Model de gindire psdista: "broasca spiralizata"

Model de gindire psdista: "broasca spiralizata" | Autor: stralucitor1

Link direct la acest mesaj

Dragii mei intimplator am dat peste o mostra de gindire psdista ce mi-a dat fiori pe sira spinarii ....ar fi de ris daca nu ar fi de plins....

Prefectul de Buzau, Ion Vasile intr-o conferinta de presa tinuta luni, 6 decembrie, la sediul local al PSD, i-a atacat pe liderii Aliantei in felul urmator:

"Reprezentantul guvernului a afirmat, citat de ziarul buzoian “Expresul”, ca parlamentarii opozitiei liberal-democrate sint niste “maimutoi, golani, derbedei fara margini”. “Iata cu cine stam: cu toti tiganii, cu toti analfabetii, cu toti agramatii. Niste idioti. (...) Sint niste porci pentru care eu nu pot sa am niciodata respect, pentru ca eu nu pot sa respect niste maimute”, mentioneaza prefectul, potrivit aceluiasi ziar. "Dumneavoastra stiti ce e aia o broasca spiralizata? Asta este tinuta Aliantei D.A. la Buzau in momentul asta. Adica sint intepeniti. Broasca spiralizata este aia care sta cu un ac infipt in coloana."

mai trebuie spus ca broasca cu acu infipt in spate se numeste "spinalizata". Doamne mare e gradina Ta.....dar asa tantalai mai rar

"Imi place munca, ma fascineaza. Pot sta ore in sir si sa ma uit la ea." Jerome K Jerome