Cluj(7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetelor, ma alatur si eu din pacate mamicilor de bebei bolnaviori.

ieri am plecat la Predeal si tot ieri am revenit.
am pus un sebect pe "Parintii intreaba..." dar vi-l transcriu si mai jos ca sa vedeti cum ne-am distrat noi.eu sunt dupa o noapte complet nedormita si inca nacajita ca Thea nu e bine...

"asa cum se mai intampla cateodata exact in ziua cand am plecat la Predeal sa ne oxigenam creierii , abia am ajuns si parintii mei m-au sunat disperati ca ii e rau gagalicii.

situatia a fost urmatoarea:cu doua zile inainte sa plecam a avut 4 scaune diareice pe care le-am tratat cu Smecta.a mancat f rau si pediatra mi-a spus ca e o indigestie mai ales ca si eu facusem ceva asemanator cu o zi inainte...
cu o zi inainte sa plecam a refuzat sa papa toata ziua cu un NU hotarat dar scaunele au fost ok...
a venist si ziua de miercuri cand am plecat, a papat bine cu buni primele 3 mese, apoi au preluat-o ai mei totul era ok doar ca nu prea bea lichide.
pe la ora 17 a vomat tot, si intr-o ora starea e s-a inrautatit, a devenit f moale, inerta...moment in care ne-au sunat si i-am trimis la spital.
verdictul dr a fost deshidratare severa(in 2 ore). PH marit, internare.da-i sa sune in drum spre casa, am ajuns noaptea la 2 am stat cu ea o zi in spital dupa care ne-a lasat acasa cu diagnosticul de enterocolita si infectie digestiva severa...perfuzii, tot tacamul...
ne-a dat antibiotic si fermenti lactici si Smecta pe care nu mai vrea s-o bea:((

problema e ca ii continua scaunele moi, plus ca nu papa mai nimik.
ce sa fac?ce regim sa-i fac?cum s-o fac sa bea Smecta?
cat dureaza o enterocolita?dar refacerea?"

cam asta e fost, daca ma puteti ajuta cu sfaturi, please faceti-o!

va pupam si sanatate

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor jumatate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Salutare!!!

Cristiana , ce face Thea? E mai bine? Noi nu am avut probleme cu Andy , din pacate nu pot sa-ti dau sfaturi. Poate fetele te pot ajuta.

Raluca , La Multi Ani la Ilinca , sa creasca mare si sa fie sanatoasa

Insanatosire rapida la toti bebeii!!

Fetelor , vad ca multe sunteti puse pe treaba de a face un alt bebe. O fi varsta? Eu am 23 ani , l-am facut pe Andy prea repede (parerea mea) si nici nu ma gandesc la alt copil(din mai multe motive). By the way...vecinii nostrii au un bebe mic de aproape 2 luni si in ultima perioada nu mai pot dormi de plansul piticului , aoleu imi vine sa zborrr de aici

Pupici

Dana&bb Andy(1 an si 10 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Ouauu Cristiana ce urat, imi pare tare rau pentru Thea...anul trecut la mare a facut si ilinca ceva asemanator dar mai lejer, nu a trebuit sa luam antibiotic. In privinta administrarii de Smecta Ilinca il bea cu lapte Nan fara lactoza cand era mai mica , acum in ceai de menta si afine-ambele bune la diareee. Foarte bine functioneaza la Ilinca si Eridiarom-ul, pastile naturale din extract de afine, le ia cu mare placere caci sunt bombonele. Ajuta si acestea mult in diaree. Important e sa-i dai si fermentii, noi am luat ecoflorina sau Astronauti de la Walmark. Dieta stii tu, morcov fiert, branzica, afine, gutui-gemuri, orez si lapte fara lactoza.
Multa sanatate , daca te pot ajuta, suna-ma sau scrie!

Raluca mama Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Cristina,imi pare asa de rau pt.Thea si pt.minivacanta ratata! Va doresc sa ii veniti de hac cat mai repede pacatoasei de enterocolita si sa intrati in normalitate.
si multa sanatate mushchiuloasei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Cristina, imi pare tare rau sa aud ca ati fost asa de bolnave. Nu demult, si Stefan a facut diaree cu febra, ceva virotic am presupus. La sfatul medicului i-am dat Smecta (pe care nu a vrut sa o bea, asa ca i-am administrat-o cu seringa; adica ii picuram in gurita; numai asa o inghitea; poate tine si la voi metoda desi sunteti mai mari) si ecoflorina (asa cum a zis si Raluca). Si ceai de menta i-am dat, desi nu este prieten cu el, dar ma chinuiam si cu asta (mai cu lingurita, mai cu seringa, mai ca tragea si el 2-3 inghitituri). Si bineinteles: morcovi fierti, orez si lapta fara lactoza. Si dupa toate astea scaunul s-a reglat destul de greu; dupa o zi nu mai era diareic, dar era moale (asta ma stresa la culme) si facea de 3-4 ori/zi. M-am agitat eu, dar degeaba si fara motiv. Se pare ca asa e normal. Nu se poate chiar din prima sa aiba scaun tare la loc. Dar in vreo 2 saptamani a revenit la normal. Poate fenomenul asta se intampla si la Thea. Va doresc numai sanatate!

