Mamici de ianuarie - februarie (66)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Da Coca, a fost la medic si e totul ok, se speriase degeaba. Azi a avut liber! Chiar avea nevoie. Maine cred ca e iar printre noi.

(35 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Alina, multumesc! Acum facem actele de leasing, sper sa o luam pana de sarbatori, masina fiind deja in Romania, in antrepozit vamal.

Despre data cezarienei am stabilit orientativ intre 26-31 decembrie, dar din cate am inteles el asteapta ca sa fie colul moale si ma rog si alte semne ca ar veni nasterea in cateva zile, deci nu stabileste o data "batuta in cuie". Au mai fost fete care au depasit data stabilita si nu le-a facut cezariana decat mai tarziu, in functie de cele constatate de el la control. Asa ca nu stiu sigur, maine oricum merg la el sa vorbesc de cezariana, anestezist, neonatolog, etc... Mie mi se pare OK, nu as dori sa nasc mai repede, chiar daca asta ar insemna sa stau cu "morcovul" de sarbatori, dar daca bebele se simte bine in burtica si toate sunt bune de ce sa il privez de cateva zile de caldurica...
Tu cum faci ?

Pupici,

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Of, ma mir de ce nu merge pagina. Oana, ca sa stai linistita, iti copiez ce scrie o moasa:
Here is the advice I give my patients who are near their due date and who are getting anxious to meet baby face-to-face: take a drive on a bumpy road, go home and scrub the floors, then eat some spicy food and have sex! It won't hurt, and at least you'll have a clean kitchen and won't be hungry!

Shobo, sper ca auzim vesti bune de la tine.

Viktoria, mersi pentru sfat. Despre pompa... eu inca nu ma gandisem. Sa ne spui ce o sa faca Doris.

io si un baiatel (intr-un burtic de 34+ saptamani)

"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Cornelia, ma bucur ca te-ai linistit cu tensiunea. Dupa cum zicea si Viktoria in caz de preeclampsie ai dureri groaznice de cap (printre altele). Oricum cu tensiunea 13 cu 7 esti ok.
Fetelor, RACHEL are o rugaminte la viitoarele mamici din Bucuresti. Ar dori numerele lor de telefon ca sa mai "corepsondeze" cu ele cand vine in Bucuresti la inceputul lui ianuarie. Asta ar ajuta-o foarte mult. Numarul ei de telefon la care puteti trimite sms-uri cu numarul vostru e 0740586782.
multumiri si pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Lali, si recomandarea dr. mele a fost aceeasi: sa se inmoaie colul si atunci se poate stabili si data mai exacta. Ea spune ca ideal ar fi la inceputul anului 3-4.01.2005, cam cu o saptamina inainte de termen, insa eu ma gindesc mai degraba la 27 - 30.12.2004. Ma gindesc si ca deja are in jur de 3kg, si stii cum se spune "fetitele sint mai grabite".
Teoretic, insa, din prima zi a lunii a 9-a poti naste oricind, iar eu nu mai am decit citeva zile pina in luna a 9-a.

Haideti sa va spun ultima dilema in care ma aflu: patutul BB-linei va fi orientat pe axa N-S. Am citit ca ideal este sa dormim cu capul spre nord (somn calitativ superior etc), numai ca daca o pun cu capsorul spre nord asta inseamna sa stea cu capsorul spre usa, deci parca n-ar fi atit de bine aparata. Pe de alta parte, cind bagi capul pe usa sa verifici ce face vrei sa-i vezi fata, nu piciorusele. Voi v-ati gindit la problema asta sau imi fac eu de lucru, ca de obicei?
Alina si BB-lina 36s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Galaxy, merci ca ai scris ce a zis acea moasa. Atunci e bine, pot sa o dau innainte cu picantul. Diseara ma bag in borcanul cu ardei iuti., poate va anunta George maine ca am nascut. Ca si asa zicea el ca Seb, cand o sa iasa o sa ceara ardei iute, la cat am mancat eu.

In seara asta fac ciulama de inimioare si pipote de pui, nu mai fac pulpe la cuptor, ca nu am tot ce imi trebuie si mi-e lene sa ies sa iau. Numai la mancare mi-e gandul de ceva timp.

oana si bebitza din burtica (37s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Alina eu sunt deja in luna a 9-a, nu ? am 36 saptamani si 4 zile. Oricum DPN calculat e 8 ianuarie iar DPN ecografic e 30 decembrie, bebele are deja 3 kg, dupa ecografia de ieri. Colul meu e inchis si de 43 mm, deci nici un semn... Maine aflu mai multe. Eu cred ca de Craciun voi fi inca , dar sincera sa fiu mi-e cam frica sa stau si de Revelion, ca nu as vrea cezariana de urgenta cu anestezistul si neonatologul de garda. Nici nu imi pun problema sa nu vina medicul meu chiar daca va fi pe neasteptate, dar de Revelion... voi cam tremura daca va fi sa stau acasa si sa nasc dupa...

Despre patut eu nu m-am gandit la directie, acum ca spui tu, imi dau seama ca va fi pus pe axa nord-sud, intamplator, dar cu capsorul spre sud sau est, depinde cum incape. Eu nu m-am gandit decat sa fie aproape de patul meu sa il pot verifica si alapta usor noaptea si sa nu fie in curent, departe de usa de la balcon si usa de intrare in dormitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Da , Alina ai un punct insa cred ca nu este atat de important , conteaza si cum e camera si casa , doar no sa ne rasucim viata dupa N-S .
Oana foarte bine pt. tine , eu nu prea mananc , asa pofte am dar chioar sa manac cu pofta nu se intampla , nici nu stiu daca bb. primeste tot cei trebuie .
Viktoria succes la somnul de noapte , eu vad patul ca pe un loc de care mie cam frica caci acolo stau cu ochii in tavan , nu stiu dar a inceput sa-mi fie frica sa ma duc la culcare.
O seara placuta la toate fetele !

Alina ,Wichard si bb. 34 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Am deschis capitolul urmator, mamici de ianuarie - februarie(67):http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38294

oana si bebitza din burtica (37s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Oana, da' grabita mai esti !

Facem galerie ?

Lali

Mergi la inceput