Cum v-a stricat soacra casnicia
Raspunsuri - Pagina 2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Manuc spune:
Si a mea incearca din rasputeri, dar nu are nici o sansa. O viata intreaga a hotarat ce e mai bine pentru ceilalti, incat si fiusu' se saturase, asa ca acum ea vorbeste, ea aude. Si asta o enerveaza mai mult ca orice!
Manuela si bb Costin
ange spune:
mai dar dai "liber" din viata ta.
a mea e pe liber de mult si zau ca tare bine e.Liniste si pace pe toate fronturile
ange,mamica de 2 ori
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula2003/paula2003.jpg)
paula2003 spune:
Soacra mea incearca cu disperare dar nu are nici o sansa.
paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/ Sarbatori fericite
Veronicai spune:
In primul rand vreau sa salut din nou toate fetele, pentru ca nu am trecut pe aici de foarteeeeeeeeeee multa vreme.
Of DOAMNE
Subiectul asta nu va muri niciodata. Eu spun din proprie experienta, si am fost un "caz" renumit acum 2 ani pe acest site cu povestea mea (pe vremea aceea eram Papusica si toate fetele erau alaturi de mine).
Din pacate, pentru mine s-a terminat foarte urat.
Singura ta varianta pentru casnicia voastra este SA PLECATI CAT MAI URGENT de langa socrii...... altfel sunteti pierduti.
Foarte important este ca si sotul tau sa fie alaturi de tine si sa iti ofere un real sprijin, sa va intelegeti in tot ceea ce va propuneti sa faceti impreuna si sa nu permiti sub nici o forma sa iti conduca viata de familia o SCORPIE.
Lupta cat poti sa iti salvezi casnicia draga mea, si nu da satisfactie uneia care nu poate sa gandeasca decat in scurt.
VA PUP.
vivian spune:
io nu ma plang de soacra , dumnezeu sa o ierte , era o femeie minunata.dar socrul e la un pas de a reusi sa ne departeze unul de celalalt.
ii doresc moartea sincer.
imi distruge casnicia si nu pot face nimik.
sotul meu nu e influientabbil , il iubesc enorm si el pe mine dar socrul umbla cu santaje si sinucideri si liftinguri si vrea vene noi si centrala noua si acoperis nou si...ce nu vrea¿?
ne suna mereu si mai nou a incercat sa bage zazanii intre mine si ..sotz..
nu a reusit dar imi provoaca o mie de discutii in casa si in familie.
vivi si victorash de 5 saptamani
corneliaa spune:
Hop si eu in gasca voastra!
A mea nu sta cu noi, sta la vreo 15 km la tara, dar primul lucru pe care mi-l aminteste mereu este ca s-a mutat ea la tara ca sa ne lase pe noi in apartament.Mereu e casa ei si timp de 3 ani n-am avut voie sa-i dam jos de pe pereti goblenurile si tablourile de prost gust, care or fi fost la moda acum 30 de ani dar...acum sunt oribile.
A mea nu stiu inca cat e de desteapta dar e super lingusitoare si oprtunista. Cumnata mea care e mai mica cu 10 ani decat mine e "ingerasul" ei (sotia fratelui sotului meu). Pompeaza toti banii in ei, pe ea n-o cheama la muncile agricole, si desi are 25 de ani si nu are serviciu caci doamna nu vrea sa munceasca pe 3,5 mil. 8 ore pe zi in contabilitate primara, are femeie de serviciu care ii face toate treburile in casa. Eu , gravida in 9 luni, cu 3 servicii sunt o puturoasa daca nu e gunoiul dus si e aproape plin!!!!!
Se pupa toata ziua si se mataie de mi se face greata!
Acum vrea sa vina sa stea la noi cu copilul. Isi face planuri cum o sa cresca ea copilul, ce-o sa-l mai legene pe picioare si cum o sa-l lase sa se tavaleasca in noroiul de la tara! Eu? Nici nu exist in viata propriului meu copil. Ea stie mai bine cum se creste un copil, doar a crescut 2 ..... Sotul meu care are facultate si castiga cat toata familia la un loc, este "prost", "mototol", "impiedicat", "nu stie sa faca nimic". Fratele lui, fara facultate, muncitor, care pe la 18-20 de ani a vandut tot aurul din casa si toata aparatura electonica si a fugit in lume, acum este "odorul"familiei.Sotului meu de 3 ani nu i-au luat decat o singura data un "cadou" de ziua lui o canistra ruginita din curtea de la tara pentru benzina. Si i-au mai dat odata 500.000 lei. Atat. celorlati le-au facut rate si para rate la tot felul de chestii, le dau mereu bani , iar pe noi nu ne intreba niciodata daca avem bani de paine!!!!
