Sunteti multumite de prenumele vostru?
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
val77 spune:
numele meu este ECATERINA
cand eram mica nu im placea deloc, dar acum imi place chiar foarte mult si este si mai rar
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
De prenumele Nina sunt foarte incantata ! Este mai rarutz, simplu, finutz, mi se potriveste de minune. Il poarta si o sora de-a tatalui meu, l-a purtat si mama tatalui meu, iar acum, il poarta si mititica mea.
Ce ma deranjeaza este ca multa lume intelege Lina sau ma intreaba, Nina de la ce ?
Al 2-lea prenume, tineti-va bine, Argentina ! Intotdeauna mi-am zis, bine ca nu Brazilia. Tata este vinovat de acest nume. Mi l-a dat de la vicecampiona olimpica la aruncarea discului din '72, Argentina Menis. Numai la scoala si liceu se mai trezea cate un profesor sa ma strige asa.
Nu mi se pare potrivit ca prenume, altfel imi place cum suna.
Provine din gr. argos, adica stralucitor.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
energy spune:
foarte multumita chiar.
atat timp cat nu ma cheama Eulampia Marghiolitza ma simt teribil de multumita.
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
nechezol
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariadna33/ariadna33.jpg)
ariadna33 spune:
Nu stiu cum mi-au ales cele 2 prenume parintii mei, dar stiu ca ma reprezinta perfect.
Primul prenume, pe care il cunoaste toata lumea mi se pare la unison cu personalitatea mea, cu firea mea impulsiva, iar cel de-al doilea, care nu este cunoscut (si nu am fost niciodata 'chemata' pe el) este mai dulce, dar si mai... secret.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alehiam/alehiam.jpg)
alehiam spune:
ma prezint si eu la raport: DANIELA - MADALINA. mi se spune madalina si nu-mi displace deloc, cred ca mi se potriveste ca fire, e mai suav decat daniela sau dana. fara suparare pentru celelalte daniele.
am avut noroc de prea multe daniele si dane pe la scoala si ca sa ne diferentieze, mie mi s-a spus madalina si de atunci asa am ramas...
mai greu e cand trebuie sa ma prezint la chestii mai oficiale- a te mai cheama si daniela, aaaa e si primul nume,aaaa iar madalina al doilea.
nu-mi place sa mi se spuna mada sau maddy, insa imi place cum imi zicea mamica mea: mad
oricum singurul catre imi mai zice dana e fratele meu, ca asa a ramas el invatat de cand era mic... si e singurul caruia ii raspund cand sunt strigata asa
Dumnezeu i-a dat sperantei o sora: ea se numeste amintirea - Michelangelo
http://community.webshots.com/user/malynskaya
goanga23 spune:
Salutare ! Prenumele meu e Andreea si sunt multumita de el, mai ales acum , de cand m-am mutat in SUA unde nu prea sunt multe Andree cu doi "e"...(bineinteles , in afara de alte Andree din Romania care sunt pe aceste meleaguri)...!
Al II-lea prenume e Felicia...nasa mea tocmai se intorsese de la Baile Felix...noroc ca nu si-a petrecut concediul la Baile Herculane...m-ar fi chemat.... Herculana!!!!!
Pupici!
Andreea si Mara Alexandra
Mishulina spune:
Eu acum la "batraneata" il suport mai usor (pe nume) dar cand eram mica ma enerva sonoritatea pe care o avea in gura lui tata(o persoana foarte dura si autoritara) care ma striga pe nume doar cand faceam vreo boacana sau cand era suparat! Suna aspru si autoritar si nu il mai suportam!!! In restul timpului aveam multe nume de alint dar cand ma lua cu CORINA....era clar,vai de fundul meu! Preferam sa mi se spuna Ina si asa mi-a ramas numele...
Ca sa nu va mai spun la gradinita si in scoala primara ce mai bazaiam cand radeau copii de mine,ca sunt rai si descoperisera o multime de rime,adica ma strigau: Corina-masina,Corina-bulina,Corina-trambulina si, "piesa de rezistenta".... ....Corina-Basina!!!
Va dati seama ca veneam acasa umflata de plans de nu stia mama ce am!
carmenutza spune:
mie imi place numele meu....imi place si cred ca mi se potriveste.
Mi-a spus o tipa cand eram in facultate:" ce fatza de Carmen ai?"..va dati seama ca mi se potriveste, nu?!
In plus chiar cred ca numele iti contureaza un pic personalitatea...sau invers, ca persoanele pe care le cheama la fel au anumite caracteristici comune.....evident, nu generalizez.
Inteligenta ma urmareste mereu, dar eu sunt mai rapida!
ioana_du spune:
DAAAAAAA I LOVE MY NAME !!!!!!!
Pai spuneti si voi : ma cheama Ioana-Maria !! Ar fi cam asa : cadouri de Sf. Ion, de Sf. Marie, de ziua mea .......... E? Sint tare, or what ?!!?
Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
http://photos.yahoo.com/ioana_du