Mastita fibrochistica si sarcina

Mastita fibrochistica si sarcina | Autor: adelamaria

Link direct la acest mesaj

Am si eu o intrebare. Poate cineva sa-mi spuna daca mastita fibrochistica poate fi agravata de sarcina? Si cum s-ar manifesta acest diagnostic in cazul unei sarcini? Adica, cat de rau ar fi?
Poate stie cineva si imi zice si mie...
Multumesc frumos.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Din cate am citit, simptomele date de mastoza fibrochistica se amelioreaza pana la disparitie in sarcina si in perioada alaptatului. Poate sunt fete care au aceeasi problema ca tine si iti raspund din proprie experienta.

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Dr. mea nu este de acord cu teoria care spune ca o sarcina rezolva acest gen de probleme.

Aurora, mami lui Vladut (6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Multumesc de raspunsuri! Am intrebat si doctorul site-ului si astept curioasa un raspuns. Am cautat si pe net, dar n-am gasit mare lucru...Sunt putin ingrijorata pentru ca discomfortul e destul de mare si acum si as vrea sa fiu pregatita in cazul unei sarcini. Macar sa stiu sigur ce ma asteapta!...O alta problema ar fi ca mi-e teama ca nu cumva sa nu am lapte sau sa aiba o calitate proasta din cauza mastitei...
Sunt intrebari la care nu am nici un raspuns. Poate anul viitor cand merg la doctor sa intreb...Pana atunci, daca mai stiti ceva, spuneti-mi si mie, va rog.

Multumesc

Mergi la inceput