Pentru Marius

Pentru Marius | Autor: Delia

Link direct la acest mesaj

Te rog mult daca se poate o lamurire: daca eu in prezent am un salariu net de 17 milioane iar ca stagiar voi avea aproximativ 4 milioane de lei.Care va fi sau daca exista o diferenta de suma pentru concediu de maternitate.
Dca este posibil: acele contracte cu Casa de Pensii de asigurare sociala se mai fac?
Scuza-mi totala lipsa de informatie si multumesc mult de tot!

Delia si Codrin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Se pot face contracte de asigurare individuala sau suplimentara la Casa de asigurari sociale insa nu uita ca trebuiesc platite cotizatiile (asigurarile) lunar. In calcul intra veniturile realizate in 6 luni din ultimele 12 oricare dintre ele deci nu neaparat ultimele fata de momentul intrarii in concediu.

Observatie:
Nu mai posta mesaje cu titlul pentru X sau Y nu sunt admise de Regulament. Am inteles ca vroiai un raspuns de la mine dar sincer sunt multe-multe persoane aici care sunt foarte bine puse la punct profesional discutand. Imposibil sa nu le remarci din raspunsurile date. Eu le recomand cu cea mai mare caldura. Rozi, cool, mercedes, liviu's sunt doar cateva din numele care imi vin instant in minte dar sunt mult mai multe persoane.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Imi cer mii de scuze, nu am mai intrat de mult pe site si tocmai la aceasta sectiune nu am citit Regulamentul.Sper ca nu am suparat pe nimeni si promit sa nu se mai repete!
Multumesc pentru raspuns!

Delia si Codrin

Mergi la inceput