Prima data am rabufnit cu 3 zile inainte de nunta....am plecat si le-am zis sa se insoare ei cu el!!! Mi-au argumentat ce-i drept printre lacrimi ca ne facem de ras in fata oamenilor...nici o clipa n-au luat in considerare ca poate noi doi sufeream.
6 luni n-am vorbit cu ei. Apoi am incercat din nou. E din ce in ce mai grav avand in vedere ca o sa izbucnesc curand legat de copilul nostru. parca as fi doar mama purtatoare!!!
Offff, daca v-as mai povesti si altele v-ati cruci!!! Ne goleau frigiderul in primul an, manaca semnite in patul nostru abia schimbat cu lenjerie curata si rade ca "o sa ne intre cojile in fund la noapte"....etc.
:((
(36 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alecsia/Alecsia.jpg)
Alecsia spune:
Citesc ingrozita ceea ce ati scris. Eu am un viitor socru care imi face zile fripte, eu si prietenul meu urmeaza sa ne casatorim. La un moment dat chiar ma gandeam sa aman putin casatoria sa vad cum se mai aseaza lucrurile ca atat m-au jignit si m-au tot acuzat ca nu stiu cum o sa fie dupa casatorie. Tare mi-e teama sa nu ajung si eu pe aici sa zic ca mi-au distrus casatoria.Nici eu nu stiu ce sa fac, totusi plec la drum cu inima stransa. Voi fetelor, care ati avut cumva de suferit de pe urma soacrelor/socrilor, daca ar fi sa o luati de la capat , ati merge pe acelasi drum?
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii.
Razi pentru a putea reusi.
Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.
E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit." SARBATORI FERICITE !
Mihaela
Melody spune:
quote:
Originally posted by Alecsia
Citesc ingrozita ceea ce ati scris. Eu am un viitor socru care imi face zile fripte, eu si prietenul meu urmeaza sa ne casatorim. La un moment dat chiar ma gandeam sa aman putin casatoria sa vad cum se mai aseaza lucrurile ca atat m-au jignit si m-au tot acuzat ca nu stiu cum o sa fie dupa casatorie.Tare mi-e teama sa nu ajung si eu pe aici sa zic ca mi-au distrus casatoria.Nici eu nu stiu ce sa fac, totusi plec la drum cu inima stransa. Voi fetelor, care ati avut cumva de suferit de pe urma soacrelor/socrilor, daca ar fi sa o luati de la capat , ati merge pe acelasi drum?
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii.
Razi pentru a putea reusi.
Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.
E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."SARBATORI FERICITE !
Mihaela
Draga Alecsia,
Eu nu am scris deloc despre acest subiect pana acum,dar crede-ma
ca,la fel a fost si la mine.Numai ca la mine au fost mai multi
impotriva mea;socru,soacra,cumnatul,cumnata.Si am fost impreuna cu sotul meu vreo 2 ani si jumatate,deci am avut muuuulte de indurat
din partea lor.Imi amintesc acum,apropo de socu,o faza.Noi ne pregateam de nunta,aveam totul pregatit,chiar daca ai lui s-au opus cu inversunare,nu gluma,bineinteles TOTUL platit de noi( ma refer la cununia civila,nunta religioasa si alte cheltuieli).Asa,si eram la viitorii socrii acasa cu viitorul meu sot,cand,socrul meu se trezeste spunand;" Lasa dragu tatii,ca iti gasesc eu o fata,frumoasa tare,o unguroaica faina"!!!!
![](icon_smile_shock.gif)
Iti dai seama ce fata am facut!!!
Sotul si acuma rade cand ii amintesc,dar mie nu mi s-a parut amuzant,pt ca el nu glumea,dar sotul zicea ca el pe mine ma voia oricum,asa ca nu aveam de ce sa ma supar...
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Acum hai ca m-am lungit,ideea mea este,ca,nu ceda,atata timp cat prietenul te iubeste, " Go for it"
Pentru ca,sunt sigura ca o sa va fie bine.Noi suntem si acum dupa aproape 10 ani de casatorie fericiti,chiar daca,si acum,socrul,de la mii de km ne mai face zile fripte.
Numai bine
AB
ps.si eu sunt tot din Bacau
corneliaa spune:
Draga Alecsia,
Importanta este atitudinea lui fata de ei si sentimentele lui fata de tine. Al meu desi e copilul lor, stie ca eu sunt familia lui si ca atare ii flituie. Dar asta nu inseamna ca zilel fripte nu ne fac. Asta e...totul e sa fie armonie intre voi doi. Doar cu el te casatoresti , nu cu familia lui!!!!!
Bafta si curaj!!!
(36 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100