ajutooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ajutooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | Autor: adrianafedorca

Link direct la acest mesaj

Buna mamici si gravidutze,

sunt insarcinata in 19 saptamani , si azi m-am simtit tare rau, aseara am mancat 2 oua cu branzica ,dimineata un ceai cu 2 felii de paine cu un si branza, dimineata cand m-am tezit ma cam durea in capul pieptului , am crezut ca sunt arsuri , ca la mine asa se manifestau si inainte, pe la 5 mi s-a facut si mai rau , durere si mai mare in capul pieptului si mi-a venit sa , pana acum o singura data am dat la rate la inceputul sarcinii, m-am deranjat si la stomac, dar nu foarte rau, ijnsa nu ma lasa starile de greata, si am si frisoane, ba mi-e cald bami-e frig, mi-am luat temperatura pe la 7 aveam 37,38 si la ora 8 aveam 37,56, acum 2 minute aveam 37,37 si mi-e tare rau parca m-a batut cineva, nu stiu ce sa fac...a mai patit cineva asa ceva? ce sa fac?
Adriana si bebelinul 19 +

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Eu am patit la fel cand eram in 3 luni. Am luat cate o jumatate de aspirina dimineata si jumatate seara si ceaiuri, gargara cu apa satata, si alte leacuri babaesti. Ar fi bine sa mergi la medic sa iti dea medicamente care sunt indicate in sarcina. Sa nu iei de capul tau, ca pot avea urmari.
Sanatate si la medic, fuga. si la ginecolog.

April & Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

sa nu cumva sa iei aspirina!!!!
Aspirina poate provoca moartea fatului, asa ca nu e de gluma. Fuguta la medic sau macar suna-l daca nu poti ajunge...
Eu am patit prin luna a 4. Mi-a trecut cu ceai de menta si orez fiert si paine prajita la vreo 12 ore. In rest am stat in pat si m-am indopat cu ceai si orez fiert bine-bine.
Repet: FUGUTA LA MEDIC!!!!

Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i
http://community.webshots.com/user/maria_alex100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Fuguta le medic, si nu lua medicamente da capul tau. Aspirina nu e indicata, poate fi o gastrita sau esofagita. De fapt pot fi atatea lucruri incat nu poti spune dupa ce ai descris.
Ti-am raspuns si dincolo, unde am mai enumerat inca 3 posibilitati!
Succes!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

buna fetelor,
va multumesc la toate pentru raspunsuri, , azi ma simt mult mai bine, aseara am mai de cateva ori si mi-am revenit, insa temperatura nu vroia sa scada, 37,4 scadea la 37,07, iar cu 4 si tot asa, inainte de culcare mi-am pus niste otet cu spirt la picioare si dimineata 36,56, acum ma sit mai bine dar ma simt slabita, mi-e si frica sa mai mananc ceva, am mancat niste paine prajita cu ceai unt si putina branza. Sper sa-mi revin din starea asta repede, cel mai tare mi-a fost frica sa nu pateasca bebelinul meu ceva, cred ca s-a speriat si el, fetelor de aseara si pana dimineata am slabit de la 66 kg la 64,7 , 1,3 kg cam mult , bine ca ma simt mai bine acum, o sa am grija ce mananc de acum incolo si numai pun oua in gura pt mult timp

va pup si va doresc sanatate
Adriana si bebelinul 19 +

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Aspirina nu este recomandata in ultimul trimestru de sarcina. Eu sunt insarcinata in 7 saptamani iar sarcina este obtinuta prin fertilizare in vitro si imediat dupa embriotransfer am inceput sa iau aspirina de 100mg. Aspirina luata in cantitatea asta nu la cea normala de 500 mg ajuta chiar la prinderea embrionului si este anticoagulant.
Asa ca nu fiti atat de speriate de aspirina. Aspirina se da ca tratament in cazurile de fertilizare in lumea intreaga.

Monica, DPN 25 iulie 2005 dr DENISA PROTOPOPESCU
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput