Stie cineva cum se fac fetele?
Exista anumite retete si calcule a.i. sa programezi sa iasa copilul fetita?
M-am uitat si pe calendarul chinezesc,ar fi bine sa se potriveasca...
Un anumit regim alimentar,sau momentul conceperii cind sa fie,in f-tie de ce anume?
Please!Doamne-Doamne, vreau o
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
Raspunsuri
Cary spune:
Draga mea, daca stiam,cu siguranta postam eu subiectul,dar pentru ca am gresit reteta,a-II-a oara a iesit BAIAT,acum nu mai am cum sa-l schimb,nu?!!!
Vorba fica-mi:
-Daca ne supara,mergem la BARTZA sa-l schimbam!!!
adrianafedorca spune:
http://dev.cogenttechnology.com/epl/csovucalcin.html
mey nu stiu sigur nici o reteta de facut fete , dar am gasit calendarul asta pe internet si la mine a functionat, eu am vrut baiat si baiat am in burtica, urmatorul o sa incerc sa fie fata
succes si sa ne anunti daca ai reusit
Adriana si bebelinul 20 saptamani
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza
monica-elizabet spune:
mia, lasa-l pe Dumnezeu sa hotarasca daca bb-ul o sa fie fetitza sau baietzel, el stie cel mai bine...roaga-te doar ca bb-le tau sa fie sanatos, crede-ma asta este cel mai important. eu sunt deja la a doua sarcina si nu mi-am pus problema ca daca o sa fie f sau b o sa-l iubesc mai mult sau mai putin...ce-ai sa faci daca o sa fi insarcinata in 2-3 luni si o sa afli ca in burtica ai un baietzel, in loc de fetitza pe care ti-o doresti?...tot copilasul tau drag o sa fie si sunt sigura ca nu o sa fi dezamagita. eu oricum iti urez "spor la treaba" si sa fie asa cum iti doresti tu.
monica
Delia spune:
quote:
Originally posted by adrianafedorca
http://dev.cogenttechnology.com/epl/csovucalcin.html
mey nu stiu sigur nici o reteta de facut fete , dar am gasit calendarul asta pe internet si la mine a functionat, eu am vrut baiat si baiat am in burtica, urmatorul o sa incerc sa fie fata
succes si sa ne anunti daca ai reusit
Adriana si bebelinul 20 saptamani
Adriana, te rog mult daca este posibil sa-mi explici cum functioneaza ca eu am introdus datele si nu inteleg unde ar trebuie sa apara ceva de sexul copilului.
Multumesc mult!
Delia si Codrin
adrianafedorca spune:
ok, delia, e simplu, completezi toate datele si iti apare calendarul de ex ai pus ca vrei baiat , in zilele in care poti sa faci baiat apare o inimioara, in zilele in care nu apare inimioara si un cerc rosu cu o linie iese fata , zic ei. ( have intercourse =adica trebuie sa treceti la treaba, si do not have intercourse= adica luati o pauza)
acum nu stiu cat de sigur e calandarul asta probabil la mine a fost coincidenta , as vrea sa stiu daca se potriveste si la altcineva, dar cel mai important zic eu e ca bebe sa fie sanatos,indiferent ca e fata sau baiat
mult sussces si sanatate
Adriana si bebelinul din burtica 20 +
Delia spune:
Adriana, iti multumesc tare mult!
La mine iese ca va fi baiat, o sa te anunt cand voi sti!
Delia si Codrin
Doamna Bibi spune:
Draga Delia,neverificat sunt cateva "chestii" sa faci fata:
- concepe copilul in asa fel sa se nasca in perioadele reci
- conceptia trebuie sa se produca inainte de ovulatie (asta daca stii cand ai ovulatia) deoarecel spermatozoizii purtatori ai cromozomilor xx (feminini) sunt mai rezistenti si dureaza pana in mometul ovulatiei
- manca fructe si legume colorate
-mai sunt cateva pozitii sexuale ca sa faci fata dar nu le stiu,eu le stiu p'alea de baiat (si asta si am...)
Monica si bebe Bogdan
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
didita spune:
Eu nu am incercat, dar se pare ca daca tii un anume regim alimentar ai sanse mai mari sa ai un copil de sexul dorit (80% in loc de 50%).
Pentru fata trebuie favorizate alimentele care aduc magneziu si potasiu, iar pt baiat calciu si sodiu.
Deci regimul pt fete e pe baza de banane, ciocolata, fara mezeluri si branzeturi, dar nu stiu sa-ti spun exact ce si cum...
annie_xtreme spune:
Confirm si eu chestia cu momentul ovulatiei, de care am auzit. Spermatozoizii cu xx sun mai rezistenti , dar mai lenti. Cei cu xy -mai rapizi si mai...slabuti.
deci calcule...
Bafta ..roz!
Don't get mad, get even!
Delia spune:
quote:
Originally posted by Doamna Bibi
Draga Delia,neverificat sunt cateva "chestii" sa faci fata:
- concepe copilul in asa fel sa se nasca in perioadele reci
- conceptia trebuie sa se produca inainte de ovulatie (asta daca stii cand ai ovulatia) deoarecel spermatozoizii purtatori ai cromozomilor xx (feminini) sunt mai rezistenti si dureaza pana in mometul ovulatiei
- manca fructe si legume colorate
-mai sunt cateva pozitii sexuale ca sa faci fata dar nu le stiu,eu le stiu p'alea de baiat (si asta si am...)
Monica si bebe Bogdan
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
Multumesc mult pentru sfaturi!
De conceput cred ca m-am incadrat, de nascut nasc in august iar despre pozitii nu cred ca a fost cea de la Codrin asa ca eu tot sper...
Delia si Codrin