Cazaturi

Cazaturi | Autor: iarina

Link direct la acest mesaj

Pentru ca saptamana trecuta am cazut zdravan, m-am gandit sa ne povestim aici cele mai spectaculoase cazaturi..ne-am mai descreti fruntile pana la incordata duminica. Incep eu...Ma hotarasc impreuna cu sotul sa mergem la o pizza (mai bine ramaneam acasa)...booon...ne imbracam frumos, ne parfumam si mergem la metrou. La Victoriei vedem metroul cum tocmai ajunge in statie..ei, hai sa-l prindem gandim la unison. Ne luam frumusel de manuta si incepem sa alergam ca doua gazele...de aici incepe sa mi se incetoseze filmul si nu mai e mult pana mi se taie de tot. Cred ca m-am impiedicat de picioarele lui, desi nu exclud varianta sa fi dat cu stangul in dreptul, cert e ca am simtit cum imi fuge pamantul de sub picioare, alergam si incercam sa ma opresc , sa ma redresez, dar ca de obicei in aceste situatii n-am reusit sa fac nimic decat sa ma lungesc pe burta printr-un fel de plonjare..sotiorul..deh saracul, cica el ma tinea de mana stanga, dar mai bine imi dadea drumul ca poate puneam si eu instinctiv mainile in fata si cadeam doar in genunchi..dar el ma tinea vartos de mana stanga astfel incat am cazut pe burta cu inclinatie dreapta. Sa fiu sincera m-am lovit zdravan si nu-mi venea sa ma ridic de jos, am facut-o de rusine, caci auzeam cum ma compatimeau oamenii din jur si pt. ca sotul ma intreba disperat cum ma simt, daca ma pot misca, era bietul livid la fata...dupa vreo cateva minute - nu ne-am mai urcat in metrou ca tare rusine mi-a fost- am constatat si ca aveam degetele julite si nu-mi puteam aminti nicidecum ce facusem cu ele..da' mi-a explicat tot sotiurul..in cadere, pt. ca alergam amandoi m-am dus cu mana exact sub picioarele lui. Norocul meu ca e subtirel...
Morala? Fetelor mancati acasa, nu mai cheltuiti banii in oras si aveti grija sa va lasati sotii la bucatarie sau tv:))))