dr. POP, Diagnosis

dr. POP, Diagnosis | Autor: babygirl

Link direct la acest mesaj

Ati fost la dr.Pop, la echo? Cum a fost? Cum vi s-a parut? V-ati intors acasa cu caseta? Sau poate veti merge in curand la el? De ce l-ati ales pe el?

Adina / 14+ / Vladareanu- Elias

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nem spune:

Eu inca nu am fost la el, in schimb am o prietena care s-a dus de curand.Am inteles ca este cel mai bun de la noi.Am inteles ca este fff solicitat si iti trebuie programare cu cateva luni inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Eu nu am ajuns cand eram insarcinata cu Codrin la el pentru ca se astepta prea mult si aveam suficiente cunostinte pentru echo.
Singurul moment in care am regretat a fost cand am vazut postat pe DC o echo facuta de dansul - sa poti vedea si cristalinul unui fat e ceva deosebit.
Nu mai vorbim despre detaliile pe care sincer nu le-am vazut la nici un echografist pana acum ( e drept nu ii stiu pe toti).
Daca dai un search pe Google e imposibil sa nu o gasesti.
Are insa cineva vreo idee cat mai costa o echo la dansul?

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Delia, multumesc pt raspuns. Eu am programare la el pt 26 ianuarie. E adevarat ca am facut programarea cu 2 luni in urma, iar la tel. am fost intrebata cine mi l-a recomandat pe dr. Pop. Nu le-am dat nici un nume de dr. atunci pt ca nu ma hotarasem la cine sa raman,si le-am spus pur si simplu ca mi l-a recomandat o prietena care a fost la dansul. A crezut pt o clipa ca imi vor spune ca nu are timp, dar m-au programat. Asadar, in 26 ianuarie, in sapt 20 de sarcina voi face echografia morfologica 3D la dansul. Am sunat acum cateva zile sa intreb cat costa si spuneau ca e 3.000.000 lei, iar daca vreau si inregistrarea, sa vin cu caseta, dar mai costa 250.000 lei. E scump, ce-i drept, dar sunt nerabdatoare sa ajung la Diagnosis si sa-mi vad pruncul.
Sarcina usoara tuturor si sanatate maxima!
Cu drag

Adina / 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_cechi spune:

eu am fost la Pop pe 10 dec. e super tipul. intr-adevar a costat 3 mil cu tot cu inregistrarea video (caseta, nu cd)... nu a fost o eco 3D, ci una normala, alb-negru cum ati facut si pana acum... totusi, l-a masurat de sus pana jos, interior si exterior, si mi-a spus ca e bine... trebuie sa ai ochiul format ca sa-ti dai seama ce face, pt ca nu zice nimik...

va pupacesc dulce.

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Cred ca de acesta data imi voi face si eu o programare din timp ca sa nu mai renunt la idee pe parcurs.
Va rog daca se poate un numar de telefon de la Diagnosis, ar fi super
Momentan sunt disperata sa-mi fac o programare pentru 4D pentru ca este senzationala.
Sarcina usoara si un sanatos!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

231.67.41, 231.67.42
Vezi ca au si site, www.diagnosis.ro

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si eu am fost la el pe la 20 de saptamani. Acum Matei are 1 an si mi s-a parut un doctor extrem de bun in ceea ce a vazut si a scris pe foaie, dar cu noi, ca a intrat si taticul in cabinet...nu a vb aproape deloc. Erau draperiile trase, o muzica calma pe fundal, fuma langa mine in timp ce-mi facea ecografia si nu zicea nimic de-am crezut ca o sa innebunesc. la final, dupa vreo 30 de min mi-a spus doua vorbe si la revedere. Costa mult dar merita. Eu tocmai tratasem un titru marit d elisteria si-mi era frica de urmari. Dar s-a dovedit a fi totul bine si daca vreti, uitati-va la pozele bebeluilui.

Claudia si Matei

http://community.webshots.com/user/claujro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Cristina, cum nu zice nimic? Si daca intreb se supara???? Nu-mi raspunde??

Adina / 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

acu facushi si eu o programare la dansul, pentru trim 3 de sarcina, si costa 2.200.000 + 250.000 lei caseta
pentru martie au locuri fetelor, faceti programari ca se dau locurile ca painea calda
pupici

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Si eu am fost la dinsul pe perioada sarcinii de mai multe ori.
Se spune ca e cel mai bun din tara.
Mie mi s-a parut putin stresant faptul ca e tacut si foarte serios, mai ales la ecografiile unde a studiat cu atentie morfologia fetala si a stat mai mult de 40 de minute cu nasul in ecran fara sa spuna nimic.... am avut niste emotii imense... apoi la urmatoarele ecografii am inceput sa il intreb dupa ce a terminat tot ce am avut de intrebat si mi-a raspuns foarte politicos si documentat la toate intrebarile. Eu zic sa nu va lasati pacalite de atitudinea lui prea serioasa (eu la inceput de cate ori ofta ma gandeam ca a vazut ceva serios si ma apucau palpitatiile), asta nu inseamna ca e ceva in neregula ci doar ca asa e el. In plus are probleme mari cu inima si probabil si de aceea e mai tacut si posac.
Inca o data va spun, daca nu intrebati voi s-ar putea sa nu aveti parte de toate explicatiile de la el, dar oricum scrie tot pe rezultat asa ca ginecologul va va lamuri.

Pupici si sarcini usoare,
Lali, mamica peste 2 saptamani

Mergi la inceput