Lasati copiii la petreceri ?

Lasati copiii la petreceri ? | Autor: otau

Link direct la acest mesaj

Vladut este un copil f.f.f. sociabil. Este prieten cu toti copiii de la gradinita, ba si cu cei de la alte grupe. De cate ori un copil isi sarbatoreste ziua este si el invitat. De regula, petrecerile se organizeaza la Mc Donalds. Sambata este invitat la ziua unei colege de grupa (la McDonalds, evident).
Problema mea este: sa-l las sau nu ? Nu vreau sa fie prea petrecaret de la o varsta asa de mica. Daca la 6 ani se duce la petreceri la 10, la 14, la 18 ani ce-o sa faca ? Nu sunt total impotriva petrecerilor, dar ar trebui sa stie si el ca nu se poate sa mearga mereu. Aseara, cand i-am spus ca ma mai gandesc, a inceput sa planga, sa tipe, ca el vrea sa se duca. M-am enervat si eu si a iesit
Saptamana trecuta Vladut a avut indigestie. A tinut regim. Mi-e frica sa manance la Mc Donalds. Pe de alta parte mi se pare aiurea ca toti copiii sa manance si al meu sa se uite la ei.
Voi ce ziceti ca ar trebui sa fac ?

Aurora, mami lui Vladut (6 ani)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Cum sa nu-llasi?!? Vrei sa fie paria grupului? Eu il las pe Andrei la petrecerile copiilor desi are doar 2 ani si 3 luni. Fireste, mrgem si noi ca insotitori...
Lasa-l sa se joace, sa se simta bine. Daca mergi pe principiul "daca petrecareste de acum, ce va face mai tirziu", gindeste-te cite ne rezerva viata... BTW, nu se intimpla sa plinga, sa se loveasca? Daca plinge de acum, de cita suferinta va avea parte mai tirziu.
Lasa-l sa-si traiasca viata, mamico!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Otau, lasa-l! Eu zic sa nu-ti mai faci atatea probleme. Probabil ca este acum o perioada mai "incarcata" dpdv al petrecerilor, dar o sa aveti parte si de perioade de calm, o sa vezi. Lasa-ti copilul sa se bucure, nu-l intrista!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Si eu zic sa-l lasi sa se bucure de astfel de petreceri, sa fie cat mai mult in preajma copiilor. Eu zic ca faptul ca este invitat ar trebui sa te bucure, inseamna ca este foarte iubit de colegi.
Si chiar daca la 10,14,18 ani va fi tot asa de des invitat la petreceri, ce-i rau in asta? Eu cred ca important e sa stii anturajul in care este.

Pe de alta parte, chiar daca si eu sunt impotriva mancarii de la Mc Donalds, nu fac din asta un motiv pentru a nu-l lasa sa mearga la petreceri organizate acolo. Daca nu e o petrecere la mijloc, nu-l duc eu acolo ca sa-l feresc sa nu manance, dar ce putem face daca cele mai multe petreceri se organizeaza acolo, fiind cel mai accesibil loc de organizare a petrecerilor copiilor.

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

Lasa-l sa se duca!

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Daca ii interzici sa plece la o petrecere sau alta, se va gindi ca a gresit cu ceva si il pedepsesti. Impartasesc parerea tuturor: Lasa copilul sa traiasca vremurile bune si perioada minunata care este copilaria.

Kulta si BB Daniela (15,04,2004)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=KULTA

"Lucrurile bune li se intimpla celor ce stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Hallo,

Eu zic ca-i tare bine ca Vladut este asa un copil sociabil si placut de ceilalti.

Abilitatile sociale sunt extrem de importante pt evolutia ulterioara.

Asa ca, let's party !!

Despre mancarea de acolo, poate incercati cu un mic regim sa va "reparati" pana sambata.

Ruxandra & Matei (ianuarie 2002) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanak spune:

Si eu zic sa-l lasi la petrecerile de ziua de nastere. Bucura-te ca ai un copil sociabil si indragit de ceilalti. Una e sa mearga la petreceri de ziua de nastere si alta e sa mearga la petreceri de "sfarsit de saptamana", adica fara motiv serios, doar asa de distractie - astea vor veni si ele la timpul potrivit (la unii mai repede, la altii mai tarziu), iar la varsta asta nu poti spune ca devine petrecaret.
Distactie placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Io zic sa-l lasi, nu are cum sa-i faca rau...si zi merci ca ai un copil sociabil, Bogdanelu meu zici ca-i din codru

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Dar de ce nu as lasa-o?
Pe mine m-a lasat mama mereu la petreceri... si imi plac party-urile si in ziua de azi.

Adela-

iren> lasa ca sambata il ia Julia mea la un tango pe Bogdanelu` tau.

Sarbatori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

Si eu zic sa-l lasi e mai bine sa fie in mijlocul copiilor decat sa il creada ceilalti un"incuiat" care nu vrea sa se joace.
Cat despre mancare...al meu are 4 ani si nici eu nu suport mancarea de la Mc Donalds dar macar cartofii prajiti poate sa manance si iaia meniul cu nuggets ca cel putin sti ca este cu carne de pui si suc natural de portocale. Si se va distra si el de minune.. asa ca lasa-l daca ii interzici o sa inteleaga gresit ca a facut el ceva rau sau va ramane cu ideea de pedeapsa nedreapta.

Monica si Andrei

http://community.webshots.com/user/mdanila

Mergi la inceput