Din Elvetia- partea a 4-a
Raspunsuri - Pagina 5
iren spune:
Cumatra, sar'na!
Adela, m-ai bagat in melancolie cu ccc colindu asta, ah, ce bine era cind eram copil!...
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia zbintuita
Poze cu noi
Adela spune:
wünsche allnä ä schöni Wiähnachtä und än guätä Rutsch is nüä Johr.![]()
V-am scos din melancolie? Gata? ![]()

Sarbatori Fericite

lorelei_19 spune:
Ich ha di garn, liebi Adela. Guti Riisi und chum guet hei.
Anilein
Sarbatori fericite si incarcate de lumina si pace sufleteasca!
Danelutza spune:
Adela, de ce nu ai scris moldoveneste sa intzeleg si eu, ca n-am priceput nimicutza. Oricum, itzi spun inca o data drum bun pe plaiuri moldovene si sarbatori fericite.
Lorelei si eu as vrea fetitza, dar cum o vrea Dumnezeu, numai sanatos sa fie. Sotzul meu deja i-a pus nume de baiat Tiberio si daca e fata il schimbam,... numele bineintzeles.
Cit despre vremuri, pe aici e tare urit, de dimineatza ploua intr-una si chiar daca stau cu picioarele la caldura caminului, cind ma uit afara ma apuca dorul de un picutz de zapada. Doar cind e soare se vede un pic de culoare alba pe virful muntzilor. Si aici au anuntzat ca ninge, dar pina nu vad alb, nu cred ca-i adevarat.
Pupici din partea italiana.
Daniela 
lorelei_19 spune:
Danielush, pei Adela a scris pe schweizerdeutsch, adica germana elvetiana, adica o limba cumplita ![]()
Fain ca stai cu picioarele pe cuptor, ce-ti pasa??? Ma bucur ca si tu vrei fetita. Da la ce nume de fetita te-ai gandit? ca daca n-ai gasit unul inca, uite, iti dam noi niste sugestii imediat.
Adeluuuus, druuuuum buuuuuuuuuuuuuuuunn....
Sarbatori fericite si incarcate de lumina si pace sufleteasca!
Adela spune:
Danke frumos lorelei. 
cu dedicatie pentru danelutza
:
toati celi buni va doresc, sa aveti sarbatori caldi si imbelsugati si sa ne vedem sanatoasi in anul ce va veni. 
Sarbatori Fericite

Danelutza spune:
Adela multzumesc pentru dedicatzie. Si nu uita sa mergi cu colindul si cu uratul. Eu mi-am adus o caseta cu colinde de acasa ca sa le ascult. Dar... dupa aia dau apa la shoricei.
Lorelei cred ca saptamina viitoare ar trebui sa-mi spuna domnu' doftor si sexul bebelushului. Apoi incep cautarea adevaratului nume.
Daniela 
Babee spune:
Adelush..drum bun la Romanica..si cand esti deasupra Vienei sa-mi faci cu mana ca sa stiu
.
Sarbatori fericite si pline de bucurii!
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez
Primele luni
Album2 
Scumpetel 
Iubi si Phillip (6.02.2004)
iren spune:
Adelutz, drum bun
si sa te zbintzui
bine, da?
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia zbintuita
Poze cu noi
juliafin spune:
`neta fetele.

V-ati luat
?Eu sunt la impachetat de cadouri
.Adela,in ultimul moment te rog si eu un lucru mic.Daca intri intr-o librarie,ia-mi si mie ,te rog ,Cutiuta muzicala 4 si ceva de Caragiale.