Cum va decorati casa ?

Cum va decorati casa ? | Autor: Christel

Link direct la acest mesaj

Cum va decorati casa de sarbatori? Noi suntem in Germania de 3 ani si eu sunt foarte incantata de cum isi decoreaza nemtii casele de sarbatori. Incep inca de la inceputul lui decembrie sa-si decoreze mai intai ferestrele foarte frumos cu diverse decoruri specifice, piramide cu lumanari, oameni de zapada, mosi craciuni din beculete, pe afara casa imprejmuita cu un fel de furtun luminos in toate culorile, brazii din curte la fel impodobiti cu beculete, oameni de zapada gonflabili, ce mai o nebunie,e o placere sa te plimbi seara si sa admiri totul. Bineinteles ca si eu am preluat acest obicei si cumpar de fiecare data diverse obiecte de decor specifice sarbatorilor. As fi interesata daca si in Romania au aparut pentru ca am strans deja cateva cutii si tot imi vine sa cumpar si ma gandesc ca atunci cand o sa ne intorcem o sa avem oricum o gramada de bagaje si daca se gasesc in Romania as mai cumpara de acolo, pentru ca acesta traditie vreau sa o pastrez in continuare. Cand eram in tara impodobeam doar bradul de Craciun si prin casa cateva decoruri, dar geamurile nu le impodobeam. Noi nu am mai fost in tara iarna, mergem numai vara si as fi interesata daca si la noi a aparut aceasta moda si cat de scumope sunt aceste decoratii pentru ca la brazi am vazut niste preturi astronomice, aici un brad frumos este in jur de 15-25 de euro, in tara am vazut la televizor preturi mult mai mari si numai vorbim de puterea de cumparare.
Ei ce spuneti vorbim despre decoratiuni? Si poate si fetele din alte colturi ale lumii ne povestesc cum este traditia si pe acolo.

Va pup dulce.