Mamici de ianuarie - februarie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Va multumesc pentru urari fetelor, sinteti niste dragute! cat despre bagajul de spital...daca va spun ca il am pregatit de vreo 2 saptamani o sa ziceti ca sint nebuna de tot?

Ioana si Bianca pui
in sapt 40 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Amarysaru'mana dar nu de net e vorba ci de starea mea de rau si oboseala. M-a apucat curatenia si nu am spor deloc.Si am ditamai casa cu 3 camere si alte dependinte de parca nu se mai termina. Si mi-e si rau. Am ameteli, desi tensiune nu mai am mare, si pic de oboseala.Ametesc daca stau cu ochii la tv sau in monitor.

Ioana mama, tu nebuna? Eu am bagajele facute de la 7 luni!!!!!!

(35 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Da de ce sa fii nebuna? Dupa 37 de saptamani, copilul se considera la termen, asa ca te poti astepta. Si eu sunt la sfarsitul sapt. 38 si am bagajul facut, bine, cu mici lipsuri, dar oricum, trebuie sa fii pregatita. Daca ai DPN-ul pe 24 poti sa te astepti sa nasti si peste o saptamana, nu te baza neaparat pe termenul asta. 2 sapt inainte sau dupa termenul stabilit se considera normal.

Coraly, 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Cornelia, de ce nu stai cumintica. Parca esti cuscra-ta! Ca si ea la fel. I-am zis eu, i-a zis Ingerasa si apoi i-a zis si medicul. Dupa asta mi-a zis ca se potoleste! I-a vezi. Ca iei .

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Ana-maria felicitari pt. .Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa manince sa se faca voinic.
Kita si Ubi bine ati revenit printre noi. inseamna ca nu vom ramine chiar singurele pe aiceea dupa ce fetele nasc si vor trebui sa ramina o perioada acasa.
Ioana nastere usoara, nu mai ai mult si vei primi si tu cadoul mult dorit.
Crinuta nastere usoara pe saptamina viitoare, sa ne anunti cind e sa-ti facem galerie.
Oana cum a fost la medic? Ati terminat cu treaba in casa? La toate fetele care s-au gindit saptamina viitoare sa nasca, le tinem pumnii si ne rugam pt. ele sa treaca cu bine.
Shobo ma bucur ca ti-a reusit operatia si nu ai dureri. Ai grija de tine.
Draga Cornelia laso mai moale cu curatatul si ai grija de tine doar nu vrei sa nasti si tu mai repede?
Cuscra ce mai faci? Eu am dormit bine azi noapte, marti seara merg la medic la control si poate ma inscriu la gimnastica. am aflat de la o mamica ca ar fi de la ora 9-10 dimineata. Azi am fost deja la cumparaturi, am facut o supa de legume si ma duc sa o aduc pe Doris acasa. Dupa-masa mergem si noi sa cumparam pomul de iarna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Daca fac efort un pic pot naste. Nici nu a apucat sa bage degetul (nici jumate) ca i-a simtit capul, mai are putin si il scoate, v-am zis eu bine ca-l simt la iesire. Si s-a chinuit sa ii dea capul la o parte sa simta colul , care, bineinteles, ca este deschis destul...A zis ca, crede ca in cateva zile nasc si va fi foarte usor, caci capul e aproape iesit. A zis ca, cum incep un pic contractiile sa fug la spital, ca sa nu-l nasc acasa, ca va iesi repede. :)) Asa ca...daca fac o tura de Cannes, ma trezesc cu el in brate.:)) De aia ma doare, am simtit cum apasa mereu pe col. Dopul s-a dus si el...Va pup! Am emotii!

oana si bebitza din burtica (38s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Ioana, ce daca ti-ai bagat nasul pe la noi, nu vezi ca avem si noi deja bebeii nostri? Sunt 2 la numar pana acum si continuam numaratoarea. Suntem tare mandre de ei!
Poate-l primesti pe bebe chiar in ajun de Craciun, ce frumos ar fi! Oricum stai pe-aproape si da-ne vesti ca acum te-am luat in evidenta.

Eu de azi pana duminica inclusiv o s-o tin tot intr-o petrecareala. Sper sa nu ajung luni obosita moarta. Chestia e ca ma simt chair bine si am chef de dans si papa bun.

Fetelor, daca azi am implinit 32 saptamani, se cheama ca am intrat in luna a 8-a? ca iar nu stiu si ma incurc in saptamani

Ieri la coafor (am fost sa ma fac gigea) toata lumea-mi zicea ca am burta cam mare pentru luna a 8-a, adica intr-a 9-a voi fi un balon imens? Adevarul e ca din luna a 3-a am avut burtoiul mai mare decat varsta sarcinii. Si lichidul e ok, nu e mai mult.

Anuc si BB-lica iubita (32S)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Bravo Oanaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Iti facem si tie galerie!!!!!Si iti tinem pumnii!!!!!!

(35 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

anuc, saptamina 32 inseamna inceputul lunii 8. Deci, esti de o saptmaina in luna 8-a!

Patricia

si o foarte jucausa!
saptamina 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Oana, si ce faci mama cu toate bunatatile alea de voiai sa le gatesti daca nasti intre timp? Ai dat instructiuni sotului? Glumesc, dar te invidiez ca vine bebe si la tine. Din cauza voastra incep sa-mi pierd rabdarea!! Vreau si eeeeuuuuuuuuuuuu!!!!!! Si mai sunt si sarbatorile astea care-mi accentueaza dorinta de bb-cadou.

Doamne, nu ma asculta ca nu stiu ce zic, Ioana mea trebuie sa se mai "coaca" acolo in burtica!

Anuc si BB-lica iubita (32S)

Mergi la inceput