sarcina dupa polidin
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anca_sp_Wish/Anca_sp_Wish.jpg)
Anca Wish spune:
Pentru femeile care nu raman insarcinate este chiar indicat tratamentul cu polidin. NU PREZINTA NICIUN PERICOL!!!
Sarcina e prea mica, intr-adevar, dar ea se afla in uter acolo unde ii este locul doar ca nu se poate vedea la eco.
Pastrati copilul si bucurati-va de el.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by hera01
Buna , stiti cumva cum ai mai zice la Polidin, incerc sa-i explic ginecologului meu on Olanda dar cica nu a auzit de acest medicament.Poate o denumire stiintifica?Tot aici profit de ocazie si indraznesc sa va intreb daca cumva stiti vreo farmacie online care livreaza (Polidin)si peste hotare.
va multumsc in avans
Din cate stiu,Polidinul exista numai in tara noastra,este un polivaccin facut de Instititul Cantacuzino,iarasi nu sunt foarte sigura!Poate stie cineva mai bine!
hera01 spune:
buna ziua
Facut rost de Poldin dar acum ma confrunt cu alte intrebari, ma puteti ajuta cu un sfat , o parere?
Cum ami pot administra singura injectiile cu polidin?In fesa sau in coapsa ?Dupa cum am inteles tbe facut cate 2fiole pe zi in timpul menstruatiei?
Orice sfat este bine venit , va multumesc in avans.
numeioana spune:
Nu stiu sa-ti spun termenul exact, dar injectiile se fac intramuscular in "fund", popular. Deci banuiesc ca raspunsul e in fesa... 5 zile in perioada menstruatiei cate 2 fiole in seringa.
Eu am ramas gravida dupa a treia luna de injectii. Nu pot sa bag mana in foc ca a fost numai meritul Polidinului, pentru ca am luat si antibiotice si naturiste, dar sunt sigura ca a contribuit si el...
Succes!
Ioana 10+
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
hera01 spune:
Ioana, esti o dulce
multumesc , asa o sa fac si poate da Dzeu si am si eu vesti bune peste vreo cateva luni.
O usoara si un
sanatos ati doresc.