Adivio, multumesc mult pentru detalii...
Roxy Trixy, dureaza cam mult...dar daca reusesti sa dai de firma respectiva spune-mi si mie, macar am o varianta de back-up...multumesc..
Mihaela se pare ca ori sunt eu mai ghinionista sau nu mi-a trimis mama pachetul cum trebuie...
Oana si comoara 30+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia
Noi primim pachetele normal, prin posta. Dureaza max 2 saptamani pana sosesc. Foarte curios cu plata pe care o cer vamasii...vad ca mai este si mihaela 1567 care nu a platit nimic, la fel ca si mine!
Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
poze1 ; poze2 ; poze3
proaspete cu Silvia
bebelusi august-septembrie 2003
Fetelor vin si eu aici cu o intrebare, tot despre pachete. L-am rugat pe fratele meu sa imi trimita 4 perechi de cizme si doua perechi de blugi din Ro in Jp. Lucrurile sunt ale mele, si cu exceptia unei perechi de cizme, toate sunt purtate. Se vede clar ca nu sunt noi. Eu ultima oara cand am fost in Ro si am intrebat la posta daca mi se pun taxe pe haine, o tante super plictisita de viatza mi-a zis in doi peri ca da. Oricum mie prea clar nu mi-a fost. Acum va intreb si pe voi, poate ati mai trimis pachete in afara: pe hainele folosite se pun taxe? Si daca da, exista o lege ceva ca prea fac astia de la Oficiul vamal misto de lume si pun taxe dupa ochi frumosi.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!