Si sanatate multa urez si restul bebeilor care au fost bolnavi de sarbatori.
Si Stefan a fost un pic racit, dar nu s-a manifestat decat cu muculeti multi si razlete stranuturi si tuse. Fara febra. Asa ca nu i-am dat decat picaturi pt nas (vibrocil). I-a trecut in 5 zile.

Adela iata cum trebuie sa faci, ca sa-ti treci adresa cu pozici la semnatura (si pe mine m-a invatat Dana )(si nu stiu cum ai putea sa separi albumele, fiind facute pe o singura adresa; nu cred ca poti; dar nu te stresa; fiecare persoana se va uita la ce-l intereseaza; doar nu obligi pe nimeni sa se uite la toate pozele voastre!): te duci la profil personal si acolo iti scrii link-ul (adresa) cu poze la "Picture URL". Dupa ce ai scris-o acolo, o selectezi, dai clic dreapta si "copi". Apoi treci la "semnatura" si dai "paste" (tot de la clic dr.) Si gata. Sper ca am fost suficient de explicita (babeste), si tot odata sper ca nu am fost prea explicita (nu stiu cat stii tu la calc.) Daca nu ai inteles ceva sa imi spui ca iti mai explic.

mariana tache, mamica lui Stefan (20.04.04).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare fetele.
Greu mai pot intra pe net mai nou...
Sa raspund si io la intrebari..Dana trebuia sa-ti spun de un secol ca de Rev am fost la Topaz. Ahh am citit mai sus ce tanara esti si ai facut si bb, nu-mi vine sa cred. Supermisto, mamica supertanara...
BTW si eu ma gandesc sa mai fac un copil insa nu stiu daca voi si executa ideea. Imi pierd mintile cateodata de nervi si de stress nu stiu daca rezist...

Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Hello

Roxana , cam asa sunt si eu...ajung sa-mi pierd mintile cateodata, si totusi Andy e marisor , face 2 anisori in curand..dar nu as rezista cu inca un bebe(am reusit sa-l conving si pe sotior sa-si ia gandul de a face alti copii). Si inca ceva(puteti da cu rosii ) :nu sunt o mamica model , adica Andisor de pe la 6 luni e mai mult crescut de parintii mei (o perioada l-a crescut sora-mea inainte sa mearga in Usa.), nu cred ca as rezista singura cu el o perioada mai lunga(cand e acasa doar eu ma ocup de el , sotul nu se deranjeaza).

Cristiana , cum se simte Thea? e mai bine?

Mariana , cum te simti?

Pupilici

Dana&bb Andy(1 an si 10 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetelor, suntem si noi mai bine dupa o saptamana la care as vrea sa-i dau "erase"

am suferit si am fost bolnavi toata familia cu Theiutza.ieri am fost iar la o tura de perfuzii in spital pentru ca a refuzat sa pape, sa bea si sa ia medicamente.a vomat, era alba ca peretele si moale ca o carpa. ea care nu sta pe loc nici doarme...acum are o duza pe manutza si mergem la tratament dimineata si seara pentru antibiotice.
de cand i le administreaza asa e mult mai bine si dupa 3 zile de cosmar azi a redevenit ea si...a papat.i-a fost chiar foame de am plans de bucurie.plus ca am inceput si eu sa-mi revin din transa (cred ca am facut si depresie zilele astea)
diaree nu mai are dedoua zile si azi nu a mai facut kk deloc.enterocolitele sunt probleme frecvente la copii dar cand e copilul tau devine ceva gravsi a fost totusi o diaree agravata doar de deshidratare.

noi am fost f bine tratate in Ped 2 multumita dr noastre care a fost deosebita, a venit seara de acasa, in week-end...si ma surprins si personalul medical tanar -niste fete destul de amabile nu numai pe ideea spagii(cele mai in varsta, da, inca functioneaza pe principiul asta).

vreau sa va multumesc de incurajari si cuvinte bune, speram sa mergem spre bine, oricum e prima problema inafara de raceli cu care ne-am confruntat si pur si simplu cand e vorba de copil sunt atat de vulnerabila ...

va pupam ceva mai linistite

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor jumatate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Cristina, ma bucur tare, tare ca nu mai sunteti bolnavioare! Si stai linistita, e normal sa te agiti cand bebele tau e bolnav, desi stii ca nu e chiar o problema majora.

Dana, multumesc pt intrebare. Ma simt minunat. Nu stiu ce inseamna greata, ameteala, durerea de sani etc.

mariana tache, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (6 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Buna mamicilor
eu sunt o viitoare mamica (iulie-aug 2005), am mai scris eu aici putin cand am aflat ca sunt insarcinata, dar va citesc cu drag si i-au aminte la ceea ce vi se intampla voua acum.
Felicitari Mariana pentru al doilea bb-ic; pot sa-ti spun ca te invidiez pentru lipsa greturilor; eu le am in fiecare dimineata, sanii m-au durut la inceput, acum numai daca ii masez, nu si la o simpla atingere. Imi spune-ti , va rog, cele care ati avut varsaturi si greturi la cate saptamani s-au oprit? Eu maine intru in 13 sapt.
Va pupacesc si va multumesc,
Laura

Mergi la inceput