un pic de critica este constructiva!

Alexandra

Cristina, mamica de ghemotoc mic-mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenity spune:

Eu sant pentru sinceritate , dar nu intr-un mod brutal , adeca : nu-mi place ce ai cumparat si pac! trage-i una cu parfumul la cap ! Pur si simplu imi poti spune ca de data asta nu l-a nimerit si basta ! Se poate intampla oricui si stiu de la al meu sot , ca atunci cand cumpara un parfum nu sta sa foloseasca testerul ci o intreaba pe vanzatoare ce ii recomanda !

Alexandra , mamica lui Mihaita

http://photo.yahoo.com/Mihaita

Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Al meu de obicei ma intreaba ce mi-ar placea. Eu mai degraba ii spun ce nu mi-ar placea. Il batea un gand sa-mi ia parfum, dar i-am zis ca nu vreau. I-am spus sa aleaga intre o bluza, un set de machiaj, o camashuta faina de noapte, o geanta, carti si altele. Mi-a luat de ziua mea o camashuta faina sexoasa toata. Deh… ce era si in avatajul lui, nu?

Ramonika si pisica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Al meu sot nu face asa surprize decat daca este 100% sigur.
Anul asta de ziua indragostitilor mi-a cumparat un parfum, dar dupa ce avusesem eu o proba acasa si m-am aratat incantata de el.
A facut o sg prosie pana acum, dar l-am iertat. De Craciun si de ziua mea (dati diferite) mi-a cumparat sutien si bichinei (super misto) cu toate ca stia ca-mi doresc bratara. Atunci a avut scandal, hai ca prima oara merge, dar si a doua oara acelasi cadou?
Vreau sa-l vad anul asta cu ce vine, ca de 2 luni ma bazaie, ca ce sa-mi cumpere,si eu tot ii dau de inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

La mine a cam invatat ce imi place ,si tot timpul nimereste exact ce imi place.
Oricum eu ii bat apropouri ,sau ii spun mai direct mai indirect ce imi place.
Nu a gresit niciodata.
Mai degraba am "dat-o in bara" eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Eu in materie de cadouri in familie fac cam asa: iau pentru sotiorul meu surprize doar cand sunt foarte sigura ca e ceva ce isi doreste (adica am fost cu el la magazin si mi-a spus clar ca ii place cutare lucru). Si el face cam la fel. Daca nu cand mergem impreuna prin magazine in preajma unei aniversari si daca vreau sa ii fac o surpriza am bani la mine si fara sa fie programat in magazinele care ii plac lui ii spun : "Iti place cutare lucru, hai probeaza-l, sau studiaza-l, hai sa il luam ca e aniversare peste 2 zile si ti-l fac cadou". Asa face si el si ramine astfel si o mica surpriza si placerea de a cumpara ceva potrivit si ce ne dorim...

Despre parfumuri, el mi-a luat la prima mea aniversare sarbatorita impreuna unul, si surpriza a fost ca m-a nimerit perfect ! Asta da noroc din cate vad la voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Hop si eu cu parfumul meu... si v-ati prins ca era nashpa taaaaare. Insa eu am avut un noroc fantastic. Ioana era mica si mi l-a dat jos de pe dulap in baie pe gresie si a spart bunatate de sticla. Mirosul a persistat vreo luna de zile... era groaznic. de cate ori veneam acasa ma duceam tinta la geam sa il deschid.
Acu, ultimul cadou (surpriza) a fost un portmoneu ROSU aprins pe care l-am purtat din lipsa de altceva. Nici ala nu mi-a placut... dar ce sa fac? Daca ii spun ceva, chiar ca nu imi mai cumpara nimci niciodata. Si eu sper totusi ca intr-un final sa nimereasca surpriza.
Cadouri cu stirea si aprobarea mea, mi-a luat o gramada. Dar nu au acelasi farmec.
Tu stii mai bine daca l-ai supara spunandu-i. Eu sunt sigura ca l-as dezamagi puternic si i-as inhiba orice dorinta de a-mi mai face vreodata o surpriza.
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Salutare fetelor,
va multumesc pentru toate raspunsurile.
Le-am bagat la cap pe toate si o sa ma descurc. Cred ca optiunea cea mai buna in general este sa vada ca avem bunavointa si apreciem gestul de care ne bucuram, dar ca nu este exact ceea ce voiam...

Mergi la inceput