Claire e acasa!!
Va transmit si voua cea am primit de la mama lui Claire.Dumnezeu sa-i ocroteasca si mii de multumiri pentru gandurile voastre bune.
Dragii nostri,
Ieri ne-am intors inapoi acasa. Cu o saptamana mai devreme deoarece Claire se simtea bine si rezultatele testelor zilnice de sange se incadrau in evolutia normala a tratamentului. Noi adultii suntem tare fericiti, desi si foarte obositi. Am aflat ca putem pleca cu doar doua zile inainte si a trebuit sa facem o dezinfectie generala acasa, care era planuita pentru weekend. Dar cea mea fericita de intoarcere este chiar Claire. Ieri s-a simtit bine si a dansat si cantat in diferite ocazii.
Eu inca nu ma intorc la servici, deoarece pana la ziua cand se termina tratamentul in spital (miercurea viitoare), trebuie sa-i dam de 6 ori pe zi medicamente.
A inteles in ultima zi de spital ca doar daca isi ia cumintica (adica fara sa scuipe) medicamentele vom avea voie sa plecam acasa. Nu e fericita cand i le dam, dar nu le mai scuipa ca in primele zile cand eram in spital. Apoi miercurea viitoare mergem din nou pentru o biopsie si punctie lombara. Dar daca tratamentul merge bine, si daca nu va mai face vreodata vreo complicatie (febra, infectie), ar trebui sa nu mai stam la spital nici o noapte. Caci desi biopsiile si punctiile sunt facute sub anestezie, ne da drumul acasa in aceeasi zi. Perioada ce urmeaza va fi cu destule vizite la clinica. Caci dupa procedura de miercurea viitoare mai urmeaza in decursul a doua saptamani inca trei punctii lombare. Acestea sunt necesare pentru a trata sistemul nervos, pentru a fi siguri ca celule canceroase nu se duc acolo. Deocamdata rezultatul ultimei biopsii a aratat ca nu sunt celule canceroase in lichidul spinal, si ca maduva osoasa nu mai are celule leucemice.
Trebuie incetul cu incetul sa ne reintram intr-o noua rutina. Deocamdata suntem cu totii epuizati, psihic si fizic, dar bucuria de a o revedea acasa si simtindu-se bine, si speranta ca peste doi ani sa va putem anunta vindecarea ei, ne face sa nu cadem.
Sabina si
Sofia Galagiawww.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete