Acum cadou-dupa ADIO
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mik/Mik.jpg)
Mik spune:
fata draga, scoate_ti_l din minte si din suflet, ca vezi bine ca nu merita !
Lumea e larga si viata frumoasa !
Mik.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Alyssa spune:
Nu poti face tu un om sa te iubeasca pentru ca asa vrei tu...
Sfatul meu este sa iti pastrezi demnitatea ta de femeie, de om! Nu te lasa calcata in picioare. Daca El nu a stiut sa te pretuiasca, pretuieste-te tu pe tine! Cunoaste-ti valoarea adevarata si nu mai accepta jumatati de masura!
Cadou? Pai mai vrei sa ii iei cadou??? Ia-ti tie un cadou sa te alinti si sa iti aduca aminte de un nou inceput. Un ceas ar fi frumos, simbolic ar fi "timpul sa te trezesti la realitate" sau un buchet de flori pentru tine sau un set de clabuci de baie sa te relaxezi... Lui, un sut in cur!
Sa auzim vesti bune, fata draga!.. Intareste-ti coloana vertebrala!
Alice
amuleta spune:
Of, Ana Maria, esti ridicol de tinara ! N-o lua ca pe o insulta, este un compliment, sint invidioasa ca te poti agata de iubire cu atita putere. Peste citiva ani o sa scrii si tu la subiectul "ce-ar fi fost dac-ar fi fost...". Atunci o sa ai alaturi un barbat atent si copii frumosi, te vei simti implinita, batrina si(in mod eronat) inteleapta.
Ce sa-i iei tovarasului ? Ia-i o sticla cu ulei de ricin.
Roxy Trixy spune:
Pai draga ana-maria, e timpul sa te trezesti la realitate...
Viata merge inainte orice ar fi, si toti suferim din dragoste mai devreme sau mai tarziu. E cazul sa mergi mai departe dar nu cumva fara sa-ti fi invatat lectia! Fii mai pretioasa, nu il sufoca pe cel de langa tine, lasa-l pe el sa te castige!
Capul sus!!!
Verde ca la masina de spalat pentru domnul care nu a stiut sa te aprecieze!
http://community.webshots.com/user/roxytrixy
Roxana & Bianca micuta
Melaroxy spune:
singurul cadou care sa i se potriveasca acum, e si acela pt tine. DISTANTA. da-i libertatea pe care o cere, si incearca sa-l recastigi altfel. schimba-te! in toate sensurile!
Felicity spune:
nu conteaza cat de mult iubim pe celalat si cat il dorim.
conteaza sa respectam dorinta celui pe care il iubim, daca el cere spatiu, sa i se dea spatiu. nu putem sili pe cineva sa ne iubeasca, doar ca am avut nesansa sa-l iubim.
trist de cinic, dar adevarat
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by Alyssa
Nu poti face tu un om sa te iubeasca pentru ca asa vrei tu...
Sfatul meu este sa iti pastrezi demnitatea ta de femeie, de om! Nu te lasa calcata in picioare. Daca El nu a stiut sa te pretuiasca, pretuieste-te tu pe tine! Cunoaste-ti valoarea adevarata si nu mai accepta jumatati de masura!
Cadou? Pai mai vrei sa ii iei cadou??? Ia-ti tie un cadou sa te alinti si sa iti aduca aminte de un nou inceput. Un ceas ar fi frumos, simbolic ar fi "timpul sa te trezesti la realitate" sau un buchet de flori pentru tine sau un set de clabuci de baie sa te relaxezi... Lui, un sut in cur!
Sa auzim vesti bune, fata draga!.. Intareste-ti coloana vertebrala!
Alice
Ohooo, si cata dreptate are Alyssa!!! Am invatat si eu lectia asta cand eram mult mai tanara si mai naiva decat esti tu acum...eram o copila proaspat intrata in liceu...si poate anii de liceu ar fi fost mai frumosi daca cineva mi-ar fi spus ceea ce ti-a scris tie Alyssa aici.
Sa stii, draga Ana-Maria, primul venit nu e neaparat si cel ursit. De ce sa suferi TU pentru el? Merita? Dupa cate povestesti tu, nu merita DELOC!!! Crede-ma, nu e singurul barbat din lume!
I wish I were an angel...
ana_maria222 spune:
Ce greu e sa pierzi persoana iubita...Sa simti ca nu mai poti nici macar respira...Sa simti ca nu mai ai pt ce trai..Stiu ca o sa treaca..ca e varsta..ca e totul prea recent..dar asta simt acum..si sper ca timpul sa stearga repede urmele...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crini/crini.jpg)
crini spune:
Eu zic sa nu te mai agiti atat. Daca omul ti-a spus clar ca nu te iubeste ce sansa vrei? Relatia de cuplu se construieste in doi. Daca nu-i placi poti sa faci orice, sa ii dai si luna de pe cer, tot nemultumit de tine va fi, tot iti va gasi nod in papura. Ai toata viata inainte si in mod sigur vei gasi pe cineva care sa te iubeasca, sa aprecieze si sa merite dragostea ta.
Mult succes.
CryssUK spune:
Ana -Maria,
Am iubit si eu un baiat la fel de mult cum il iubesti tu pe X.
Aveam doar 17 ani(fetita cuminte din tote punctele de vedere), iar el era indragostit pana peste urechi, darrrrr spre deosebire de mine, el voia sa se distreze, voia sex(desi nu mi-o cerea) voia distractie,nebunii.Cel mai mult am apreciat la el ca a stiut ca nu eram pesoana potrivita pt nebunii,betii, sex , distractii,etc
Eu il iubeam si incercam sa il fac sa vina inapoi.La varsta aceea nu am avut intelepciunea si nici nu am avut cu cine sa ma sfatuiesc.
Insa mereu am stiut sa pastrez o limita, ma apuca furia cand vedeam ca am lasat garda jos si m-am dat de gol.
Acum cel mai bun sfat este sa fii furioasa pe el,sa nu ii acorzi circumstante atenuante(nu le are!).
Dupa ce m-am despartit de Y credeam ca nu o sa mai iubesc pe nimeni niciodata.
Dar destinul mi-a rezervat o surpriza ......
Dupa cativa ani, eu l-am intalnit pe omul care mi-a schimbat viata, omul care e pt mine mereu un rasarit de soare.Dupa 3 ani de cand l-am cunoscut, inca sunt asa fericita de simt ca zbor uneori....:)
Asa o sa fii si tu peste un timp cand D-zeu iti va scoate in cale pe omul care va sterge cu buretele trecutul si amintirile tale.
Ai sa razi amintindu-ti de prietenul din blocul tau si o sa te bucuri ca nu ai facut greseala de a te afunda intr-o relatie umilitoare.
E f imp sa te rogi la D-zeu si sa te gandesti ca esti o fata puternica,ca nimic si nimeni nu o sa te doboare.
Din cate am citit despre tine in mai multe subiecte imi pari o fata sufletista , sensibila , inteligenta dar duci lipsa de experienta , asa cum toate am dus la varsta adolescentei. El nu te merita!
Nu iti pierde timpul cu el si nu uita ca un barbat te iubeste mai mult atunci cand esti indiferenta !
In viata tb sa ai niste valori de la care nu tb sa te abati.Tb sa muncesti sa suferi si sa invingi!
Nimic nu se castiga usor in viata,dar dupa ce treci de acel impas ,o sa privesti in urma amuzandu-te.Lucrurile sunt mult mai simple decat iti poti tu imagina acum!
Pup,
Cristina