Ajutor !!! Raceala la inceputul sarcinii !!!
SUNT IN LUNA ADOUA DE SARCINA.
O TIN CU NO-SPA 2/ZI, UTROGESTAN 2OVULE/SEARA, ASPENTER 1/DUPA-AMIAZA, ACID FOLIC, 1REDOXON SI ORICE PENTRU SUPT (DUPA CE I-AM SPUS DOCTOREI CA S-AR PUTEA SA MA IA RACEALA, ASTA FIIND PE 30 NOEMBRIE).
CAN AVEATI MANCARIMI IN GAT, CAND TRANSPIRATI NOAPTEA SI VA CURGEA NASUL, ASA CUM MI SE INTAMPLA MIE, CE FACEATI????
MULTUMESC IN NUMELE MEU SI AL TUTUROR CELOR CARE AU SI VOR AVEA NEVOIE DE SFATURILE VOASTRE!!!!

Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!
Raspunsuri
craluca spune:
o juma de paracetamol pe zi si nimic mai mult
Mama Raluca, baiat Alex si copilita Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100
nefertari spune:
Daca nu ai febra , e ok ! Pe langa jumatate de paracetamol, bea limonada,cat mai putin dulce (daca suporti).
Pentru gat - vitamina C .
Cu nasul n-ai ce face -poti folosi ser fiziologic caldut sau ceai de musetel ca sa-l desfunzi.
Multa sanatate !
monu spune:
Eu sunt o
care are acum 13-14 sapt. sapt trecuta am avut gripa. am facut putina temp. imi curgea nasu si ma simteam foarte obosita. ce am facut: pentru febra - ceai de soc si sosete muiate in apa, otet si spirt - in parti egale -
- pentru cresterea imunitatii - se bea dimineata sucul de la 1/2 lamaie amestecat cu o lingurita de miere. si beti multe lichide si odihniti-va.
ce am facut si nu va sfatuiesc pentru ca nu stiu daca a fost bine, am luat in prima seara un plic de fervex. doar 1 pentru ca nu puteam tine temp sub control.
aveti grija de voi
pupici
monu si bebelina
adrianafedorca spune:
am patit si eu cu raceala la inceputul sarcinii prin saptamana 12-13, am baut ceai cu lamaie, si miere, si pe langa asta mai beam si zeama de la 3-4 lamai pe zi, si in 2 zile n-am mai avut nimic, pt temperatura este foarte bun otet amestecat cu spirt si cu apa si pui pe niste vata si pui la alpi in niste soste si pana a 2 a zi nu mai ai temperatura, si mie mi-a spus dr ca pot lua paracetamol pt febra , dar eu nu am vrut sa iau nici o pastila, si nu era asa mare febra, daca te doare gatul pui spirt caldut la gat te infasori cu un fular si stai in pat ,si pana a 2 a zi trece
ai grija de tine si de bebelus
numai bine si multa sanatate
Adriana si bebelinul 19 +
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza
vanessa ionescu spune:
am patit-o si eu cand eram gravida dar nu am luat decat vitamin C si ceaiuri cu miere pt gat.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu
gio spune:
Intreaba dr de Oscilococcinum, dak se da in sarcina, eu cred ca da. E ff bun, incercat pe pielea mea, a fetitei si a sotului, a cedat raceala de la primele simptome,
Multa sanatate!
poze noi cu taisia de mos nicolae
mitub spune:
puiule, mergi pe ceaiuri cu multa lamaie, sodou de ou cu lapte si alte chestii babaesti.
Sa fii insa atenta ca sunt multe plante interzise in sarcina, uitat-te eventual pe prima pagina de la desprecopii pentru lista completa. Dintre ele ar fi in primul rand SALVIA care este foarte buna de obicei in raceli, dar avortiva.
Deci, sanatate multa si sa auzim de bine!
Boga
Leta spune:
pentru nas infundat si dureri de cap eu am folosit alifie chinezeasca mentolata. Pentru restul - ceai fierbinte si lamiie (cantitati industriale).
Important e sa nu faci temperatura peste 38.
Lali spune:
Si eu am fost racita, din fericire a fost raceala, nu gripa. Febra putina care a trecut cu cantitati industriale de ceaiuri (menta+tei+musetel) cu lamaie si miere si stat la pat invelita. Rezulta transpiratii mari si caldura dar si o scadere repida a febrei. Pentru gat care m-a cam durut am luat Tantum verde (de supt) la indicatia medicului care imi urmareste sarcina si strict dupa indicatiile de pe prospect, fara a depasi doza.
Oricum intreaba-ti si medicul daca poti, dar eu zic ca o raceala trece cu tratamentele de mai sus si cele scrise de alte fete fara medicamente. Daca e gripa, adica nu cedeaza febra e bine sa mergi la doctor pentru ca numai el iti poate prescrie medicamente in functie de starea ta si sarcina ta pe care el a urmarit-o.
Sanatate multa !
Lali si bebe
loreen spune:
osciloccinum 2/zi dimineata si seara, vitamina C cat mai multa, ceai cu miere si lamaie si supa de pui cu mult piper.Am patit si eu la inceput de sarcina.Iar picaturi olynt fara probleme...Pentru gat sunt niste pastilute gen strepsils de la Boiron, homeopate
Sanatate multa si sarcina usoara
Loreen, Bianca (15.10.96) si
Delia 19+