Am tot auzit zvonuri in ultima vreme cum ca din 2005 indemnizatia va creste cam la 10 mil. Eu nasc in august si am deja o fetita de 4 ani. Trebuie sa recunosc ca ma cam streseaza sa-mi scada brusc veniturile in mod consiederabil, mai ales in situatia in care cheltuielile vor creste drastic.
As vrea sa stiu daca aveti info despre modificarea indemnizatiei, si daca da, de unde, cat sunt de credibile.
Eu am auzit aces zvon de la mai multe prietene, care sunt convinse ca este reala informatia, insa neavand nici o sursa oficiala nu stiu ce sa cred.
gabirus
Aproape adevarat. Oficial nu este nimic, neoficial va fi dar mai putin decat ai spus tu.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
M-am mai lamurit cu inca ceva: s-ar putea sa fiu totusi aproape de adevar, datorita faptului ca Uniunea Europeana preseaza catre politici demografice de sporire a natalitatii si de asta din 2005 indemnizatia sa fie 100% din salarul mediu brut pe economie, ceea ce intr-adevar ar undeva spre 10 mil.
De asta eram si eu nelamurita (cu 85% nu se apropia nicidecum de suma de care am auzit eu ...). Ar fi excelent sa fie asa.
Mi se pare dezolant ca in Romania nu exista politici sociale puse la punct pentru sustinerea tinerelor familii. Ar trebui sa se faca cu mult mai mult. In conditiile de astazi nu este de mirare ca toata lumea cel putin amana nasterea unor copii.
E adevarat ca motivele sunt de multe ori egoiste, dar si presiunea sociala ne cam sufoca.
gabirus
Marius - stii ceva in plus fata de 85% din 9.211.000 lei?
nu de alta dar ma intereseaza in mod direct.