Balante (dez)echilibrate (7)
Continuare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34206" target="_blank">partea a 5-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36051&whichpage=1" target="_blank">partea a 6-a
Mult spor!
Raspunsuri
ticka spune:
Ia vedetzi ce bradutz personalizat am buildat bradutz. Am pus aici
- Cartea de povesti si un paun de la Qsar
- 2 globuletzi cu purcel de la vectros
- niste turta dulce de la Adela
- niste fulgi de la Dana
- O papusa japoneza de la Elutza
- gandacei de la gandacelu
- niste nuci de la mine....
Vera, e o incercare modesta......dar e o idee - asa imi imaginam eu un bradutz personalizat...te bagi sa ne faci un bradutz?
www.balantzedc.go.ro" target="_blank">Balantze DC!
Cary spune:
E super bradul Ticka,dar ai uitat sa spui ca balantza din varf e de la mine,nu???!!!!(glumesc)
Week-end placut,ca acum se pune pe ninsoare si dau fugutza la sanie!
dana_ene spune:
Ticka, e EXCELENT bradutul personalizat !
Mie imi place f.f.f.f. mult.
Nu-i asa ca e perfect, fetelor ?
----------------------
Vera, vreau si eu felicitari personalizate, cum sa nu !
Ce trebuie sa fac, ca eu am pierdut sirul...
----------------------
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!
ticka spune:
quote:
Originally posted by Cary
E super bradul Ticka,dar ai uitat sa spui ca balantza din varf e de la mine,nu???!!!!(glumesc)
Week-end placut,ca acum se pune pe ninsoare si dau fugutza la sanie!
Cary, as putea pune un ecuson scris de Rebecca :))).
Declar in mod oficial: Balanza din varf e de la Cary!!!!
vlada spune:
E nemaipomenit bradutul !!! Imi place la nebunie..dar ce as putea sa pun si io in el...?
Andreea si Vlad
Iubirea mea
ticka spune:
Vlada, zi-mi ce vrei sa pui si...stii tu cum e cu magia Craciunului ;)
elutza82 spune:
Fetelor iar nu am mai scris de mult,dar dupa sarbatori sau mai bine zis dupa ce o sa plece surioara mea,promit sa intru si sa scriu mai des.Zilele astea am tot "alergat" cu bunica mea pe la politie,pt ca-si pierduse buletinul,certificatul de nastere si certificatul de casatorie,deci nu avea nici un act.Abia azi la ora 17:00 mergem sa-i dea cartea de indentitate provizorie(pe 3 luni)... offff...si mama si eu i-am spus sa nu umble cu actele dupa ea.
Marti noaptea vine surioara mea si nepotzelul...am facut cumparaturile pt de iarna(in sfarsit) si am "impodobit" casutza.Mai am de facut mancarica pt surioara mea mica si pofticioasa...si m-am gandit sa-i fac si clatite umplute cu piept de pui si ciuperci(imi ies foarte,foarte bune).
Dana,chiar ca bucuria ramane la fel de mare...poate ca daca nu-mi zicea ca vine si o vedeam la usa cu bebitza in bratze,cu sigurantza lesinam.Este cel mai frumos cadou de Craciun.Saru' mana mult de cuvintele frumoase si pupicii pt sora mea si tzompi George.Si de la noi pt Danutza si frumusica Onitza,multi,multi si o gradina cu
Salmida,chiar ca sunt prima care si-a primit cadoul de la Mos Craciun.Pacat ca nu poti fi si tu cu surioara ta...imi pare tare rau...te intzeleg...dar,lasa ca suntem noi,BALANTZELE,familia ta...pupici multi,iubita
Cary,promit ca o sa pun pozele acelea si la albumul tau...pupici dulci Alexandrei
Ticka,nu sunt asa inalta,am doar 1,75m ...iti mai dau eu 5 cm,daca vrei...cateodata mi-as dori sa fiu putin mai mica de statura....esti o adevarata artista,ai talent...e mai mult decat perfect acest bradutz....un pupic urias pt "piticutza cu talent"
Qsar,iubita,multumesc mult pt complimente...m-ai facut sa rosesc...esti o dulcica si o scumpica,parol.De ce te consideri "batranica"? Eu chiar nu te-am vazut o "babutza"...pe cuvantul meu de balantza...pup yo o fetitza frumusica si tinerica moooooaaaaaaa
Mickyyy,bine ai venit!!!
Gandacelu,bine ai revenit!!!Sa fiti sanatosi,voinici,cuminti(cu toate ca nu am vazut eu gandaceii cuminti)si fericiti!!!Va pupicesc
Dupa ce am pupat atatea fete frumoase,cuminti si devreme acasa,va las si va doresc SARBATORI FERICITE!!!
Pozele lui Cary
Pozele mele
elutza82 spune:
Fetelor,sora mea are pofta de ciorba de loboda...stiti daca se mai gaseste pe undeva???Pleaseeeeee
Saru' mana!!!!
Pozele lui Cary
Pozele mele